Kötü bir baba mı yoksa ölmüş iyi bir baba mı?

Teşekkür ederim inşallah.🙏
Size de sabır diliyorum çok acı bir çocuğun babasının ölümünü beklemesi aynı durumdayız😔
Ben kendim işe girdim çalıştım okudum, kardeşlerim de öyle burslu kazandılar falan. Yoksa okutmazdı. İşimizi elimize alınca annem de boşandı. Şimdi her gün ağlıyor yalnızım diye. Hiç unutmam küçükken evde baktığım kuşlarımı komşuya vermişti. Sakat kuşları almıştım kimse bakmaz diye. Sonra komşu öldürdü onları. Çok ağlamıştım o çocuk Halimle. Asla ama asla unutmayacağım. Şimdi de o ağlıyor. Tek tavsiyem maddi gücünüz olsun. Yoksa böyle insanlara karşı gelinmiyor

Benimde babam nikaha ve düğüne gelmedi herkese hasta dedik hepimiz aynıyız kızlar babamızin maf ettiği hayatlar çok üzgünüm 😭

Biz de hasta dedik, ailemden annem harici kimse yoktu. Arkamda durmadı,üzüntüden sistit oldum o gün balayım da zehir oldu.

Ben kendim işe girdim çalıştım okudum, kardeşlerim de öyle burslu kazandılar falan. Yoksa okutmazdı. İşimizi elimize alınca annem de boşandı. Şimdi her gün ağlıyor yalnızım diye. Hiç unutmam küçükken evde baktığım kuşlarımı komşuya vermişti. Sakat kuşları almıştım kimse bakmaz diye. Sonra komşu öldürdü onları. Çok ağlamıştım o çocuk Halimle. Asla ama asla unutmayacağım. Şimdi de o ağlıyor. Tek tavsiyem maddi gücünüz olsun. Yoksa böyle insanlara karşı gelinmiyor
Bende o yüzden katlaniyorum bu aptal kocaya okuyup sağlam bir işim olunca basacagim tekmeyi böyle adamlar evlenmemeli baba olmamalı...🙏

bazı insanların yokluğu daha iyi gerçekten.
Benim de yakından tanıdığım birkaç aile var. Eskiden gerçekten huzursuz ve mutsuzken baba ölünce - ya da bir daha asla haberleşmemek üzere bir ayrılık yaşanınca birden değişen. Aile resmen canlanıyor kötüyü eleyince. Yaşlı annenin o kadar yaşlı olmadığını farkediyorsun, çocuklar kendileri için bir şeyler yapmaya başlıyor....eve yeniden gülüş, misafir falan girmeye başlıyor.
O yüzden benim oyum kötü babaların evlerden uzak olmasının daha hayırlı olduğu yönünde. İnşallah ölmesine gerek kalmadan anne kız guclerinizi birlestirir def edersiniz adamı basinizdan
aynen öyle sanki cenaze havası var evde gulsen kabahat ağlasam kabahat bu adamların yanında😔
İnşallah kurtulacağız 🙏

Bir babam var babası ölmüş olanları kiskanmama neden olan...😭
aklim erdiginden beri annemi dövdüğüne şahit olduğum.

ondan kaçmak için evlilik yaptığım...
hakaretlerinden biktigim şimdi 33 yaşında bir çocuğum ben onun yüzünden.

yanlış bir evliliğin içinde her gün ağlayan bir kız çocuğuyum, ben hiç büyümedim.
aslında hiç çocuk olamadım 😔

ne zormuş böyle bir babanın kızı olmak.
Babasının sevmediği bir çocuk olmak.

şimdi anneme gidip anne ben geldim artık boşanmak istiyorum demek istiyorum ama o evde babam var, gidemiyorum 😭

o yüzden okumak çalışmak kendi evimi kurmak zorundayım, çok isterdim dağ gibi babam var demek ama ben diyemedim çok zoruma gidiyor çok😔
ağlıyorum şuan çok yalnız hissediyorum kendimi.

