KORKUYORUM 😢😢😢

Sorsan çok ta namuslu ama.herkes namussuz bir kendi namuslu.!
Esin kac yasinda aceba
Allah yardimcin olsun insallah tek yol sikayet veya kadin siginma gibi gorunuyor okurken tuylerim diken diken oldu ailenden birsey bekleme yapsalar oglunu gondermezlerdi zaten
Ayrica tek yazdiginiz babamdan korkuyorum babamdan tirsiyorum esinizden bile korkmuyorsunuz da babanizdan nasil tirsiyorsunuz aklim almiyor bir an once cesaretinizi toplayip yolunuza bakin suan yapmaniz gereken en son sey korkmak olmali sizin icin

Son düzenleme:
Eşimden laf işiteceğime babamdan laf işitirim.
Babasi cocuklari istemiyormus zaten diger üyeliğinde de anlatmıştı çocuğun biri kocada kalıyor kayinaile cocugu dolduruyor anneye karsi ve onu gormek istiyorsan döneceksin deniyor babasinin da isine gelmis demek ki
eski konuyu ilk mesaja bakarak animsadim.ama detayları burada yazdığı kadar biliyorum
Konu sahibesi yaklasik 1 ay önce acmisti konuyu

Benim hatırladığım konu buydu, hikaye benziyor ama yaşlar tutmuyor bilemedim
Ilk yorumumda o kisi bosanmis nikahsiz yaşıyordu dedim evet dedi konu sahibesi. Ama tam uymayan seyler var bilmiyorum bu 1 ay önceki konudaki bu konudaki kisi mi?

Allahım ne kadar asağılık ya bilerek hamile bırakmak nedir biran önce kurtulun ki aileniz arkanızdayken kurtulacaktınız oğlanı geçtim diğer çocukların da günahına girmişsiniz ya

Cıldiriyorum ya deliriyorum aldirsaydinya siz dagdami yasiyorsunuz nedir bu cahillik gözü peklik 2 cocukla bosanmadin geri döndun 3 le hayatta bosanmazssin o mutsuz yuvada habire üremeyin bari olan o sabilere oluyo ben böyle bir erkekten degil 3. Ayy ayni eve bile girmem kalitesizin teki 22 yasinda 3 cocuk Allahim sabir

Valah on altı yaşındaki kişilere laf anlatmak okdr zor ki ben bilirim sanami soracan hayat benim hayatim burda da görüyorz örneklerini sonrada byle buyuj yanlışlwr

Ailenizden herkes size sırt cevirdiyse sizinde hatanız var demektir okuduklarima inanamadim

Valah on altı yaşındaki kişilere laf anlatmak okdr zor ki ben bilirim sanami soracan hayat benim hayatim burda da görüyorz örneklerini sonrada byle buyuj yanlışlwr
Öyle tabiki ama babası da öyle senin hayatın git yaşa diyecek bi tip değilki şimdi babasından korkuyor konu sahibi.
o zaman sahip çıkmamış şimdi de çıkmasın o zaman baba.
bana göre her halukarda aile suçludur, öncesinde veya sonrasında evladına sahip çıkmadığı için.

Bakın babası gitmesjn diye çabalıyor ben arkandayim diyor ve hala hanimefendi gidiyor ve ailede sırf gitti diye küsmüş çünkü konu sahibinin kendisine bu kdr eziyet etmesine katlanamyrlar bence baba da ailede hala destekci

16 yaşında evlendin.. o pis agızlı , kardesinin kılı osu busu şusu şeyinin şeysi diyen ve seni asla begenmeyen adamdan ücüncüye hamile kaldın? Anlayamıyorum.

Pardon ?? Bi an başka konuda mıyım diye baktım.
evladının evladını kabul etmeyip babasına gönderen baba mı destekçi. Yapmayın Allah aşkına

