- 31 Ekim 2013
- 21.569
- 72.557
- 798
- 41
beni de kimse susturamaz o dönemdeKim kolay bir sene geçirdi ki?
Bazı hemşire ve doktor arkadaşlarım tatil yapmasak devam edemezdik düşüncesini savunarak yaptılar tatillerini. O kesim tatil yapınca insanlar onlar bile yapıyorsa vardır bildikleri güvenlidir dedi. Vaka sayıları düşmedi insanlar bilinçsiz diye şikayet etmeye hakları kalmadığını düşünüyorum bunu yapanların. Emeklerimize yazık dedikleri an alırlar benden cevabı.
Ben mi? Sevdiğim 2 kişinin cenazesine gidememiş biri olarak, 6 aydır dışarıda yemek bile yememiş biri olarak, çalışmak zorunda olan eşime beslenme çantası hazırlayan biri olarak #evdekal günlerine dönüldüğünde asla o çenemi kapatmayacağım.
İstanbuldayım çadır fikrinede sıcak bakıyorum araştırıcam teşekkürlerHangi şehirde oturuyorsunuz? Karavan kiralamak ha da çadır tatili yapmayı düşünür müsünüz?
Benim yorgunluk durumum koronadan bağımsız o ekstra diyebiliriz kimse tatile gitmezse ve deşarj olmazsa daha çabuk atlatırız diyosunuz sanırım :)Koronayı çok güzel kullanıyoruz işimize geldiği gibi.İşimize gelen yerde önlemlerrrrrrrrr var diyoruz işimize gelmeyen yerde koronaa varrrrr.
Herkes mental anlamda yoruldu. Ülkecek. Herkes deşarj olmaya kalksa tatillerde, düşünemiyorum sonumuzu. :)
Umarım herşey daha iyi olur hepimiz içinHangimiz mental olarak yorulmadik ki bu yil.Hersey hala kabus gibi..Umarim daha kotusu olmaz tek duam bu bu yil icin..Yasaklar gelir yine eve kapaniriz diye surekli kislik malzemeler hazirlarken buluyorum kendimi.Dondurucuyu fulledim sayilir ki normalde hic yapmazdim boyle hazirliklar..Benim imkanim da yok bu yil tatil icin ama ozel araciniz varsa ve kurallara uyup sakin sessiz bir yere gidecekseniz gidin yapin tatilinizi bence.
Teşekkür ederim sizede iyi tatillerBu sene koronadan önce ayarlamıştık herşeyi. Yazın en kalabalık olduğu zamanlardansa eylül sonu ekim başı gitmeyi hep seviyoruz. Yine öyle yapacağız. Ekimin ilk haftasında marmaris tarafına 1 haftalığına gideceğiz. Küçük bir otel ayarladık sadece yatıp, kahvaltı ve akşam yemeği sonrasında sabah araçla çıkıp etrafta gezebileceğimiz yerlere gitmeyi düşünüyoruz. Belki bir iki günde günlük bir tekneyle sakin koyları turlarız. Az temaslı ama huzurlu olmasını diliyorum. Bence sizde gidebilirsiniz. Sakin sessiz kalabalık olmayan yerleri tercih etmenizde fayda var. İyi tatiller.
çok geçmiş olsunBen şu an korona zatürre sinden hastanede yatıyorum ve zor nefes alıyorum. Yolculukta hastalık kaptım. Söyleyeceklerim bu kadar
bu tip konulara herkes; oraya buraya giden insanlara hakkımı helal etmiyorum filan yazıyor ama böyle kitlesel dikkat gerektiren olaylarda tedbir bireylere bırakılmaz. hadi kamuyu çok bilmiyorum ama özel sektörde fabrikalar lokantalar mağazalar insanları full mesai çalıştırıyor. bu insanlar toplu taşımaya binecek, o yoğun güvensiz hijyensiz işyerlerinde saatler geçirecek mecburen. sonra kalkıp haftanın altı günü enine boyuna tehlikeye atılıp sömürülen insanlara bir izin günlerinde evde kal, bir kaç gün tatile gitmeyiver demek de bana acımasızlık haksızlık gibi geliyor. devlet yapsın ücret yardımını kapatsın işyerlerini, ondan sonra hala sokaklarda dolanan insanlara hakkımızı helal etmeyelim. ama dediğim gibi; ekonomi yürüsün diye çalıştır sonra kendilerine kalan minicik zamanlarda göstermelik evde kal. öyle olmaz
Ne güzel yazmışsınız ağzınıza sağlıkbu tip konulara herkes; oraya buraya giden insanlara hakkımı helal etmiyorum filan yazıyor ama böyle kitlesel dikkat gerektiren olaylarda tedbir bireylere bırakılmaz. hadi kamuyu çok bilmiyorum ama özel sektörde fabrikalar lokantalar mağazalar insanları full mesai çalıştırıyor. bu insanlar toplu taşımaya binecek, o yoğun güvensiz hijyensiz işyerlerinde saatler geçirecek mecburen. sonra kalkıp haftanın altı günü enine boyuna tehlikeye atılıp sömürülen insanlara bir izin günlerinde evde kal, bir kaç gün tatile gitmeyiver demek de bana acımasızlık haksızlık gibi geliyor. devlet yapsın ücret yardımını kapatsın işyerlerini, ondan sonra hala sokaklarda dolanan insanlara hakkımızı helal etmeyelim. ama dediğim gibi; ekonomi yürüsün diye çalıştır sonra kendilerine kalan minicik zamanlarda göstermelik evde kal. öyle olmaz
Havuz pek sevmiyorum zaten bende maksimum 3-4 günlük bişey bakıcam teşekkürler tavsiyeler için :)Ağustos ayında üç gün Cunda’ya gittik. Yarı kapasite ile çalışan ve önlemlere uyan bir oteli iyice araştırarak (müşteri & google yorumları) bulduk. Maskemiz, dezenfektanımız ile virüsü kapmadan döndük. İnternetten, instagramdan otelleri soruşturabilirsiniz. Tedbirsiz değilim ama bu illet bitmeyecek, kendimizi koruyarak yaşamayı öğrenmek zorundayız düşüncesindeyim. Bu üç gün de yetti mi derseniz yetmedi ama en azından kısa bir mola oldu. UHD olmayan butik otellere bakın, mümkünse merkeze çok yakın olmasın. Havuz yerine denizi tercih edin. Nacizane tavsiyelerim bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?