korkuyorum

haklısınız teşakkürler içimi rahatlattı söyledikleriniz

Böyle korkular çok gereksiz canım ya..çünkü insanın başına bin türlü şey gelebiliyor bunları sürekli düşünürsen daha çok yorulursun.Erkek arkadaşına değer veriyorsan bu korkularını ona yansıtıp onu da korkutma sakın.Hayatta neyin ne zaman olacağını bilemeyiz olumlu düşün o yüzden :)

çok garip bir düşünce bana göre benimde anne tarafım hep kalp hastası annemde dahil eşim karımda kalp hastası olur diye evlenmeseydi benle bende onun sülalede şeker var diye evlenmeseydim keşke evlenmeden sağlık raporu 2 vesikalık foto savcılıktan ikamet falanda isteyin bari nerden biliyosunuz allah korusun kazada ölmiyceğinizin bir garantisimi varda adamın sülalesi kanserden öldü diye telaş ettiniz hangimizin garantisi var yaşamak için acaba

ice bir tanı bakalım bu adam yanına yakısıyor mu aılen aılen denk mı gör bakalım
ölüm kader mı bılemıyorm sma sımdıden bunları dusunme sevıyosan zamanın onla kıymetını tarını cıkar

Ölümün nasıl olacağı belli olmaz evet bazı şeyler genetiktir ama kanserden ölmez öleceği varsa başka bir şeyden ölür hepimiz sevdiklerimizin ölmesinden onları kaybetmekten korkarız ama siz evlilikten bile korkuyorsunuz pardon ben yanlış anladıysam düzeltin ama hangimizin yarına çıkacağı kesin ?

Hayırlısı inş. ama benim bildiğim kadarıyla evlenmeden önce sağlık taraması yaptırıyosun orada çıkar
Bu Allahın takdiri sen ondan korkarsın kanser olur mu diye Allah korusun yarın sende çıkar bunlara pek kafanı takma

böyle bir düşüncenizi bence ona belli etmeyin. daha yaşı genç her yıl tıp gelişiyor. önümüzdeki yıllarda kanser belki de önemli bir hastalık sayılmayacak.veremi hatırla yada cüzzamı ne kadar tehlikeliydi geçmişte. şimdi bu hastalığa yakalananları bile duymuyoruz hiç..

kesinlikle öylee...

evet canım malesef ki bu hastalıklar genetik oluyo benım dedemde kalp hastasıydı vefat etti krizden babamda da var amcam da da var kalp rahatsızlığı... hatta ablamda da var onunda kalp ritmi bozuk. erkek kardeşimde daha küçük onda da olabilir Allah korusun... ve annesi meme kanseri olan ların kızında da çıkma riski dah fazla oldugundan sık sık kontrole gitmeleri istenir, ama tabi kimin nasıl ölecegini sadece Allah bilir korkunu anlıyorum bende olsam korkardım dua et Allah uzun ömür versin arkadaşına...

hahah alemsiniz cidden. ama öyle tabi.. kaderinde varsa adam kanserden değil başka şeyden ölür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…