- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi berlin8982
-
Evde daha rahat edersin canim. Hurma ye, dogumu kolaylastirdigini soyluyorlar. Sicak dus al. Plates topuyla egzersiz yapabilirsin.
Oyy canım hadi hayırlısı aklıma geldikçe dua ediyorum sana:) Defne doğunca hepimizin yerine kokla cimcimeyi:)berlin8982
Hadi hala gelmedin mi Defne bebek... Gidip gelip bakıyorum konuya. Ne nazlı kız çıktı. Doğunca da böyle nazlı olursa işiniz zor :)
Meraktan catlattın bizi
Geldi mi geldi mi
Hareketleri nasil bebisin? Azaldiysa dogmaya niyetlenmistir sonunda
Surmez surmez az kaldi emin ol
Az kaldı az(inşallah yani :))
Sabah gittim 10 dakikada birdi sancı . Açılma yoktu yani 1 cm’di . Şimdi biraz daha şiddetlendi ve 7 dakika gibi geliyorAcılmadamı yok
Daha şiddetlendi , bide 6-7 dakikada bir geliyor .. bu mesajı yazarken de durdumbide karnım aşağı düşecek gibi yürüyemiyorum , baskı var belimde her yerimde gelir mi bu zilli bugün -yarın . Ne diyorsunuz
Valla ben gobek seklinden hic anlamiyorumDaha şiddetlendi , bide 6-7 dakikada bir geliyor .. bu mesajı yazarken de durdumbide karnım aşağı düşecek gibi yürüyemiyorum , baskı var belimde her yerimde gelir mi bu zilli bugün -yarın . Ne diyorsunuz
Az kalmıs sık dişini ılk oglumda 17.5 saat cektım ikincide bır ıkı saatte dogup bıttı yedı dakıkaya dusmus cok az kaldı Allahın ıznıyleSabah gittim 10 dakikada birdi sancı . Açılma yoktu yani 1 cm’di . Şimdi biraz daha şiddetlendi ve 7 dakika gibi geliyor
Benim karnım bu kadar aşağıya indiğinde benim makat geliş kızım ayağını doğum kanalına sokmuş aşağıya daha da dayanmış o yüzden aşağıya çekilmiş karnım bende ordan biliyorum bebek doğum kanalına yaklaşımı karnı aşağıya çekiyorValla ben gobek seklinden hic anlamiyorumama sancilar sıklasiyor belli ki
Benimki hic inmedi ya da ben hic anlamadim yaBenim karnım bu kadar aşağıya indiğinde benim makat geliş kızım ayağını doğum kanalına sokmuş aşağıya daha da dayanmış o yüzden aşağıya çekilmiş karnım bende ordan biliyorum bebek doğum kanalına yaklaşımı karnı aşağıya çekiyorsaglikla kavuşur en yakın zamanda berlin8982 de inşallah
İnsan panikten fark etmiyor ki bana da etraftakiler söylüyordu hep kontrolde acil sezeryana aldılar tek ayağı doğum kanalında tek ayağı da sağ böğrümdeydiBenimki hic inmedi ya da ben hic anlamadim ya
Maşallah. Gelir bence annesi. Geç olsun güç olmasın diyelim. Ben henüz çok gencim hiç evlenmedim haliyle hiç hamile de kalmadım. Hep şunu merak etmişimdir. Siz hamile kadınlar o kadar büyük göbekle nasıl rahat hareket edebiliyorsunuz, nasıl o göbekle yatabiliyorsunuz vs. Hep bunu merak etmişimdir :)Daha şiddetlendi , bide 6-7 dakikada bir geliyor .. bu mesajı yazarken de durdumbide karnım aşağı düşecek gibi yürüyemiyorum , baskı var belimde her yerimde gelir mi bu zilli bugün -yarın . Ne diyorsunuz
Hareket edemeyip, uyuyamıyoruzMaşallah. Gelir bence annesi. Geç olsun güç olmasın diyelim. Ben henüz çok gencim hiç evlenmedim haliyle hiç hamile de kalmadım. Hep şunu merak etmişimdir. Siz hamile kadınlar o kadar büyük göbekle nasıl rahat hareket edebiliyorsunuz, nasıl o göbekle yatabiliyorsunuz vs. Hep bunu merak etmişimdir :)
Canim saglicakla gelsin de gec gelsin birsey olmaz.. bir avaz da insallahDaha şiddetlendi , bide 6-7 dakikada bir geliyor .. bu mesajı yazarken de durdumbide karnım aşağı düşecek gibi yürüyemiyorum , baskı var belimde her yerimde gelir mi bu zilli bugün -yarın . Ne diyorsunuz
Benim gobegim kucuktu hamilelikde.. gerci erken dogdu benimki 8 bucuk ayinda ondan belki birde 2 kilo dogdu zayifti bayaa.. erken dkgum oldugundandir belkide.. hic sancim agrimda olmadi.. direk suyum geldi komple gittim hemen sezeryane aldilar.. cunku butun suyum gelmsti..Maşallah. Gelir bence annesi. Geç olsun güç olmasın diyelim. Ben henüz çok gencim hiç evlenmedim haliyle hiç hamile de kalmadım. Hep şunu merak etmişimdir. Siz hamile kadınlar o kadar büyük göbekle nasıl rahat hareket edebiliyorsunuz, nasıl o göbekle yatabiliyorsunuz vs. Hep bunu merak etmişimdir :)
Evet ara ara bakıyorum canımSevgili @ferb çok çok mutlu oldum ve çok duygulandım :) ne kadar güzel şeyler yazmışsın . Teşekkür ederim ...
İnsan kendini anlatmamalı ama gerçekten gerçek hayatımda da çok pozitif biri olarak tanımlanırımgözümü kırpmadım şu saate kadar, yarın doktoruma gitmeye karar verdim , gece doğuruyorum da gün ışığıyla vaz mı geçiyor bu çocuk anlamadım ki Nolacaksa olsun artık modundayım
@SymBkn sağol gülüm inşallah
@victoryvivi Ben burdayım hala
Uyurken sagimdan soluma dönerken inliyorum ve eşimi dayanma yastığı olarak kullanıyorum yoksa dahada zor oluyor bnm için dönmek 20 kiloya yakın kilo aldım maalesefMaşallah. Gelir bence annesi. Geç olsun güç olmasın diyelim. Ben henüz çok gencim hiç evlenmedim haliyle hiç hamile de kalmadım. Hep şunu merak etmişimdir. Siz hamile kadınlar o kadar büyük göbekle nasıl rahat hareket edebiliyorsunuz, nasıl o göbekle yatabiliyorsunuz vs. Hep bunu merak etmişimdir :)
Evet tatlim az kaldi4 dk ..Daha da giremem sanırım . Yani ya da umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?