ayrılmayı düşünmüyorum ama elimde olmadan endişeleniyorum dert ediniyorum kendime bunu yenmem lazım bu yüzden yazdım buraya
Anne tarafım cümle sülale kolon kanseri
Arada sırayı bozup meme kanserinden ölen bir teyzem var
Babaannem kan kanserinden ölmüş
Annem kolondan, babam ne olduğu belirsiz bir yutak felcinden öldü
Aradaki tiroidleri falan saymıyorum
Ben rahim ağzı geçirdim, atlattım çok şükür
Bütün bunlar hayatta yalnız kalmamı mı gerektirir
Hatalı bir yerden bakıyorsunuz eş seçimine
Ecel Allah'ın bileceği iş, bahanelerini de o veriyor
Seceresi çok sağlıklı bir adam seçersin, trafik kazasında kaybedersin gibi örnekleyebiliriz
Kimin ne olacağını hesaplama şansı var mı ?
çok sağlıklı bir insanla evlenebilirsin..
evlendikten sonra bir trafik kazası olur Allah korusun yapıcak bir şey yok...
insan karşılıklı aynı duyguları beslediği sevgi saygı duyduğu aynı yastığa baş koymayı birlikte uyuyup birlikte uyanmayı istediği bir insanı kolay bulamıyor..
eğer sevgilinle birbirinize böyle karşılıklı duygular besliyosanız kafanı öyle şeylere yorma..
yarın kime ne olacağı belli olmaz...
evlenicek noktaya gelince düşünmek daha mı mantıklı olurdu
belki ona göre yolunu ayırcak
tabi ki düşünebilir ne var bunda
Uzun süredir onu tanıdığınıza göre huyunu kişiliğini biliyorsunuzdur bunu güzellikle onun için endişelendiğinizi belirtecek bir biçimde ona yansıtırsanız onun için üzüldüğünüzü korktuğunuz için böyle bir öneride bulunduğunuzu anlayacaktır.. Ona kendini kötü hissetirmeyecek şekilde bu durumu izah etmeyi tanıdığınız için en iyi siz bilirsiniz..
Her ne olursa olsun endiselenmen normal. Erkek arkadasina test yaptirmasini onerebilirsin. Saglik bu ihmale gelmez.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evlenicek noktaya gelince düşünmek daha mı mantıklı olurdu
belki ona göre yolunu ayırcak
tabi ki düşünebilir ne var bunda
Bu sebeple ayrılmayacaksan eğer bu konuyu unutacaksın.
Ama bu riski taşıyamam diyosan o zaman başka.
Şu bir gerçek ki kanser vakaları katlanarak artıyor ve ailesinde kanserden kayıp vermeyen yok gibi.
Kanser tamamen genetik sonuçlu değildir ayrıca.Genetik ve tetikleyici diğer çevresel ve bireysel etmenler
kişiyi kansere sürükler.
Ailesinde hiç kanser vakası olmayanlar da küt diye kanser oluyor.
Rahmetli annemin ailesinde yok ama kanserin en acımasızlarından biri olan pankreas kanserinden kaybettik.
Daha çok gençsin niye bu kadar derinlemesine düşünüyorsun ki.
Bizlere biçilen nefesi ve ölüme götüren bahanemizi bilemeyiz.
Birşey vesile olacak sonuçta ahirete yol almak için.
Ayrıca sevgilinde böyle bir endişe yoksa sen hiç kurcalama.
Bu tür bir korku ile yaşanmaz çünkü.
Eş adayını farklı özellikleri ile tart,ileride yakalanabileceği hastalıklar ile değil.
tamam kırmak istemiyorum ama bakış açın sağlıklı değil,bundan sıyrılman lazım.
Herkesin derdi,bakış açısı ,bulunduğu konum farklıdır..yargılamak çok kolaydır..destek olmak zordur...eleştirebilirsiniz elbet ama kırıcı ve şuçlayıcı olmamak kaydıyla..destek olmayacaksanız köstek de olmayınız..
Dandin senin konun kapanmış
Arkadaşın konusunda kişisel yorum yapman doğru değil
Konuyla alakalı yorum yapman daha uygun olur
Bana ilginç geldi
Karakter vs. sorgulanır da ilerde kanserden mi ölür trafik kazasında mı diye düşünmek aklıma gelmez benim
Size niye benim fikrim tuhaf geldi ki, sizde madem aynı görüştesiniz bundan sonra ne yapması gerektiği hakkında yorum yapabilirsiniz
Herkesin derdi,bakış açısı ,bulunduğu konum farklıdır..yargılamak çok kolaydır..destek olmak zordur...eleştirebilirsiniz elbet ama kırıcı ve şuçlayıcı olmamak kaydıyla..destek olmayacaksanız köstek de olmayınız..
Bende arkadaşı eleştirenler için söylemiştim zaten çek !
unutmam lazım farkındayım fakat onleyici yöntemlerde almam gerektiğini düşünüyorum bu konuyu erkek arkasıma acmak istiyorum ama onunda bunu kendıne dert edınıp daha kötü olmasından korkuyorum ne yapıcagımı şaştım
unutmam lazım farkındayım fakat onleyici yöntemlerde almam gerektiğini düşünüyorum bu konuyu erkek arkasıma acmak istiyorum ama onunda bunu kendıne dert edınıp daha kötü olmasından korkuyorum ne yapıcagımı şaştım
trafik kazası araba çarpması vs kazalar hepimiz için var
ama tüm sülalesi kanser olan biriyle ailesinde hiçkimsede kanser olmayan kişinin kanser olma ihtimali bir olabilir mi?
ve bunu bi insan biliyosa evliliği iki kez düşünebilir ki bu çok doğal
sonuçta hayat geçiriciseksin
ben olsam ben de oturur biraz düşünürdüm evlenmeden önce
sonuçta onun genleri konu sahibinin de çocuğuna geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?