- 25 Şubat 2020
- 606
- 688
- 23
- 27
- Konu Sahibi 5kisilikailem
-
Size de hak veriyorum tanımadığınız için tabi tepkiniz normal ama hiçbirşey bildiğiniz gibi degil ben korunmaya fırsat bulamıyordum maalesef sıkı biri çocuğu nasıl aldırsaydımCıldiriyorum ya deliriyorum aldirsaydinya siz dagdami yasiyorsunuz nedir bu cahillik gözü peklik 2 cocukla bosanmadin geri döndun 3 le hayatta bosanmazssin o mutsuz yuvada habire üremeyin bari olan o sabilere oluyo ben böyle bir erkekten degil 3. Ayy ayni eve bile girmem kalitesizin teki 22 yasinda 3 cocuk Allahim sabir
Oğlumu kabuletmedi babam bende boşanmış olduğum halde geri döndüm o yüzden suçluyum. Yani oğlumdan vazgeçemediğim için!!!Ailenizden herkes size sırt cevirdiyse sizinde hatanız var demektir okuduklarima inanamadim
Hayır! Gel cocuklarinla otur sana bakarim kızım dedi de ben kalkıp gelmedim arkandayım bosan ama bedel olarak cocugun demeye getirdi ona katlanamadımBakın babası gitmesjn diye çabalıyor ben arkandayim diyor ve hala hanimefendi gidiyor ve ailede sırf gitti diye küsmüş çünkü konu sahibinin kendisine bu kdr eziyet etmesine katlanamyrlar bence baba da ailede hala destekci
Eskiyle şimdi bir değil diye düşünüyorum ablacım acaba haksız mıyım belki bu zaman O zamana göredaha iyidir iş devlet yardimi konusundan tabii siz daha iyi bilirsiniz amaBak güzel kardeşim
Konunu ve verilen tavsiyeleri okudum
43 yaşında ve çok sorunlu bir aileden gelen biri olarak sana bir kaç şey yazacağım, benim annem 4 küçük çocukla boşandı o yüzden konuya çok aşinayım;
Öncelikle bu işler yazıldığı gibi kolay değil, kalk kadın sığınma evine git hayatın değişsin olmuyor
Üç çocukla oralarda yapamazsın bu net, üstelik orada kalmanın belli süreleri var bir kaç ay gibi o sürede üç çocuğu bakacak bir düzen kurman ülke şartlarında çok çok zor. Şimdi ne yapabiliriz ona bakalım; öncelikle madem ailen destek değil akraba ya da ailene yakın birilerine konuyu açacaksın, bu ayrılığı planlayacaksın. Babanla iletişim kurmalarını, sana bir düzen sağlanması için yardımcı olmalarını yavaş yavaş alıştırarak ikna edeceksin. Öncelikle doğumunu yap, lohusalığını geçir, bu sürede eşine biraz daha katlanman gerekli.
Bazı gerçekler var ki ayrıldıktan sonra üç çocukla, hiç vasıfsız yapabileceğin şeyler çok sınırlı, o yüzden bir maceraya atılıp ailenin şimşeklerini üzerine çekmemek için sabırlı davranman lazım. Evet kaybedilecek bir vakit var ama bu da yaptığın seçimin bedeli maalesef, baba evinden dönerek hata yapmışsın, çocukla ilgili sorun zaman içinde elbet çözülürdü ama olan olmuş artık. Kendini garantiye alarak, ufak adımlarla yeni hayatını hazırlamalısın. Öyle kalk git, peşinde çocuklar, kurumlar falan öyle olmaz o işler, bu şekilde yola çıkanlar o koca evine yine geri dönüyor, sonra sonuçlar daha kötü oluyor. Sakin ve planlı hareket etmen lazım. Devlet desteği tabi ki alırsın ama bir gerçek var ki devlet seni babandan koruyamaz, neler okuyoruz, neler oluyor biliyorsun o yüzden ikna ile babanı yanına alarak bu yola çıkmalısın başka çaren yok gibi
Velayetlerini bana verdi mahkeme zaten. Ama babam mahkeme çıkışı oğlumu babasına verdi kız bizde oğlan sizde dedi. Oğla n arada gelir görürsün dedi fakat kaynanam çocuğu doldurdu göndermedi babamda kendi ciğeri olmadığı için acısını bilmediği için almak için çabalamadı,arkandayım ama bedelini ciğerini senden ayırarak ödetirim demeye getirdi. Korunma yöntemlerini biliyorum geldiğim ilk gece anı bir şekilde gelişim oldu zaten ailemin haberi olmadan çıktım geldim korunamadim geldiğim gün hamile kalmışım. Korunmaya karşı birisi kendi geri çekilerek ilişki yaşıyordu 6 senedir. Zaten aldıramazdım da ne bileyim herşey alt-üst. Ailem öyleaşiret falan değil aşiret kuralları yok mesela çok aşırı da katı degil ama bisananbe ayrı yaşayan ilk kişi olacağım icn korkuyorum sanırımKarşı taraf hatalı ama sizinde yanlışlarınız var...bir sürü korunma yöntemi var yada öğrenir öğrenmez aldırsaydınız ,hamileliği sonlandırsaydınız keşke...bir kere gittiniz dönmeseniz daha iyi olurdu mahkeme çocuğu zaten size verecekti.. yaşınızda çok küçük ...doğu gelenekleri serttir allah yardım etsin..
