Korona ve aile ziyareti

Valla bebeğiniz çok küçük hiçte abartmıyorsun o bi hasta Olursa görürüm vebali günahlı yazık ya gitme

Dolastırmak baska bisey, dıpdıbe insanların kucağına vermek baska bisey dı mı? Koyde risk yoksa gıdın ozaman Esını dinle.

Bende de aynı durum. Halam var 80 yaşında. Bebek için yüklü bir hediye gönderdi. Bi tek dünya gözüyle göreyim dedi, hala görecek. Salgın bitmeden zor

Dolastırmak baska bisey, dıpdıbe insanların kucağına vermek baska bisey dı mı? Koyde risk yoksa gıdın ozaman Esını dinle.
Kimse kucağına almaz. Sadece eşimin ablası. Ama işte tek yada çok fark etmiyor. Acaba ben mi vicdansızım, abartıyorum diyorum. Sizin yorumlarınıza göre ya abartıyorum diyeceğim ya da eşime karşı aylardır savundupum şeyin daha dik arkasında olacağım

iyi de kayinvalide bebege cok merakli olsa zaten ogluna onlar gelmesinler sen gel demez. esiniz kendisi abartiyor vebal falan. 4 aylik cocugu kucaklarina alip sevmeyecekler malum, o zaman gitseniz ne gitmeseniz ne biblo mu bu uzaktan gosterilecek? asiri sacmaliyor esiniz kendi cocugunu bile dusunmuyor.

Madem gitmeyin dememi begenmeyeceksınız adam gidelim dedıgınde gitseydinız ozaman
Anlamadım sizi ne istiyorsunuz?

Madem gitmeyin dememi begenmeyeceksınız adam gidelim dedıgınde gitseydinız ozaman
Anlamadım sizi ne istiyorsunuz?
Beğenmediğimi nereden çıkardınız. Vicdan muhasebesi yapıyorum. Eşim olayı fobi haline getirdiğimi, uzmanların önlem alın dediğini, dışarı çıkmayın demediğini söylüyor. Ben de çok arada kalıyorum. Bir an duygularım bir an mantığım. Yoksa bu elbise değil ki beğendim beğenmedim

Aynını ben de dedim eşime. Çocuk olsa dertleri onlar kalsın sen gel demezler.

Üf. Tamam hayırlısı ozaman

benim esımde hem bayram hemde yıgenımın dugunune gidelim dedide neyseki sonradan vazgectı. Erkekler hıc takmıyor oysa ben hala 4 aylık gunes gormemıs bebemle balkon haric hıc gun yuzu gormuyorum

Ay bu adamların evlenince ana babaci olmalarını hic anlamiyorum. Bekarken umurlarında olmaz. Evlenince karısına çocuğuna ailem de ailem diye eziyet ederler. Hastalık donemi ufacık bebegi ailesi görmese bisey olmaz. Ama sizin o ortamda sizin bebeğinize bisey olabilir. Adam çocuğunu da düşünmüyor sülalesine yaranacak diye. Cok ilginc cidden. Allah yardımcınız olsun.

Bir yanlış anlaşılmayı düzeltelim.
Haberlerde çocukların çok az etkilendiği, yaşlıların ise daha ağır geçirdiği yazılıp çiziliyor.

Bir yaş altı bebeklerde ise bağışıklık sistemi gelişmediği için Covid 19 riski daha yüksektir.
Sakın ama sakın bebeğin güvende olduğunu düşünmeyin.

benim esımde hem bayram hemde yıgenımın dugunune gidelim dedide neyseki sonradan vazgectı. Erkekler hıc takmıyor oysa ben hala 4 aylık gunes gormemıs bebemle balkon haric hıc gun yuzu gormuyorum
Eşim diyor kimsenin kucağına vermem, ablama söylerim Maskesiz kucağına alma, kimseye dokundurtmam. Bu vaadler tutulur mu emin değilim.

Sanırım duygusal yaklaşıyor eşim. Yaşlı oldukları için görmedrn ölecekleri düşüncesi, paniğe sebep oluyor

Bizde de benzer bi durum var 3 aylik olacak bebeğim daha kimse göremedi, haziran başinda gidelim diye tutturdu eşim. Annesi babasi gorsun cok istiyor tabi, bende isterim onun aileside benim ailemde görsün ama kötü zamana denk geldi. Dedim bende isterim gorsunler ama onlarla kalmiyo tüm sulale gormek istiyo, duyan gelecek yaklaşmayin mi dicez, daha ayip. Görmek isteyen kendi gelsin dedim. Vazgeçtik kişa doğru bakicaz duruma gore.

İnanın kafayı yedim. Bir uzman çıkıyor bebek ve çocuklarda belirtisiz, bir uzman çıkıyor 1 yaş altı riskli. Daha bugün okudum bebeklere test bile yapmıyorlarmış.

Ben de kışa doğru dedim. En azından memleketine gelen yazlukçılar döner. Kışın kaldıkları yer daha izole. Bu defa da Ekim kasım ayları ikinci dalga olayı çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…