- 7 Haziran 2013
- 820
- 546
- 158
Benim yatak odamın yanında sabaha kadar ağlayan bebek var ve aynen senin gibi düşünüyorum. Ancak üzülürüm yani. Gece biz de annesiyle beraber uyanıyoruz resmen ama gidip kapısına dayanacak halim yok yani. Bebek sonuçta.
Yok canım en geç 10 da yatarlar çocuklar. Uyumadan önce yarım saat kitap seansımız vardır. O kadar abartı bir gürültü yok. Kapıları çarpma vs. Sadece salondan mutfağa koşuyorlar. Koşmasalar hızlı hızlı yürüyorlar. Üst komşunun yürüme sesi de bana geliyor. Ama bu ne televizyon izlememe engel ne de uyumama. İnsanlar çok tahammülsüz.
Alttakiler mi gürültü yapıyor da taşınsın? Eylemi gerçekleştiren taraftır çözüm bulması gereken. Bu nasıl bencilce bi kafa ya! Apartmanda yaşıyorsanız çözüm bulacaksınız ha yok bulamıyorum çocuk bu canım napayım diyorsanız müstakil bi evde yaşayacaksınız. Kimseyi rahatsız edemezsiniz.Alttakinler başka yere taşınsın
çocuk koşmadan hareket etmeden büyümez
Niye rahatsiz etsin allah allah cocuklarin evde oynamasi psikologluk bir problem mi oluyomus terbiyesiz mi oluyomus evde kosunca gurultu boyutuna bende kizarim ama cocuklarida evcil hayvan gibi goren zihniyete daha cok kizarimVerdigim ornek neden bu kadar rahatsiz etti sizi? Yazdigim sey gercekte olan birsey! Turkiye'deki cogu komsumun ve arkadasimin cocugu var, genelde zaptedemiyorlar! Disiplin sifir. Evlerine gorusmeye gitsen agzini actirmiyorlar, cunku alismislar simarmaya, simartilmaya. Ama tekrar ediyorum burada yan komsumun iki cocugu da rahatsiz olmasina ragmen ne komsularina ne ailelerine huzursuzluklari yok..?! Kacinci yuzyilda yasiyoruz? Problem varsa pedagoga, psikologa herkesin gitme imkani var. Kimseyi hor gormuyorum; problem varsa cozum de vardir diyorum. Cozum olmasa cok daha vahim durumdaki cocuklari hic terbiye edemezlerdi.
Siz olayı cok yanlıs anlamıssınızNiye rahatsiz etsin allah allah cocuklarin evde oynamasi psikologluk bir problem mi oluyomus terbiyesiz mi oluyomus evde kosunca gurultu boyutuna bende kizarim ama cocuklarida evcil hayvan gibi goren zihniyete daha cok kizarim
Nasil pekiSiz olayı cok yanlıs anlamıssınız
Yorumcu arkadas cocugunuza söz gecıremıyorsanız uzmandan yardım alın demıs bunun cocuk tacızı ıle nasıl alaka kurdunuz cok sasırdım. Ayrıca pedagog kötu bırsey degıl cocuk psıkologu gayette yararlı cocugun gelısımı ıcın destek almakta. Cocuk dısıplıne etmek dovmek yada tam tersı gereksız ozguven vermek degıl kı sımdının canılerı bır zamanlar cocuktu!Nasil peki
Yorumcu arkadas cocugunuza söz gecıremıyorsanız uzmandan yardım alın demıs bunun cocuk tacızı ıle nasıl alaka kurdunuz cok sasırdım. Ayrıca pedagog kötu bırsey degıl cocuk psıkologu gayette yararlı cocugun gelısımı ıcın destek almakta. Cocuk dısıplıne etmek dovmek yada tam tersı gereksız ozguven vermek degıl kı sımdının canılerı bır zamanlar cocuktu!
Benim çocugum dıye bır kavram var aman yarabbı cevresınde kı herkes cocuga ses cıkarmıyacak hizmet edecek hoşgörecek velev ki birşey dedin şirret anne iş başında. Markette sokakta otobüste aklınıza gelebilecek her yerde böylelerini gözlemliyorum. Çocuk tekme atıyor bacagıma yapma dedım dıye anası bana bagırıyor böyle saygısız cocuk mu yetıstırılır. Gece 12 ye kadar sokakta yaz kış agız dolusu küfürler sataşmalar bunlar çocuk mu? Yavru kedıyı kutu içine saklayıp arabanın tekerlegı altına koyup ezilmesini izleyen neden yaptınız diyince gebersin ya diyen cocuk mu?
Herkes cocuk sahıbı olmasın zaten gereklı egıtımı dısıplını vaktını ayıramayacak kişiler mümkünse doğurmasın
Özgecan geri gelecek mi? Onlar hapiste ama yaşıyor. Bu olayların önene geçebilmek için eğitim şart bilinçli anne baba sagduyulu evlat anne babalık eğitimi verilmesi taraftarıyım nede olsa o çocugu biz yetiştiriyoruzBöyle ebeveynlerde belasını buluyor merak etmeyin ya ilerde anasını yada babaını bıçaklıyor yada dövüyor yada hapishanede kendini buluyor aynı özgecanın katili gibi babaoğul hapishanede
Özgecan geri gelecek mi? Onlar hapiste ama yaşıyor. Bu olayların önene geçebilmek için eğitim şart bilinçli anne baba sagduyulu evlat anne babalık eğitimi verilmesi taraftarıyım nede olsa o çocugu biz yetiştiriyoruz
Özgecan geri gelecek mi? Onlar hapiste ama yaşıyor. Bu olayların önene geçebilmek için eğitim şart bilinçli anne baba sagduyulu evlat anne babalık eğitimi verilmesi taraftarıyım nede olsa o çocugu biz yetiştiriyoruz
Melo34 adli arkadas cok guzel aciklamis ama ben de cevabimi vermek isterim.Niye rahatsiz etsin allah allah cocuklarin evde oynamasi psikologluk bir problem mi oluyomus terbiyesiz mi oluyomus evde kosunca gurultu boyutuna bende kizarim ama cocuklarida evcil hayvan gibi goren zihniyete daha cok kizarim
bu nasıl bi düşünce yapısı.Rahatsız oldular niye neden alt komşu taşınıyor ki.Çocukların enerji atmaya ihtiyacı var bunun için parklar ve aktivite salonları mevcut.Kimse kimseyi rahatsız edemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?