Benim babam hem iyi hem kötü hem ölü...
Size tavsiyem ; annenizin yaptığı hataları yapmayın, basın ayaklarınızın üzerine, hayatınızı kurun, inanın iyi olacak

Hayatta anne babalarımızı biz seçemiyoruz.

O yüzden kötü bir babada ölmüş bir baba da şanssızlık

sizde yağmurdan kaçarken doluya yakalanmışsınız.

Gerekli şartları oluşturup bu yanlış evlilikten kurtulun.

İlla arkanızda biri olması gerekmiyor yaşınız 18 değil 33
Katılıyorum fakat babam normal baba olsaydı en azından baba evinde okuyabilir çalışıp hayatımı kurabilirdim şimdi elim ekmek tutana kadar bu evliliğe katlanmak zorunda kalıyorum ve bu evlilik babamın eseri kaçış yolu olarak yaptım bu evliliği yani Baba önemli😔

Annen de bosansin sende boşan birlikte yaşayın olmaz mu öyle annen neden ayrilamiyor
Annemin gidecek yeri yok ki, ancak kendime bir hayat kurunca benimle yaşar.
Şuan çok yaşlılar fiziksel şiddeti yok piskoljik şiddet yaşıyor annem😔
Ve maalesef damat iki gün gelip kalsa surat yapan biri o yüzden yanıma alamıyorum zaten bende sığıntı gibi yaşıyorum burda😭

Bende kaçtım evlendim diye 7 senedir konuşmuyor babam adımı bile geçirmiyor evde bende yokluğunu hiç aramıyorum zaten birşey yapmadı ki okula giderken 2 lira para verirdi yol parası mı yapayım akşama kadar okuldayım yemek mi yiyeyim yemek alışkanlığım bile bozuk iki çocuğum var 45 kiloyum kendime hayrım yok arkamda oda yok benim hayatım benim mücadelem Sizede başarılar yapacak hiç birşey yok maalesef
Umarım evliliğinizde mutlusunuz🙏🌼

Ama bakın işte bunun adı fedakarlık değil hayatı harcamak oluyor.

Anneler boşansa zalim erkelerden , böyle baba manzaralari olmayacak hayallerinde.

Mutsuz , kavgalı evliliğin çocukları hep bir yanları eksik olarak büyüyor.
Evliligim kotu degil sadece yanlis secim.Duygularimdan fedakarlik ediyorum.Iletisim sorunumuz var ve asla seven sevebilen biri degil.Ben bir nevi törpüy
Ama bakın işte bunun adı fedakarlık değil hayatı harcamak oluyor.

Anneler boşansa zalim erkelerden , böyle baba manzaralari olmayacak hayallerinde.

Mutsuz , kavgalı evliliğin çocukları hep bir yanları eksik olarak büyüyor.
Evliligimde +lar daha fazla yoksa gozunun yasina bakmazdim.Bizdeki duygusal sorunlar daha cok ya da yetistirilme sorunu iste.Farkli kulturler ne diyim.

Geçmiş olsun iyisiniz umarım şuan.😔
Her erkek aynı değil inşallah iyi bir seçim olacaktır sizinki ve mutlu olursunuz.

Benim gibi evliliği kurtuluş görenler yanlış yapıyor.
Hatalarını görmezden geliyoruz nişanlık döneminde bende öyle yaptım, yalanını yakaladım görmezden geldim.
Değer vermediğini gördüm umursamadım tek amacım babamın olduğu evden boran önce gitmekti...
Siz bu hataları yapmazsanız inşallah hayırlısı ile mutluluk sizinle olacak.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah öyle olur Amin 🙏🌼
O kadar akilli ki! bazi babalar,kendileri gibi dengesiz adamlar soyunu surdursun diye kizlarini tahsilsiz,mesleksiz,guvensiz birakiyorlar.
Birakip gidemesin,kalkip hakkini savunamasin diye.
Fakat bir mevki makam sahibi kadin gormesinler,dipleri dusuyor agizlari acik bakarken:tokat:
Dengesiz herifler,siz de okutun kizlarinizi,onlar da guclu birey olsun,size de faydalari olur,bari bencilce dusunerek olsun yapin bunu ya:KK11:

Geçmiş olsun iyisiniz umarım şuan.😔
Her erkek aynı değil inşallah iyi bir seçim olacaktır sizinki ve mutlu olursunuz.

