Bunun bir benzeri Türkiye'de de yaşandı. Yine 11 yaşında bir çocuk sokakta oynayan 4 yaşında başka bir çocuğu kaçırıp türlü işkenceler ile bir inşaatta öldürmüştü. Çocuklar çok vahşi olabiliyor. Ki 11 yaş bence artık ergenliğe girmeye başladığı zaman tam ahlak duygusunun gelişmedigi tehlikeli bir zaman.bu anlattıklarınız kötü kalplilik değil ama olabilir de.
gerçek hayatta örnekleri mecvut.
https://tr.wikipedia.org/wiki/James_Bulger
Ben gercekten istemiyorum oynamalarini ama kizim cok istiyor. Sıkılıyorum diyor. Bir taraftan da diyorum ki gerçek hayat boyle Esra, nereye kadar gorusebilecegi kisileri sen sececeksin, onlarin yaninda belki seninkinin de biraz gözü acilir.
Ben ebeveyn kaynaklı olduğunu düşünenlerdenim.
Allah hayırlı ana/baba versin.
Mesela benim bir arkadaşım gerizekalının önde gidenidir. Balkonunun önüne gelen kediyi canavar gelmiş gibi kovalar. Olabilir tiksinebilirsin,korkabilirsin.. Ama bunu çocuğunun gözüne soka soka yapamazsın. E tabi normal olarak çocuğu da onun gibi gerizekalı.
Sokakta kedi gördüğü zaman yaratık gibi böğürüp kovalar.
Eğer o çocuk benim kızım olsaydı tipki kızımın yaptığı gibi kedi gördüğü zaman "anne ne kadar tatlı hemen yiyecek getirelim" derdi.
Gerçekten çok iğrenç anneler/babalar var. Çocuğu olanlar parkta daha fazla zaman geciriyordur parklarda. 1 hafta düzenli gidin gözlemleyin parktaki ebeveynleri o çocukların seri katil olmadığına şükredersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?