Bu terbiyesiz ağzı bozuk sapık herifle nasıl beraber oluyorsun midem bulandı okurkenMerhaba kk üyeleri.
Sizden ricam geyik yapmadan bana yardımcı olmanız,çünkü fikirleriniz ve cesaretlendirmenize herzaman hayran olmuşumdur.
Ben 22 yaşında,6 yıllık evliyim 2 cocugum var,3. Ye hamileyim 6 aylık. Eşimle sorunlarımız narşist bir adam. En ufak bir kavgamızda bacılarıma,anneme,babama,aileme küfür ediyor. Ama anneni bacını s.... bile değil. Senin kız bacının kızlığını alayım. Senin bacına dil atayım tarzında. 6 senedir kendisi olmadan ne yürüyerek nede bir başkasıyla bir yere gidemem. Illa ki kendi olmalı giderken. Çocuklarımı parka götürdüğünü hatırlamıyorum,parkı gectim çocuklarım hastalansa anne yada kızkardeşiyle götürür. Ben gitmek istediğimde ise biriyle anlaştın da hastaneye gitmek icin bu kadar ısrar ediyorsun diyor. Geçen tartıştık bana soyun bir aynaya bak kadına benziyor musun sen? Dedi. Eski kız arkadaşlarıyla kiyasliyor,sürekli onların şeyinin kılına kurban ol diyor. Bundan 6 ay önce annemlere gittim,babamla konuştum oğlumu ve kızımı da kabul ederrsen boşanmak istiyorum dedim bana tamam dedi ama boşanma biter bitmez oğlumu babasına göndermem için baskı yaptı ve gönderdi arada gelir görürsün dedi. Ama kızımla gece yatınca oğlum aklıma geldi sürekli ve 5 ay dayanabildim. Kaymakamla kalıyordu oğlum ve bana karşı dolduruyorlardı çocuk asla gelmek istemedi bana. 5 ay sonunda tabi bu süreçte sürekli ağladı sızladı değiştim dedj inandım ama yemin ederim severek gelmedim oğluma dayanamadım. Babam geldiğim için benimle küstü 5 kardeşim de konuşmuyor,daha doğrusu ailemden kimse kalmadı bana. Geldiğim 1 hafta sürekli ilişki istedi ve geri çekilerek boşaldı. Eşim çok sıkı korunmaya asla izin vermiyor. 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim dünya başıma yıkıldı çünkü beklemiyordum. Buda yetmezmiş gibi şüpheli bir bebek dedi bana ama sonrasında kendisinin yaptığını birdaha gitmeyeyim diye yaptığını itiraf etti. Neyse şimdi 3. Karnimda diye eziyeti artırdı ve daha beter oldu. Sorum şu dogumdan sonra ayrılmayı düşünüyorum ama ailem ayrı evde kalmama ne der diye korkuyorum. Doğuluyuz ve 22 yasinda ayrı yaşamama ne der babam çok korkuyorum.
Düzgün konuşun lütfen! Aile. Hakli mı? 2 çocukken beni kabul etmeyen aileye karşı çıktım diye caresizligimdendolayı mı haklılar. Düşmez kalkmaz bir allah canım yargılamadan konuş istersenBu terbiyesiz ağzı bozuk sapık herifle nasıl beraber oluyorsun midem bulandı okurken
Ailen yerden göğe kadar haklı sana küsmekle
Sen bunu doğur küs git gel dördüncüyüde doğur
Bir noktaya kadar okudum gerisini okuyamadım içim almadı buraya bunları yazmak da nedir ya aklınız kesmiyor mu neyi soracaksın onu ben anlamadım böylesine iğrenç bir insanla ben okurken kötü oldum siz duymaya aynı evi paylaşmaya nasıl tahammül ediyorsunuz. Bu tarz konular görünce burdan soğuyorum yaMerhaba kk üyeleri.
Sizden ricam geyik yapmadan bana yardımcı olmanız,çünkü fikirleriniz ve cesaretlendirmenize herzaman hayran olmuşumdur.
