Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim, gerçekten çok ağır geçiriyorum. Aklı olan evden çıkmasın diyorum :))Ay hamilemisin birde çabucak atlatırsın inşallah![]()
Kırılırsa da kırılsın bizede gelmek isteyen oluyor ara sıra korona sebebiyle eve misafir kabul etmiyoruz diyoruz açık açık 1 yıldır evimize misafir gelmedi biz de kimseye gitmedik.Pandemi sebebiyle bu ay iftara kimseyi cağırmayı düşünmüyorduk.
(sözde) samimi oldugumuz bir kuzenim var bize 5 dk mesafede oturuyor.ben sürekli evdeyim o çalışıyor.
Ailem ramazanın başında "sakın sen özel olarak X'i de çağırma.O çağırırsa da gitme" dedi.Ben de tamam dedim. Ama o bugün nezaketen kendi beni çağırmaya tenezzül bile etmeyip direk "müsaitseniz size iftara gelebilir miyim" diye yazmış. Pandemi sürecinde olmasak tabi buyur gel derim ama pandemi var ve benim mesafeli olmak isteyeceğimi tahmin bile etmiyor ...
Bunu düsünüp önce kendisi çagırsaydı ben pandemiyi bahane edip gitmeyecektim ve bu şekilde normal karşılardı. Ama o direk "müsait misiniz" deyince pandemiyi söylesem kırılır mı ? Bir de gelip de "iftara gelebilir miyim" diye sormasını tuhaf bulmakta haksız mıyım sizce ? Pandemi olmasa zaten ben direk çagırıyordum ama geçen yıl cagırmadım hic.bu yıl gelmis kendini davet ettirmek istiyor ilginc.
Bence o zaten evde yemek yapar. Ben çalışıyorum. Benim için yemek yapmak zor ama onun için sorun olmaz diye düşünmüştür. 1 gün 1gündürşimdi o çağırsa gitmeyebilirsin ama kendi gelmek isteyince gelme diyemezsin diye düşünmüştür akıllı.
bağışıklık kazanalım diye dikkat etmeyerek virüsü kapıp ölme riskini alın mı diyorsunuzHayır bunu
bunu söylemediğimin gayet iyi farkındasınız, benim söylediğim gerçekci olmaktan yana, yani eve misafir almasanız da bu virüs cook uzun seneler bizle olacak ve buna elinde sonunda yakalanacağınızı biliyorsunuz dimi? Buyüzden pandemi ilan edildi, en azından belirli aralıklarla insanlar atlatsın saglık ve hizmetlerinden esit oranda faydalanılabilsin diye.. Hani eve misafir almayın okey, kac sene almayacaksınız almayın, bunu yapınca yehuuu cok iyi is basardık diye de düşünebilirsiniz ama bu hastalığı herkes atlatacak hemde herkesbağışıklık kazanalım diye dikkat etmeyerek virüsü kapıp ölme riskini alın mı diyorsunuz
Hmm. Bu yasaklar falan bosuna ozaman, bos yere evlere tıkılıp kaldik? Sorun o degil zaten. Mumkun oldugunca ulkenin saglik sisteminin cokmemesini saglamak. Herkes boyle dusunse, dikkat etmese, nasil olsa olucaz dese, kim kime nasil yetisir?Peki bisey sormak istiyorum evinden market haric cıkmamıs insanların covid oldugunu görüyorum ben bi fiil hep dısardayım kapmadım kendimi örnek göstermiyorum yqnlıs anlaşılmasın, sadece pandemin gercek anlamı ülke nüfüsunun en az 4/3 ücünün hastalıgı gecirmesi, bağısıklık kazanması anlamına geliyor geri kalan 4/1 ise kaptıgını bilmeyen fark etmeyenler olarak anlatılabilir, bu kosullar altında siz misafir almayın tamam ona bisey diyemem fakat gerçekten bu sürec en az 2 sene bizle ve siz ben vs kapmadan gececek te sakın sakın sanmayın...
E iyi de bunun konuyla ne ilgisi var ki? Eninde sonunda herkes yakalanacaksa da ne kadar geç o kadar iyi. Mümkün olduğu sürece kaçmak isterim virüsten. Çünkü her geçen gün yeni bir gelişme oluyor. Aşı çıkıyor, ilaç geliştiriliyor vs. Bir de bu lanet şey bir kere geçirdim kurtuldum denecek bir şey de değil, 2. 3. Kez yakalanan ve daha ağır geçirenler var maalesef. Siz yine de tedbiri elden bırakmayın. Yakalanmadığım her gün için şükrediyorum şahsen.bunu söylemediğimin gayet iyi farkındasınız, benim söylediğim gerçekci olmaktan yana, yani eve misafir almasanız da bu virüs cook uzun seneler bizle olacak ve buna elinde sonunda yakalanacağınızı biliyorsunuz dimi? Buyüzden pandemi ilan edildi, en azından belirli aralıklarla insanlar atlatsın saglık ve hizmetlerinden esit oranda faydalanılabilsin diye.. Hani eve misafir almayın okey, kac sene almayacaksınız almayın, bunu yapınca yehuuu cok iyi is basardık diye de düşünebilirsiniz ama bu hastalığı herkes atlatacak hemde herkes
Malesef ben de aynı şeyi düşünüyorum.bunu söylemediğimin gayet iyi farkındasınız, benim söylediğim gerçekci olmaktan yana, yani eve misafir almasanız da bu virüs cook uzun seneler bizle olacak ve buna elinde sonunda yakalanacağınızı biliyorsunuz dimi? Buyüzden pandemi ilan edildi, en azından belirli aralıklarla insanlar atlatsın saglık ve hizmetlerinden esit oranda faydalanılabilsin diye.. Hani eve misafir almayın okey, kac sene almayacaksınız almayın, bunu yapınca yehuuu cok iyi is basardık diye de düşünebilirsiniz ama bu hastalığı herkes atlatacak hemde herkes
Peki bisey sormak istiyorum evinden market haric cıkmamıs insanların covid oldugunu görüyorum ben bi fiil hep dısardayım kapmadım kendimi örnek göstermiyorum yqnlıs anlaşılmasın, sadece pandemin gercek anlamı ülke nüfüsunun en az 4/3 ücünün hastalıgı gecirmesi, bağısıklık kazanması anlamına geliyor geri kalan 4/1 ise kaptıgını bilmeyen fark etmeyenler olarak anlatılabilir, bu kosullar altında siz misafir almayın tamam ona bisey diyemem fakat gerçekten bu sürec en az 2 sene bizle ve siz ben vs kapmadan gececek te sakın sakın sanmayın...
Sadece evet hayır cevabı olan sıradan bir soru sormus.
Cevap ''hayır''..
cevap sadece 5 harf.. :) 1 saniye civarı sürmektedir yazım süresi..