- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Eskiden hic dusunmicegim şeyleri inanin simdi dusunmeye başladım bende boyle düşünüyorumcocuk olayini biraz erteleyin bence bu sekilde devam etseniz dahi cocuk sallantida olan evliliği iyice cikmaza sokuyor once kendi içinizdeki sorunlara odaklanin bence bana sefkati merhameti olmayan hastayken yanimda durmayan adami baba yapmayi bin kez düşünürdüm
Bebegi o istedi. En başından beri hemde. E bende istiyordum yalan değilE niye bebek yapmaya çalışıyorsunuz?
Canim sen cok guzel yorumlar yapiyorsun ancak fazla mi detayciyim bilmiyorum ama soyle sorunlarla karsilabilirimEl var iken, koca sag iken demis...
Bebek isini bencede erteleyin canim. Bebekten sonra gorseydin bu halini tamam m, ama sdsm bastan beri boyleymis
Tatil imkanimiz keske olsa yine bazi problemlerden ötürü tatil e de gidemeyeceğiz zaten bu konu da da yaralıyım. Uf yaaSaricincim bence biraz cocuk isini erteleyin. Sanirim her sey ust uste gelmis ve siz karsilikli olarak cok gerginsiniz. Bir tatil imkaniniz var mi ? Deniz kum gunes. Sakinlesip durulsaniz biraz.
Bak benim 3 cocugum var.. ilk cocukta fisek gibiydim.. super gecti hanileligim. Ikinci fena degildi son besik beni mahvetti. Bazi gunler yatip kalkamiyodum mesela.. dusun boyle seyler yasadigini.. baba yapmaya calistigin adam seni idare edecek mi o zaman.. gebelik 9 ay geciyo elbet ama bazisinda dusuk riski oluyo vs. Simdiden bilemezsinde nasil gececegini hamileliginin. Iyi dusun derim.Canim sen cok guzel yorumlar yapiyorsun ancak fazla mi detayciyim bilmiyorum ama soyle sorunlarla karsilabilirim
Zaten korunuyordu
Korunuyor diye cocugu olmuyor
En basta yapmadilar cocuk
Gelin soyle boyle..
Ortadaki problemi kayinvalide bilmiyor
Ben soylicem ona ama bi sekilde
Neden mi bacak bacak ustune atipta gelin olunca soruyorlar iste varmi bir sey diye(hamilelik) demisti
Hani onuda sokmak istiyorum yalan değil. Birde esim hala cocuk istiyor.
Kafam cok karişik.
Siz aslinda daha evelki konumda bana cok ağır konuşmuştunuz ama suanda soylediginiz sey dediginiz gibi büyütülecek bir sorun degil ama benim takildigim nokta ben cok caba gostermistimTamam da evliliğiniz çok başında olan bir olaydan doktora geç götürdü diye, şimdi ev almak istemiyor diye neden soğukluk duyuyorsunuz? keçi boynuzu kürü yapmak 2 dk lık iş bende yaptım zamanında eşime ben soğan kürünü kendim yamıştım o da kendisi yapsın mı diyorsunuz? bence istemesi çaba göstermesi bile birşey değil mi? yapın koyun önüne içsin ki daha önceki konunuzda da istemişti yapmamıştınız yani hem çocuk istiyorsunuz hem de kürü yapmıyorsunuz yani büyütülecek mevzular değil aranızdaki.
Bende boyle seyleri bir ara o kadar cok düşündüm ki hatta sesli düşündüm ona da söyledimBak benim 3 cocugum var.. ilk cocukta fisek gibiydim.. super gecti hanileligim. Ikinci fena degildi son besik beni mahvetti. Bazi gunler yatip kalkamiyodum mesela.. dusun boyle seyler yasadigini.. baba yapmaya calistigin adam seni idare edecek mi o zaman.. gebelik 9 ay geciyo elbet ama bazisinda dusuk riski oluyo vs. Simdiden bilemezsinde nasil gececegini hamileliginin. Iyi dusun derim.
Evet zor canim ama mutlulugu paha bicilmez. Insallah anlasirsiniz oyle yaparsiniz cocuk.Bende boyle seyleri bir ara o kadar cok düşündüm ki hatta sesli düşündüm ona da söyledim
Laf babası zaten benimki
Yaparim ederim soyle boyle
Icraat yok ne hikmetse
Insanin kocasinw guvenmemesi ne kotu dimi?
Beni hep kandırır bir de
Dolandirici lakabini taktim ona ve buna da kahkahayla guluyor
Sizin çocuklarınızı da Allah bagislasin size geecekten hepsi birer mucize ama zor zor cok zor cok haklısınız
Bide boyle yapmiyor ya kür falan
Acaba diyorum oda mi istemiyor lafta istitor
Vitaminleri iciyor ama az evel yakaladim onu icerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?