Ben 22 yaşında,6 yıllık evliyim 2 cocugum var,3. Ye hamileyim 6 aylık. Eşimle sorunlarımız narşist bir adam. En ufak bir kavgamızda bacılarıma,anneme,babama,aileme küfür ediyor. Ama anneni bacını s.... bile değil. Senin kız bacının kızlığını alayım. Senin bacına dil atayım tarzında. 6 senedir kendisi olmadan ne yürüyerek nede bir başkasıyla bir yere gidemem. Illa ki kendi olmalı giderken. Çocuklarımı parka götürdüğünü hatırlamıyorum,parkı gectim çocuklarım hastalansa anne yada kızkardeşiyle götürür. Ben gitmek istediğimde ise biriyle anlaştın da hastaneye gitmek icin bu kadar ısrar ediyorsun diyor. Geçen tartıştık bana soyun bir aynaya bak kadına benziyor musun sen? Dedi. Eski kız arkadaşlarıyla kiyasliyor,sürekli onların şeyinin kılına kurban ol diyor. Bundan 6 ay önce annemlere gittim,babamla konuştum oğlumu ve kızımı da kabul ederrsen boşanmak istiyorum dedim bana tamam dedi ama boşanma biter bitmez oğlumu babasına göndermem için baskı yaptı ve gönderdi arada gelir görürsün dedi. Ama kızımla gece yatınca oğlum aklıma geldi sürekli ve 5 ay dayanabildim. Kaymakamla kalıyordu oğlum ve bana karşı dolduruyorlardı çocuk asla gelmek istemedi bana. 5 ay sonunda tabi bu süreçte sürekli ağladı sızladı değiştim dedj inandım ama yemin ederim severek gelmedim oğluma dayanamadım. Babam geldiğim için benimle küstü 5 kardeşim de konuşmuyor,daha doğrusu ailemden kimse kalmadı bana. Geldiğim 1 hafta sürekli ilişki istedi ve geri çekilerek boşaldı. Eşim çok sıkı korunmaya asla izin vermiyor. 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim dünya başıma yıkıldı çünkü beklemiyordum. Buda yetmezmiş gibi şüpheli bir bebek dedi bana ama sonrasında kendisinin yaptığını birdaha gitmeyeyim diye yaptığını itiraf etti. Neyse şimdi 3. Karnimda diye eziyeti artırdı ve daha beter oldu. Sorum şu dogumdan sonra ayrılmayı düşünüyorum ama ailem ayrı evde kalmama ne der diye korkuyorum. Doğuluyuz ve 22 yasinda ayrı yaşamama ne der babam çok korkuyorum.
Ben derdimi anlatmak için yazdım geyik olsun diye yazmadım. Siz beni tanımadığınız halde mideniz bulandı ben ne yapayımpeki ? Neyse midenizi bulandirdigim için özür dilerimBir noktaya kadar okudum gerisini okuyamadım içim almadı buraya bunları yazmak da nedir ya aklınız kesmiyor mu neyi soracaksın onu ben anlamadım böylesine iğrenç bir insanla ben okurken kötü oldum siz duymaya aynı evi paylaşmaya nasıl tahammül ediyorsunuz. Bu tarz konular görünce burdan soğuyorum ya
Ailen seni kabul etmiş sen onların yanından kaçmadın mıDüzgün konuşun lütfen! Aile. Hakli mı? 2 çocukken beni kabul etmeyen aileye karşı çıktım diye caresizligimdendolayı mı haklılar. Düşmez kalkmaz bir allah canım yargılamadan konuş istersen
Ya yaz da bu kadar ayrıntı vermek de nedir aileniz yok mu böylesine saygısız bir insandan bir çocuk daha niye peki bu insan birden saygısız olmadı değil mi niye 2.çocukBen derdimi anlatmak için yazdım geyik olsun diye yazmadım. Siz beni tanımadığınız halde mideniz bulandı ben ne yapayımpeki ? Neyse midenizi bulandirdigim için özür dilerim
Nikah da mı yokmuş?Bu arada dogum yaparken kordonlarını baglat nıkah olmadıgı ıcın onun ımzasını ıstemezler. Hatta ımkanın varsa kucukce begegın aldır.
Hepsini yanınıza alacaksınız.Aynı zararın neresinden dönersen kardır katılıyorum,ya çocuklarım?
Bilmiyor,söylemedim annem biliyor sadece babam duyarsa öldürür onu benim yüzümden kimse kavga etsin istemiyorum
Kadin sığınma evine gidince anlatacağım tepki göstermesin diyeÖldürmesine gerek yok.
Hayatınızdan def etsin yeter..
Ben olsam söylerdim.
Bunlar saklanacak şeyler değil.
Yüzyüze konuşamam babamla ama kadın sığınma evine gidince telefon edip konuşurum inşallah bu dediklerinizi. Zaten şuan hamileyim ve 5 aydır ilişkiye girmeyi red ediyorum seni midem almıyor diyorumHepsini yanınıza alacaksınız.
Babanızın vicdanına sesleneceksiniz.
Bunlar benim süt kuzularım ayrılamam. Kız çocuk erkek çocuk fark eder mi ikisi de benim yavrum diyeceksiniz..
Vee artık korunmasız beraber olmayacaksınız.
Rahim içi araç, spiral, taktırın. Uzun dönemli hormon iğneleri var onlardan vurdurun. Hem hap gibi unutma derdi olmaz.
Diyelim ayrılamadınız bari böyle bir evliliğe 4 5 6 7 çocuk yapmayın. Yazıktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?