- 29 Aralık 2015
- 748
- 1.522
- 113
Dehşetle okudum hiç duymamıştım bunubu anlattıklarınız kötü kalplilik değil ama olabilir de.
gerçek hayatta örnekleri mecvut.
https://tr.wikipedia.org/wiki/James_Bulger
Park olayları ayrı mesele zaten. Çoğu kez ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Çocuk evde yemek yemiyor diye aile yanında yemek taşıyor ( kendince haklı) ve bunu bir sürü çocuk yapıyor hepside birbirinin yemeğinden canı çekiyor( zararlı yiyecekler ağırlıklı olduğu için). Herkesin elinde oyuncak kimse kimseyle oyuncağını paylaşmıyor çok ender veren kişi çıkıyor ve ne hikmetse hep başkasının oyuncağında gözlerBen kızımın bencilce davrandığını gördüğüm anda müdahale ediyorum. Daha 2.5 yaşında ama bazı şeyleri öğrenmesi lazım. Bazen bende öyle davranışlara şahit oluyorumki bu nasıl çocuk diyorum. Parkta kızımdan 4 yaş büyük bir çocuk dondurmayı özellikle kızımın yanında yedi birgün. Çocuk kızıma baka baka ohh ne güzelmiş diyordu. Gülerek hemde. Arada sıradada baaak diye dondurmayı gösteriyordu . İlginç olan annesinin müdahale etmemesiydi ama.
Kesinlikle. Bende parka giderken yanıma yiyecek bişey almam. Hatta oyuncak bile almak istemiyorum ama kızım bazen ağlıyor yanında götürmek için. O zamanlar oyuncak alıyorum yanıma. Bi defasında bi cocuk kızımın pepe sine öyle bir bakmıştı ki çok üzülmüştüm. O günden beri götürmemeye dikkat ediyorum.Aynen bende götürmem. Sadece su alıyorum yanıma. Kimseyi kısıtlama hakkımız yok ama parka gelen herkes aynı şartlara sahip değil. Kızım çikolata yerken başka çocuk baksa içim gider benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?