- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi berlin8982
-
Normal sureci etkilemene gerek yok bence deama kopeginin bile nazli kizini cikartmak icin durtme cabasi ❤ Ben acikligin 10 cm olmadan sakin ikinma bosuna hem kendini yorarsin hem de bebegin basini sisirirsin biraz. Sanci geldiginde de nefesi tutmak bile ikinma etkisi yaratiyor o yuzden nefes almaya devam et. Bak bunlar onemli, leydim gelmeye karar verince unutma bu yazdiklarimi ☺
Aklina takilan bir sey olursa yaz lutfenÇok faydalı bilgiler ! Teşekkür ederim❤❤❤
berlin8982 ne tatlı bir anne adayısın sen öyle
İki gündür tatlı telaşın, doğal, biraz şaşkın, ama sevimli hallerin yüzümü güldürdü. Eminim gerçek hayatta da etrafına pozitif enerji yayan sevilen birisindir.
Defne böyle bir annesi olduğu için çok şanslı
Merak ve heyecanla okudum bütün sayfalarıRabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Oyyy kuzum ya aanlamistr kopegin;(Sıcak suya oturayım dedim , niyetlendim . Sonra da korktum1 gün 1 gündür diye , yapmadım . İçimde tutabildiğim kadar tutayım Diyorum ya , her işim tuhaf, buda ona benzedi . Köpeğim bile gelip gidip karnımı kokluyor burnuyla dürtüyor Bakalım , sanırım gelir bu hafta, bilemedim bende .
Arkadaşlar , ben gidiyorum hastaneye
Gece hiç uyumadım , sancılar 8 dakikada bir .. umarım buraya bir daha girdiğimde Defne gelmiş olur ❤ Hepinizi öpüyorum ❤
Geldiği şeyin nişan olduğuna eminmisiniz bide kaç haftalık bebek bence bir hastaneye gidin son zamanlarda su azalabiliyor kontrol etsinlerAkşam ve sabaha karşı sancı gibi birşeyler geliyor gündüz gidiyorbakalım şimdi yine yatacağım ... ben inat o benden daha inat bekliyoruz ikimiz de ❤
Hayirli dogumlar kuzumArkadaşlar , ben gidiyorum hastaneye
Gece hiç uyumadım , sancılar 8 dakikada bir .. umarım buraya bir daha girdiğimde Defne gelmiş olurHepinizi öpüyorum
Ay hayırla sağlıkla inşallahArkadaşlar , ben gidiyorum hastaneye
Gece hiç uyumadım , sancılar 8 dakikada bir .. umarım buraya bir daha girdiğimde Defne gelmiş olur ❤ Hepinizi öpüyorum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?