Bende sabrımın sonuna geldim. Peki sizin hiç arkadaşınız yokmuSizinle cikari icin arkadaslik yapan birni hayatinizda tutmayin zaten. Saniyorumki bekarsiniz. Veya evlisiniz cocugunz yok. Size arkadaslik edebilmesi icin bence ayni sartlarda olmaniz gerekiyor. Ki bi arkadasiniz olmak zorundada degil. Allahtan baska dost arkadas bilmem ben.
Merhabalar bugün arkadaşım la çocugunu okuldan aldık parka gittik ben beraber vakit geçircez sanirken arkadaşlarımla buluşçam dedi bende hayırdır seni her aman gezmeye çagırıyo Rum gelmiyorsun başkalarıyla gidiyor sun ama dedim tartıştık. Zaten kendisi beni ya çocuguma bak diye yada hastaneye götür diye arar hep işi düşünce bende hep giderim. Bu aralar hep o arkadaşıyla o gelince benle fazla muhabbet etmiyor evde yokmuşum gibi davranıyor. Napıyım ben kızlar teşekkür ederim
Ben dost dediklerimden kazik yedigim icin akillandim. Beni. Dertlestgm kisiler belli gercekten zarari olmayacak kisiler bi namazimi kildiktan sonra rabbimle dertlesirim bi annemle bide esimle. Onun disinda zaten arkadasa gerek duymuyorumBende sabrımın sonuna geldim. Peki sizin hiç arkadaşınız yokmu
Ha ha telefon yanlış yazdıKullandırtmayın kendinizi. Ayrıca Rum’ların konuyla ne alakası var?
Hep bu enayiligim işteIşi düşünce ret et bak bakalım bidaha işi düşüyor mu
Ben 35 o 30Yaslar kac?
Hep bu enayiligim işte
Dehle.Merhabalar bugün arkadaşım la çocugunu okuldan aldık parka gittik ben beraber vakit geçircez sanirken arkadaşlarımla buluşçam dedi bende hayırdır seni her aman gezmeye çagırıyo Rum gelmiyorsun başkalarıyla gidiyor sun ama dedim tartıştık. Zaten kendisi beni ya çocuguma bak diye yada hastaneye götür diye arar hep işi düşünce bende hep giderim. Bu aralar hep o arkadaşıyla o gelince benle fazla muhabbet etmiyor evde yokmuşum gibi davranıyor. Napıyım ben kızlar teşekkür ederim
Aslında bunları düşünüyorum ama yapmıyorum şimdi bu konuyu açtım gelen cevap lar iyice tatmin etti beni artık merhaba merhaba bu kadarSende her çağırdığında gitme işin olmasa bile müsait değilim diye söyle başkası mutlu olsun diye kendini ezdirip enayi yerine koydurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?