Kötü arkadaş

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Merhabalar bugün arkadaşım la çocugunu okuldan aldık parka gittik ben beraber vakit geçircez sanirken arkadaşlarımla buluşçam dedi bende hayırdır seni her aman gezmeye çagırıyo Rum gelmiyorsun başkalarıyla gidiyor sun ama dedim tartıştık. Zaten kendisi beni ya çocuguma bak diye yada hastaneye götür diye arar hep işi düşünce bende hep giderim. Bu aralar hep o arkadaşıyla o gelince benle fazla muhabbet etmiyor evde yokmuşum gibi davranıyor. Napıyım ben kızlar teşekkür ederim

Sizinle cikari icin arkadaslik yapan birni hayatinizda tutmayin zaten. Saniyorumki bekarsiniz. Veya evlisiniz cocugunz yok. Size arkadaslik edebilmesi icin bence ayni sartlarda olmaniz gerekiyor. Ki bi arkadasiniz olmak zorundada degil. Allahtan baska dost arkadas bilmem ben.

Bende sabrımın sonuna geldim. Peki sizin hiç arkadaşınız yokmu

Neden sizi yoran ve aleni bir şekilde kullanan biriyle arkadaşlık ediyorsunuz?
Yol vermeniz gerekmiyor mu sizce?

Bende sabrımın sonuna geldim. Peki sizin hiç arkadaşınız yokmu
Ben dost dediklerimden kazik yedigim icin akillandim. Beni. Dertlestgm kisiler belli gercekten zarari olmayacak kisiler bi namazimi kildiktan sonra rabbimle dertlesirim bi annemle bide esimle. Onun disinda zaten arkadasa gerek duymuyorum

Işi düşünce ret et bak bakalım bidaha işi düşüyor mu

Dehle.

Sende her çağırdığında gitme işin olmasa bile müsait değilim diye söyle başkası mutlu olsun diye kendini ezdirip enayi yerine koydurma
Aslında bunları düşünüyorum ama yapmıyorum şimdi bu konuyu açtım gelen cevap lar iyice tatmin etti beni artık merhaba merhaba bu kadar

Kullaniyor seni kisa ve net ama buna izin verme, arkadasligin nasil birsey oldugunu sen olmadiginda anlayacak.

Öyle arkadaşım olmasındansa hiç arkadaşım olmamasını tercih ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…