- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi berlin8982
-
Hayırlı evlat olsun Ege Mirza inşallahHerkese çok teşekkür ederim.Ege Mirza bebeğimin adı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Kuzu kac kilo dogdu:)Herkese çok teşekkür ederim.Ege Mirza bebeğimin adı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
3550 grKuzu kac kilo dogdu:)
Teşekkürler.Allah razı olsun.Hayırlı evlat olsun Ege Mirza inşallah ❤ hep beraber mutlu sağlıklı ömürler geçirin inşallah annesi
Ayy massalalh bakalim bizimkiler nasil olcak:)3550 grkuzu değilde tosuncuk diyelim
Umarım doğumunuz en kolay şekilde geçer ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızSanırım doğumum başlıyor
Ne yapacağımı bilmiyorum . Duşa girdim çıktım , bir daha mı girsem
Mutluluk , korku, bilinmezlik hepsi bir arada ...
Yarım saat önce karın ağrısı ile uyandım, nişanım gelmiş . Şimdi hafif hafif adet ağrıları gibi ağrım var. Dua mi diyim , pozitif enerji mi diyeyim artık kim neye inanıyorsa bana bir zahmet yollayıversin
@Safsarisin @victoryvivi @Less-is-MoreSadecebirisiyim @AcemiYolcu @yenGEnC ve etiketlemeyi unuttuğum diğer arkadaşlarım ❤ Tek tek yazmak istemedim . Doğumdan sonra ilk fırsatta yazarım .
Ay ne güzel haber, Rabbim hayırla sağlıkla büyütmeyi nasib etsin.Evet .Doğdu bile muayene sırasında suyum sızmaya başladı.bebeğim yukardaydı açılmam 1 cm di.suni sancıyı kaldıramayınca sezeryana alındım.meğer kordon dolanmış ondan inemiyomuş yavrum.öğlem 1.27 de anne oldum darısı bütün hamişlere.
Cok sevındım tebrik ederımEvet .Doğdu bile muayene sırasında suyum sızmaya başladı.bebeğim yukardaydı açılmam 1 cm di.suni sancıyı kaldıramayınca sezeryana alındım.meğer kordon dolanmış ondan inemiyomuş yavrum.öğlem 1.27 de anne oldum darısı bütün hamişlere.
Canim ya inşAllah kolay bi doğum olur ve sağlıkla alırsın kucağına Defne niArkadaşlar , hiç birinizi tanımıyorum ama o kadar duygulandım ki okuduklarıma ‘ben ağlamam’ diye aptal bir böbürlenmeye sahip ben , gözlerimden şıpır şıpır yaş akıyor (tabi sancıdan da olabilir biraz) birbirini tanımayan bunca insanın birbirine böyle destek olması çok çok çok harika bir şey ! Hepinize çok teşekkür ederim . 24 saati geçti , hala sancı çekiyorum , kah alıyorum , kah pilates topu üstünde zıplıyorum .. bazı kadınlarda böyle oluyormuş, rahim henüz açık değil . Sıcak suya girdim , yürüdüm . Topta zıpladım .. ama Defne kuzusu çok inat çıktı .. ne geliyor , ne geri adım atıyor Daha ne kadar hastanedeyim bilmiyorum .. defne geldiğinde küçük parmaklarını size göstermek için sabırsızlanıyorum ❤ Allah hepimizin yardımcısı olsun. ‘Bir avazda kurtul’ lafının ne demek olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum .
Türkiye’de işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama burda seZeryan ya da suni sancı için hiç bir gerekçe yok , maalesef savaşmak Zorundasın diyorlar . Diyorlar da ; doğuramayan kadın yapmışlar haberleri yok .
Göreceğiz ... inşallah bir sonraki mesajım , Defne’den bir kare olur ❤ Şimdi sancı yine geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?