Korkuyorum🙄

Bebeğin böyle olacağını bilseydim 9 ayı sırf uyuyarak geçirirdim oysa ben doğum saatine kadar firil firil donmeyle geçirdim.
Şimdi uyumak sadece hayallerde...
o yüzden ni eve viledayi temiz ligi yat dinlen
Ben ilk hamileligimde oyle buyuk bir laf ettim ki. Bana arkadaslarim hep dogumdan sonra ne kadar zor olacagini anlatirdi. Ben de onlara "bir bebegi buyutmek ne kadar zor olabilir ki?" demistim. Simdi senin gibi uykuya hasret yasiyorum

Simdi o adet sancisi gibi agrilar dogum sancisi bebegim. Karninin sertlesmesine de biz turkler kasilma diyoruz valla kovaya dogurcaksin cocugu, dogum baslamis artik
ama bu kadar Kolay olamaz doğum o yüzden keyfini çıkarıyorum şu anda
Şuraya saklansam , bebek gelince haber verin bana

Ben ilk hamileligimde oyle buyuk bir laf ettim ki. Bana arkadaslarim hep dogumdan sonra ne kadar zor olacagini anlatirdi. Ben de onlara "bir bebegi buyutmek ne kadar zor olabilir ki?" demistim. Simdi senin gibi uykuya hasret yasiyorum
Bende çok büyük konuştum burada özellikle okuduğum şeyler wc ye bile gidemiyorum dus alamiyorum esimle cinsel hayatimiz bitti vs hatta birine yorum yazmistim cinsel hayatla bebegin ne alakası var gibi birşey. Su an çok utaniyorum o yorumu yazdığım için.
Yemek yemek bile lüks oluyormuş bunu anladım oğlumla. Büyük konuşmamak lazimmis ama artık çok gec

Güzel hatunlarım , oturdum artık elma çayı içip, televizyon izliyorum
Yarın annem geliyor, ameliyat durumu vardı , şimdilik gerek görülmedi , hemen aldı bileti , benim zilli zarifem anneanneyi bekliyor
Ya karnin cok guzel.oldu masallah ve hep büyüktü haaa ne güzel. Bende olsa herhalde nohut gibi olur. Seninkine arkadas gelsin artık bu yaz beraber uyumayalim .
Minnos anneanneyi bekliyordemek. Zekiiii

Tecrube etmeden bilmek zor tabi. Allah hepsine saglikli uzun omurler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…