Korkuyorum🙄

Çok faydalı bilgiler ! Teşekkür ederim

Ben de 4 aylık gebeyim konuyu heyecan ve merakla takip ediyorum doğumdan korksam da normal doğum diyorum yine de

berlin8982 ne tatlı bir anne adayısın sen öyle
İki gündür tatlı telaşın, doğal, biraz şaşkın, ama sevimli hallerin yüzümü güldürdü. Eminim gerçek hayatta da etrafına pozitif enerji yayan sevilen birisindir.
Defne böyle bir annesi olduğu için çok şanslı

Merak ve heyecanla okudum bütün sayfaları Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merak ve heyecanla okudum bütün sayfaları Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Sevgili ferb çok çok mutlu oldum ve çok duygulandım :) ne kadar güzel şeyler yazmışsın . Teşekkür ederim ...
İnsan kendini anlatmamalı ama gerçekten gerçek hayatımda da çok pozitif biri olarak tanımlanırım gözümü kırpmadım şu saate kadar, yarın doktoruma gitmeye karar verdim , gece doğuruyorum da gün ışığıyla vaz mı geçiyor bu çocuk anlamadım ki Nolacaksa olsun artık modundayım
@SymBkn sağol gülüm inşallah
@victoryvivi Ben burdayım hala

Oyyy kuzum ya aanlamistr kopegin;(

Rabbim sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin inş

Akşam ve sabaha karşı sancı gibi birşeyler geliyor gündüz gidiyor bakalım şimdi yine yatacağım ... ben inat o benden daha inat bekliyoruz ikimiz de ❤
Geldiği şeyin nişan olduğuna eminmisiniz bide kaç haftalık bebek bence bir hastaneye gidin son zamanlarda su azalabiliyor kontrol etsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…