Bak güzel kardeşim
Konunu ve verilen tavsiyeleri okudum
43 yaşında ve çok sorunlu bir aileden gelen biri olarak sana bir kaç şey yazacağım, benim annem 4 küçük çocukla boşandı o yüzden konuya çok aşinayım;
Öncelikle bu işler yazıldığı gibi kolay değil, kalk kadın sığınma evine git hayatın değişsin olmuyor
Üç çocukla oralarda yapamazsın bu net, üstelik orada kalmanın belli süreleri var bir kaç ay gibi o sürede üç çocuğu bakacak bir düzen kurman ülke şartlarında çok çok zor. Şimdi ne yapabiliriz ona bakalım; öncelikle madem ailen destek değil akraba ya da ailene yakın birilerine konuyu açacaksın, bu ayrılığı planlayacaksın. Babanla iletişim kurmalarını, sana bir düzen sağlanması için yardımcı olmalarını yavaş yavaş alıştırarak ikna edeceksin. Öncelikle doğumunu yap, lohusalığını geçir, bu sürede eşine biraz daha katlanman gerekli.
Bazı gerçekler var ki ayrıldıktan sonra üç çocukla, hiç vasıfsız yapabileceğin şeyler çok sınırlı, o yüzden bir maceraya atılıp ailenin şimşeklerini üzerine çekmemek için sabırlı davranman lazım. Evet kaybedilecek bir vakit var ama bu da yaptığın seçimin bedeli maalesef, baba evinden dönerek hata yapmışsın, çocukla ilgili sorun zaman içinde elbet çözülürdü ama olan olmuş artık. Kendini garantiye alarak, ufak adımlarla yeni hayatını hazırlamalısın. Öyle kalk git, peşinde çocuklar, kurumlar falan öyle olmaz o işler, bu şekilde yola çıkanlar o koca evine yine geri dönüyor, sonra sonuçlar daha kötü oluyor. Sakin ve planlı hareket etmen lazım. Devlet desteği tabi ki alırsın ama bir gerçek var ki devlet seni babandan koruyamaz, neler okuyoruz, neler oluyor biliyorsun o yüzden ikna ile babanı yanına alarak bu yola çıkmalısın başka çaren yok gibi

Son düzenleme:
Yine aynı tanı yani adam psikopat

Sen ise değersizliği kabullenmiş birisin

güvenli bir şekilde ayrıl

Çok korkunç seyller bunlar

Eşinizle korunmadan ilişki yaşayıp hamileliği de hiç beklemiyordum demenizi hiç anlamadım.
Daha yaş 22 ve üç çocuk.
Diyelim iki çocuk cahillikten olmuş.
5 ay ailenizin yanında imişsiniz.
Diyelim barışacaktınız, öncesinde sağlık ocağına gidip ''bedavaya'' spiral taktırabilirdiniz.
Neden yapmadınız???
Bile bile lades olmuş.
Bu gidişle korka korka 4 5 6 çocuk da olur.
Ben o çocuklara da size de üzüldüm.
Sevgisiz bir evlilikte kayıp çocuklar...
Travmalar, kayıp nesiller..

Ben olsam o çocuğu aldırırdım.
Çocuk aldırmak belki size göre vebal almaktır. Ama sevgisiz, saygısız bir evliliğe boy boy çocuklar dünyaya getirmek vebal almak değil mi??? Böyle bir babayla o çocuklar sağlıklı büyüyecekler mi sizce???
Baba evi bile böyle bir eşten yeğdir.
Ne diyeyim size, gidin baba evine..bari çocuklarınızın psikolojisi kurtulsun.

Bu arada bu olayın doğulu veya batılı veya kuzeyli, güneyli..vs olmakla alakası yok.
Bunun bilinç düzeyi ile alakası var.
O iki çocuk diyelim cahillikten oldu, 16 yaşındaydınız. Bilmiyordunuz.
Peki 22 yaşında en doğurgan yaşlarda, korunmadan ilişki yaşayıp hamile kalınabileceğini biliyorsunuzdur.
Gidin baba evine.. Bu adamla nikah yapmayın.
Hayatınızı baştan kurmaya çalışın..

Zararın neresinden dönseniz kardır.

Son düzenleme:
Burada bu kadar korkunç bir şey hiç okumamıştım

Hayatını mahvetmişsin be kızım.Kaç aylık karnındaki zamanı dolmadıysa kürtaj olsan bari.Evli değilsin nikahlı değilsin o yüzden o pisliğin imzası gerekmez

Eğitimin yok işin yok ailen arkanda değil sığınma evine gitsen üç ayda beş ayda üç küçük çocukla kendine hayat kuramazsın

Ne diyelim biz sana be güzelim gerçekten çok üzüldüm.Elimden gelen bir şey olsa keşke.Seni 16 yaşında o adamın elinden polisle almayan,evladını kabul etmeyen aileni de allah bildiği gibi yapsın

Yapabileceğin tek şey üç beş yıl çocuklarını büyütmen,gizli doğum kontrol hapı kullan ya da aylık iğnelerden vurdur,birikim yapman,yapabilirsen halk eğitim kurslarıyla vs gizli gizli meslek öğrenmen,sonra da basıp gitmen.

Bu sapik dangalak, sizi oldurmesin. Bu dangalakta, bu terbiye yoksununda, bu sapikta, o potansiyeli gördüm anlattıklarınız kadarıyla. Ağzından lağım akıyor pislik şerefsiz ya. Konuyu saatler önce okudum ama ettiği küfürler, yaptığı asagilamalar aklımdan cikmadi, bu nedir abi

Narşist yazmis hem burada hem orada. Ayni kisi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…