- 25 Şubat 2020
- 606
- 688
- 23
- 27
- Konu Sahibi 5kisilikailem
-
Aileme bu kadar detaylı anlatamıyorum sonuçları kötü biter diye. Size anlatmanın sebebi hakli olduğumu bir kac kisiden daha duyup cesaretlenen istememYa yaz da bu kadar ayrıntı vermek de nedir aileniz yok mu böylesine saygısız bir insandan bir çocuk daha niye peki bu insan birden saygısız olmadı değil mi niye 2.çocuk
Ailem benikabul etti sadece çocuğumu değil o yüzden geri geldim bencillik yapıp kendimi kurtardım onlar o siddetinicinde kalsın diyemedimAilen seni kabul etmiş sen onların yanından kaçmadın mı
Asla yargılamıyorum gidişat onu gösteriyor sadece
Sana çok üzüldüm ve çok kızdım Allah yardımcın olsun.
Bebeğim küçük değil 6 ay bitti 7 ye girdik. Kordonları bağlamayı düşünüyorum evet.Bu arada dogum yaparken kordonlarını baglat nıkah olmadıgı ıcın onun ımzasını ıstemezler. Hatta ımkanın varsa kucukce begegın aldır.
Inşallah yaparım ve size kurtuldum diye bir başlık açarak haber veririmKadın sıgınma evı suan senın ıcın en mantıklısı orda nasıl oluyor bılmıyorum ama cok gızlı tutuldugunu duymustum. Bırıkımını yapmaya devam et dogumdan sonra esınlenayrılmak ıstedıgını soyle ve oyle gıt kacar gıbı gıtmekı baskasına kactın sanıp basına bela olmasın. Babanıda bosver kadın sıgınma evınde anlat derdını babana veya bı baskasına yerını soylemesınleer baska sehıre gondersınler senı ıs ımkanıda saglarlarsa. Ay beynım yandı cok uzuldum yasadıkların unutulur falanda caresız olmak cok cok zor umarım cocuklarınla guzel bı hayat kurabılırsın. Ama buraya yaz sık sık bılelım ıyı oldugunu
Sığınma evinde konuşacağım babamla bu konuyu hatta babama nazi geçen bir halam var onu araya koyarım diye düşünüyorumSadece devlet desteğiyle kirayı, faturaları, yeme içmeyi karşılayamazsın. Devlet en fazla erzak verir. Ayrıca öyle bir babayla ayrı ev de zor görünüyor. Babanı 3 çocukla dönmeye ikna edeceksin başka yolu yok gibi. "Beni çocuklarından ayırmadan bana sahip çık" diyeceksin.
Ama bu kadar ayrıntılı anlatılmaz ki eşinizin kardeşinize olan söyledikleri yenilir yutulur şey değil haklı olup olmamak değil ki burda olan saygı olmayan yerde ne olur Allahınızı severseniz çok rica ediyorum hangi şehirdesiniz belediyelerin yahut kadın dayanışma kollarının kadın sığınma evlerinin verdiği ücretsiz psikolojik danışma yerleri hangi şehirdesiniz yazın ben size o şehirde varsa randevu almanız için tlf numarası bile vericemAileme bu kadar detaylı anlatamıyorum sonuçları kötü biter diye. Size anlatmanın sebebi hakli olduğumu bir kac kisiden daha duyup cesaretlenen istemem
GaziantepteyimAma bu kadar ayrıntılı anlatılmaz ki eşinizin kardeşinize olan söyledikleri yenilir yutulur şey değil haklı olup olmamak değil ki burda olan saygı olmayan yerde ne olur Allahınızı severseniz çok rica ediyorum hangi şehirdesiniz belediyelerin yahut kadın dayanışma kollarının kadın sığınma evlerinin verdiği ücretsiz psikolojik danışma yerleri hangi şehirdesiniz yazın ben size o şehirde varsa randevu almanız için tlf numarası bile vericem
Cok cabuk PES edip seks yapmissin zorlasaydi hatta siddet le yataga atsaydi demekki ayni herif degismedi veya pisman degil korunmaya firsat yoktuda en azindan iyice bir ders verseydin kusura bakma ister alin ister alinma suç sende hadi önceden cocuktun bilmiyordun ama ya simdi ahhh cok yazik gercekten 22 das da 3 cocuk hic birsey yasamadinki sen hemen anne olmussun daha cocukken Allah yardimcin olsun ne diyimSize de hak veriyorum tanımadığınız için tabi tepkiniz normal ama hiçbirşey bildiğiniz gibi degil ben korunmaya fırsat bulamıyordum maalesef sıkı biri çocuğu nasıl aldırsaydım
Eskiyle şimdi bir değil diye düşünüyorum ablacım acaba haksız mıyım belki bu zaman O zamana göredaha iyidir iş devlet yardimi konusundan tabii siz daha iyi bilirsiniz ama
Babanızla konuşun.Yüzyüze konuşamam babamla ama kadın sığınma evine gidince telefon edip konuşurum inşallah bu dediklerinizi. Zaten şuan hamileyim ve 5 aydır ilişkiye girmeyi red ediyorum seni midem almıyor diyorum
Tamam ben size özelden msj atıcam lütfen bu adamla birlikte olmayın aileniz arkanızda değil mi bugün kardeşiniz için diyen yarın çocuğunuza da der. Nikahınız yok mu öyle gördüm yukarıdaGaziantepteyim
Aminnnnnnnallahım gençlerimize akıl hidayet ver yarabbimmmm,
0342 211 12 00 numarayı arıcaksın canım 1655 i tuşlucaksın sana ilgili bilgileri aktaracaklar. Rica ediyorum ara ve bilgi al lütfen ayrıca korkma lütfenGaziantepteyim
Siz her konuda haksızsınız da neyse. Bir şey demeyeceğim.Bu konuda da ben haksızım severek evlendik akrabaydı. Babam yok dedi ama ben ısrar ettim.
Yazdığım numarayı mutlaka ara!Birde çalışmıyorum ama çocuklarıma bir şekilde bakarım buna inanıyorum. Devletin yardımları var mı varsa neler söyler misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?