Kötü günler beni bekliyor sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim ben öz babamin yaptığını unutmam
O ayrı bir konu onu karıştırma
O sahtekar anlaminda bir kelime genelde sakalasiriz kotu bir insan degil
Ancak benim iyi gunumde yanimda olmadigi ve hastaligima inanmayip küçümsediği icin
Allah ta kendisini hasta etti .
Demek istedigim bu.
Ukalalik yapiyordu hamilelik cocuk konularinda
Simdi yapamiyor kendisinde bir sorun çıktığı icin

Cocugu isteyende o
Bende istiyorum ama o daha cok
Nisanliligimizdan beri
Esime kotu biri demedim
Beni hep kandırır oyalar muzurdur bu yuzden dolandirici derim
Cocuk istediği icinde gitmis keciboynuzu falan almış

Aaa sizin eşinizde de sperm ileri hareketlilik düşük değil mi konuşmuştuk sizinle başladınız mı kürlere. Eşiniz ufak bi bunalım da olabilir diye düşünüyorum bizimki de öyle bi bunalımdaydı kurtulduk suratından şükür eskiye döndü

Bu tip adamlarla madem.evleniyorsunuz bari çalisin.. hic söz hakki yok..Kocam doktora beni niye gotursun alırim randevumu giderim iste her sey para.. ekonomik ozgurluge geliyor.. parani kazanacaksin boyle eşin varsa..

Valla bizimkine hazırlıyorum ellerimle yiyeceği kuru yemişe kadar akşam yatmadan hazırladım gene bunları

Eklentiler

• IMG_8528.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 45
Bir konuda yorumunuzu görmüştüm geçenlerde. Maddiyata çok önem veriyorsunuz sanırım.
İyi koca bulmuşum demiiii tarzı şakavari bir yorumunuzu okumuştum.
Her şey eşya ya da para değil.
Böyle bir kocaya sırf parası, eşyası var diye “hizmet etmek” istiyorsanız o başka tabii....

Sperm sayısı düşüktü canim hareketlilikte yuzde 40ti iste

Bu tip adamlarla madem.evleniyorsunuz bari çalisin.. hic söz hakki yok..Kocam doktora beni niye gotursun alırim randevumu giderim iste her sey para.. ekonomik ozgurluge geliyor.. parani kazanacaksin boyle eşin varsa..
Haklısınız mesela gidicem biryere yine tek göndermez bu tip kıskançlıkları da var devlet hastanesine de tek göndermez birde sehre uzak yaşıyoruz altinlarim var araba alayim yakandan düşeyim diyorum bana diyorki seni bindirmem ama ben kıskancım binceginimi saniyorsun

Hizmet etmek istemiyorum ve etmiyorum diye trip atiyor.karni ac olsun yerinden kalkmaz o kadar üşengeç olayi farklı anlamışsınız siz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…