Benim gibi evliliği kurtuluş görenler yanlış yapıyor.
Hatalarını görmezden geliyoruz nişanlık döneminde bende öyle yaptım, yalanını yakaladım görmezden geldim.
Değer vermediğini gördüm umursamadım tek amacım babamın olduğu evden boran önce gitmekti...
Siz bu hataları yapmazsanız inşallah hayırlısı ile mutluluk sizinle olacak.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah öyle olur Amin 🙏🌼
O kadar akilli ki! bazi babalar,kendileri gibi dengesiz adamlar soyunu surdursun diye kizlarini tahsilsiz,mesleksiz,guvensiz birakiyorlar.
Birakip gidemesin,kalkip hakkini savunamasin diye.
Fakat bir mevki makam sahibi kadin gormesinler,dipleri dusuyor agizlari acik bakarken:tokat:
Dengesiz herifler,siz de okutun kizlarinizi,onlar da guclu birey olsun,size de faydalari olur,bari bencilce dusunerek olsun yapin bunu ya:KK11:

Katılıyorum fakat babam normal baba olsaydı en azından baba evinde okuyabilir çalışıp hayatımı kurabilirdim şimdi elim ekmek tutana kadar bu evliliğe katlanmak zorunda kalıyorum ve bu evlilik babamın eseri kaçış yolu olarak yaptım bu evliliği yani Baba önemli😔
Maalesef :(
Peki mesleğiniz var mı ?

bır insan için ölür inşallah demek ıcın ya colugunuzun cocugunuzun ırzına gecmıs olması ya evınızı barkınızı yakmıs olması falan lazım ...
beddua doner dolasır sahıbını bulur

eger yasanamayacak kadar zor sartlarsa evden uzaklasırsınız sonra da gorusmek zorunda degılsınız

ınsanın annesı babası esı cocugu sıkıntılar yasatabılır kotusu denk gelebılır cok zor ve yıpratıcı ama ölümünü ıstemek yerıne sız ondan uzaklasın arkadaslar saglıklı olan budur...

bu sorunu yasayan herkesın allah yardımcısı olsun aıle sorunları zordur :(

bır insan için ölür inşallah demek ıcın ya colugunuzun cocugunuzun ırzına gecmıs olması ya evınızı barkınızı yakmıs olması falan lazım ...
beddua doner dolasır sahıbını bulur

eger yasanamayacak kadar zor sartlarsa evden uzaklasırsınız sonra da gorusmek zorunda degılsınız

ınsanın annesı babası esı cocugu sıkıntılar yasatabılır kotusu denk gelebılır cok zor ve yıpratıcı ama ölümünü ıstemek yerıne sız ondan uzaklasın arkadaslar saglıklı olan budur...

bu sorunu yasayan herkesın allah yardımcısı olsun aıle sorunları zordur :(
Babamın yanında yaşarken kendim için ölümü dileyerek ağlayan bir kızım ben canım ve şu an ben onu affettim ve yanına dönmek istemiyorum sadece ölümüne de dinlemiyorum beklemiyorum da ama maalesef babası ölmüş arkadaşlarımı akrabalarımı görünce babam bizi terk etseydi diye çok düşündüm terk etmedi peşinizi hiç bırakmadı Annem onu terk edemiyor ama babam bizi terk edebilirdi hayatından hiç memnun değil bizimle neden bizi terk etmiyor çünkü eziyet edecek insana ihtiyacı var.

Back
X