Korku,panik,adrenalin..

Korkunuzu hissettiklerinden saldırırlar. Benden de bir öneri olsun: Köpeklerin çok olduğu yerde ya şemsiye taşıyın (üstlerine doğru şemsiyeyi açarsanız kaçarlar) ya da biber gazı taşıyın yüzlerine tam gelmeden (kendi yüzünüze de gelmeden) havaya sıkın.

Benim de erkek köpeğim var sağ olsunlar bazen benimkine güç gösterisi yapmaya kalkışıyor diğer sokak köpekleri. Bir kere canımızı zor kurtarmıştık. Köpeğim de kucağa alınabilecek boyutta değil.

aynen,benim de titremem uzun süre geçmedi.

Oda doğru,kopeklerden korkmazdim ama bundan sonra yolda görürsem ne yaparım bilmem. Allah korusun o an aklıma neler geldi de Allah'tan uygulamadim

geçmiş olsun
yalnız hiç numara bilmemeniz biraz acayip
çok zor değil yahu kendinizinkini eşinizinkini anne babanı ve kardeşini var ise onlarınkini ezberleyiverin

Valla ben 3 snyede 100 km yaptım.

Bilmiyodum ki bi anda artarak çoğalan havlama sesleri ve üzerime doğru yavaş yavaş bir iki adımdan sonrası ne yaptim,nerelerden geçtim hatırlamıyorum. Sahipli köpeklerden korkmazdim,bundan sonra onları görünce de kaçarım sanırım.

Allah tan müzik bitmistide yeni şarkıya geçmeden olan boşlukta duydum havlama seslerini. Ablamida hak veriyorum.

Bundan 6-7 sene önce komşumuzda topla oynuyordum. Bi tane köpekleri vardı. Cins bişey. Ben yerden topu almak için eğildim elime almamla köpeğin üstüme atlaması bir oldu. Hırıltısını duyuyodum. Burnumun dibine kadar gelmiş hayvan. Oynamak istiyordu heralde. Ben nasıl korktuysam bağırdım ağladım. Komşu su falan verdi köpeği sakinleştirdi. Ben o olayı hiç unutmam yani.

Köpekler hakkında hiç bişey bilmiyorum,daha önce araştırma gereği duymamistim. Bundan sonra her yazılabilir aklıma kazidim çok teşekkür ederim. Bu arada şizede geçmiş olsun.

İşte ben orda Hakka yürürdüm. Kovalasinlsr sorun yok ama temas anı işte o çok kötü.

Dün haberlerde izledim, 4 yaşındaki kızı annesinin yanında sürüklüyodu köpekler, yaz gelince böyle oluyor ya, yakındaki otoparkınmış köpekler, otopark sahibi kadın bunlar gezip enerjisini atmazsa delirir ölürler diyodu, düşünceye bak; köpek enerjisini atsın diye salıveriyomuş sokağa sadece sokak köpeği değil maalesef derdimiz.

tasmasını taksin gezdirsin,tuylerim urperdi valla. Zaten en çok çocuğum için korktum ortaokula,liseye giderken sabahları okula giderken saldırırsa kendini savunan az kosamam diye düşündüm. İyi ki o çocuğun annesi degildim.

Üniversitede derse gitmek için evden çıktığımda saldırıya uğramıştım ben de. Apartmandan çıktım, yürüyorum. Bir nefes sesi duydum. Arkama döndüm baktım ki koşarak üstüme geliyor. Kangaldı cinsi. Atladı üstüme, devirdi beni, üstüme çıktı, ısırdı da. Zor aldılar, bırakmadı ısırdığı yeri. Çok bağırmıştım, dizlerimin bağı çözülüp gitti zaten. Hayvan benim kadar da büyüktü. Hala bacağımda o düşmenin izleri var ne yazık ki. Kolumdaki ısırma izleri de tam geçmedi. Köpeklere karşı fobim oluştu o olaydan sonra. Terapi aldım çünkü hayat kalitemi çok düşürüyordu. Yalnız yürüyemiyordum, insanların az olduğu saatlerde evden çıkamıyordum. Her köpek gördüğümde sergilediğim saçma sapan hareketler dikkatlerini çekiyordu, peşime takılıyorlardı. Şu an daha rahatım. En azından sahipli köpekleri sevebiliyorum, uyku modundaki sakin sokak köpeği sevmeyi bile başardım birkaç kez eşim yanımdayken. Çok geçmiş olsun. Çok kötü bir durum.

Ölüm gibi biseydi ama kimse ölmedi. O an ki korkunuzu yaşadım okurken. Uzun zaman olmuş ama sizede geçmiş olsun. Ben artık arabadan inmem,yuruyusmus asla yapmam.

Ölüm gibi biseydi ama kimse ölmedi. O an ki korkunuzu yaşadım okurken. Uzun zaman olmuş ama sizede geçmiş olsun. Ben artık arabadan inmem,yuruyusmus asla yapmam.

Köpek kovucu zımbırtılar var. O dönemde almış eşim bana. Düğmesine basınca köpeklerin duyabileceği frekansta bir ses çıkıyormuş, biz duymuyoruz. Ben kullanmadım hiç. Belki hayvan korkup yola filan atlar, araba altında kalır diye korktum hem de ne bileyim kıyamadım, sonuçta duymuyorum nasıl bir ses, belki onlar için çok korkunç diye. Ama işe yaradığını söyleyenler var. Sanırım saldırı durumundaki köpekte de işe yaramıyormuş, yalnızca kendi halindeki gariban köpeği uzaklaştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…