KORKUYORUM 😢😢😢

Babam oğlumu kabul etmedi 3. 'yu hiç etmez yada ikisini bırak karnındaki kalsın der. Cesaretim yok değil değil 4 defa gittim ben küsüp,ezik olsam korkak olsam öncede gidemezdjm

Evli olmadığım leş bir adamdan eski sevgilimin şeyinin kılı bile olamazsın laflarını dinleyeceğime babamın her türlü hakaretini dinlerim daha iyi
Babmin hakaretlerini de kabullendim canım ama oğlumun yokluğuna dayanamadım kaynanam çocuğu dolduruyor seni bıraktı gitti diye çocuğumbana gelmek istemedi 5 ay.

Çok terbiyesiz ama çocuğum için geldim yargılamışlar burda hemen,babamın hakaretlerine dayanırım bundan iyi diye ama babamın hakareti değildi gelme sebebim oğlumu kabullenmeyisi

Ahlaksız pislik.
Bi insan eşine bunları nasıl söyler.
Dermansız dertlere gelir inşallahta böyle gözü kapıda seni bekler. Senden başka bir yudum su vereni kalmaz.
Böyle pisliklere ben dayanamıyorum.
Allah onların ömründen alsın sokak hayvanlarına versin.
Bunlarda tez zamanda geberip gitsin inşallah.
Sende bi rahat nefes alırsın oh öldü diye.
Ay telefonu ısırıcam sinirden

Hayır, devlet bana ne gibi yardımlar yapar ona bir cevap alamadım 3 can götüreceğim yanimda ince eleyip sık dokuyorum. Yoksa bende biliyordum sığınma evini canım,daha önce gördüm nasil bir yer olduğunu

Ben de öyle diyorum ama maalesef kötüye birşey olmuyor .

Evlendiğimde haydut değildi,en azından o yönünü gizlemişti sanırım o kadar ilgi ve sevgi merhamet gösteriyordu ki bende inandım zaten iyi biri olduğuna. Şuan 6 sene önceki halime bakıp cahilliklerimin bende farkındayım evet ama ortada bir gerçek var eskiyi konuşmak bana yardımcı olmanız man oluyor

Tamam hanımefendi 4kisilikailem !

Al çocuklarını baban abin kimse çık karşısına konuş annene ağla
Anne yüreği dayanamaz.
Annemin babamın yanında pek bir faktörü yok,babam bu sefer çok kötü kızıyor biliyorum o yüzden aynı evde olmaz babamlara belki yanlarında bir ev olur ona da tepkileri ne olur bilmiyorum

Halkeğitim kursuna gidemem ama elimdikişe yatkın aslında ben sığınma evine gitsem ailem çözüm yolu bulur konusmaya çalışır orta yolu bulacak halam amcam vs var babam net bir adam yok cevabını alırsameğer gidecek bur yerim kalma

Aynı zararın neresinden dönersen kardır katılıyorum,ya çocuklarım?

Babamdan korkum ayrı eve çıkarsam canıma kast eder ve çocuklarım küçükler annesiz büyüyemezler. Yoksa iş aş sorun değil ben bakarım onlara

Dediginiz gibi evet ama 1 ay önce konu açmadım ben. Dediginiz kişi ben değilim sanırım ama bu yazdiklariniz bende de öyle oldu

Ben değilim bu

Allahım ne kadar asağılık ya bilerek hamile bırakmak nedir biran önce kurtulun ki aileniz arkanızdayken kurtulacaktınız oğlanı geçtim diğer çocukların da günahına girmişsiniz ya ☹☹
O zaman 1 tane tek vardı odayanımdaydı oğlum değildi anne yüreği dayanamadım bir yanimda kızım uyurken diğer tarafıma oğlumun kazağını koyar koklardık allah kimseye yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…