Korku,panik,adrenalin..

kendi halindeki gariban köpeğe zararlı,saldırgan köpeklere faydasız. Keske icat edilmeseymis.

Geçmiş olsun konu sahibi. Bende geçenlerde kızımla yoldaydim allahım bir baktım karşıdan köpek sürüsü geliyor 9 10 tane var büyüklü küçüklü öyle bir yola denk geldik ki aralarindan geçmem gerekiyor sakin olmaya calistim icimden dua okumaya basladim kizimi kucagima aldim en üst tepeye kadar. Olursa bana olsun kizima gelmesin diye ama hepsi bi saldirsa allah korusun dusunemiyorum bile. Sonra aralarindan geciyorum biri sagimdan biri solumdan bir gecti ben sakince yürüdüm çok şükür birsey yapmadılar.

Böyle geçenlerde haberlerde gördüm rusyada bi adam sarhoş issiz yoldan geçiyor tam 12 tane kopek adama saldiriyor düşürüyorlar adami sonrada parçalayıp yiyorlar izlerken kanim dondu 2 gün zor uyudum. Köpekler gittiginde en son adamin parcalanmis ceseti kaliyor ama adamda hiç kosayim demiyor sarhosluktan biraz uyusuk kalmis fazla tepki veremiyor sarhos olmasa kaçsa kurtulma ihtimali vardı ama maalesef

Teşekkür ederim .Benim saldırıya ugradigim yer,nasıl diyim boş arazi gibi arazinin karşısında evler vardi. Oraya kadar nasıl kostum inanın hatırlamıyorum. Can havli dedikleri bu olsa gerek. Eğer,biraz dursam yavaslasam arazinin ortasında kimse yok,o sigindigim ev olmasaydı düşünemiyorum. Hayır,ben canımın derdindeyimde koşuyorum,size ne oluyor bu nefes alın bı yavaş koşun demi. inanın ağlayamadim bile ağlama moduna girmek için bile zamanım yoktu gibi. Ay çok fenaydi çok. Haberi izleyecem internetten.

Izlemeyin bence daha da etkilenirsiniz. O panik aninizi tahmin edebiliyorum ayy çok fena adrenalin

Kopeklerde arkanizdan kosuyomuydu o sırada?
Koşuyorlardı,araziyi atladim kapıyı yumruklarken baktığımda diğerleri biraz ilerde durmuş,büyük gri olan yerde bişey kokluyodu yine çok yakinlardi. Bu arada haberi açtım yarısına kadar bakabildim izlemez olaydım. Valla içim bı hoş oldu.Bayilazam. Adam sarhosluktan eğer tepki verip kossaydi kurtulurdu,yere yatırınca nasilda usustuler tepesine ay Allah ım korusun bizleri.

Arkadaşım geçmiş olsun ama bi daha benzer bi olay yaşarsan eğer -umarım yaşamazsın- sakın tabana kuvvet koşma. Yapman gereken şey sakinliğini korumak, köpeklerle göz göze gelmemek ve mümkün olduğunca oralı olmamak. Köpeğe bakmak, köpekle konuşmak, köpeğe herhangi bir hamle yapmak ve de en önemlisi kaçmak yok. Aklında bulunsun.

Onlar oyun zannetmiştir büyük ihtimalle :) köpekler zararsız hayvanlardır ama korkuları yenmekte kolay değil tabi. (Saldırı amaçlı eğitilen köpeklerde var ama sokak köpeklerinin yetişitirlmiş olduğunu sanmıyorum) Geçmiş olsun :)

Yanlışın var. Köpekler özellikle sürü halinde oldukları zaman allah vergisi saldırganlaşırlar. Bu doğanın kanunu.

Bilmiyorum o an ne düşündüm belki şunu düşünmüş olabilirim. Eğer,kosmayip bekleseydim ola ki istirsalardi,cigliklarimi duyacak kimse yoktu o çevrede yakalasalar,istirsalar bile biraz olsun kosmam gerekiyordu ki evlere yaklasabileyim. O an bunu nasıl düşündüm bilemiyorum,sanırım beynim benden bağımsız olarak savunma mekanizması yönlendirdi. AMİN bu arada Allah bi daha yasatmasin hiç kimseye.

Belkide yemekleri falan yada dişileri vardı yanında sizi tehlike olarak mı gördüler acaba . siz kaçınca da iyice hırslanmış olabilirler. Geçmiş olsun tekrar yine de ucuz atlatmışsınız.
Bilmiyorum ki ne oldu arkam dönüktü gormedim,havlama,hirlama sesleri dikkatimi cektide döndüm baktim. Şarkı bitmemis,kulagimda son ses müzik olsaydı duymayacaktim ve yakalayacaksınız belkide.

Doğru olabilir dediğiniz gibi. Ama şehrin içerisinde insanlara alışmış köpekleri hiç öyle görmemiştim bilemedim.
Bende ilk defa yaşadım 26 yaşındayım bundan sonra yaşamam umarım.

Doğru olabilir dediğiniz gibi. Ama şehrin içerisinde insanlara alışmış köpekleri hiç öyle görmemiştim bilemedim.
Bizim eski evin karşısındaki bos arazide yaşayan sokak köpekleri vardı. Gündüz son derece insan canlısı oluyolardı. Hatta bikaç tanesini besleyip sevmiştim. Bi akşam otobüs durağına yürürken sayıca çok olduklarını fark ettim ama önemsemedim nasılsa beni tanıyolardı. Yolu uzatıp dolanmak istemediğim için aralarından geçtim. Sonuç olarak iki tanesi beni popişimden ısırdı:) Ben de kuduz ve tetanoz aşısı olmak zorunda kaldım. Bu da böyle bi anım :)

Bende izleyemedim valla. Allah korusun

Ahh çok geçmiş olsunn ben korkmam köpeklerden ama artık dikkat edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…