uzaklaş muhattap olmaArkadaslar fikirlerinizi tecrubelerinizi bekliyorum..masumiyet bayragini hala en onde cekenlerden biri olarak cok yipraniyorum..kendimi savunmayi ogrenmem gerek
onlar gibi davranmak gerek. ama adımını daha dikkatli atarak. çünkü böyle kişiler her zaman kendini haklı duruma getirmeyi bilir. öyle cümleler kurar ki sen bile suçlu olduğunu düşünürsünArkadaslar fikirlerinizi tecrubelerinizi bekliyorum..masumiyet bayragini hala en onde cekenlerden biri olarak cok yipraniyorum..kendimi savunmayi ogrenmem gerek
uzaklaş muhattap olma
onlar gibi davranmak gerek. ama adımını daha dikkatli atarak. çünkü böyle kişiler her zaman kendini haklı duruma getirmeyi bilir. öyle cümleler kurar ki sen bile suçlu olduğunu düşünürsün
veya hiç iletişim kurmayacaksın.
Arkadaslar fikirlerinizi tecrubelerinizi bekliyorum..masumiyet bayragini hala en onde cekenlerden biri olarak cok yipraniyorum..kendimi savunmayi ogrenmem gerek
Ay ne vicdan azabı çekiceksin bulmuşlar seni kullanmaya çalışıyorlar salla yaAcımasız olmaktan başka çare yok, bugün bende yine bir iyiniyetin suistimalinde b.kunu çıkaran iş arkadaşıma tepki gösterdim, hala vicdan yapıyorum yapmasa mıydım diye
Zaten iki kişi izinli iş yerinden diğer ikimiz de onların işlerine de bakıyoruz ve ikimizde kabul etmiştik bakacağımızı bu denyo gelip perşembe işi olduğunu gelemeyeceğini söyledi, 4 kişinin yerine bırakacak beni ki daha önce de ne Zaman diğer ikisi izne çıksa aynısını yapmıştı. Bende ben bakamam dört kişinin yerine iptal et bir sonraki haftaya ertele işini dedimki hayır diyebilen bir insan da değilim ama b.kunu çıkardılar artık vicdan azabı çeke çeke söyledim. Kabul etseydim de sinirden kendimi yiyecektim "mal mısın kızım niye hayır bakamam diyemiyorsun" diye..
En azından artık bir daha bana güvenip de yapmaz planını
:)) daha iyi anladim neden boyle oldugumuÖyle cazgır insa olunmaz doğuluro yüzden en güzeli uzak durmak
Acımasız olmaktan başka çare yok, bugün bende yine bir iyiniyetin suistimalinde b.kunu çıkaran iş arkadaşıma tepki gösterdim, hala vicdan yapıyorum yapmasa mıydım diye
Zaten iki kişi izinli iş yerinden diğer ikimiz de onların işlerine de bakıyoruz ve ikimizde kabul etmiştik bakacağımızı bu denyo gelip perşembe işi olduğunu gelemeyeceğini söyledi, 4 kişinin yerine bırakacak beni ki daha önce de ne Zaman diğer ikisi izne çıksa aynısını yapmıştı. Bende ben bakamam dört kişinin yerine iptal et bir sonraki haftaya ertele işini dedimki hayır diyebilen bir insan da değilim ama b.kunu çıkardılar artık vicdan azabı çeke çeke söyledim. Kabul etseydim de sinirden kendimi yiyecektim "mal mısın kızım niye hayır bakamam diyemiyorsun" diye..
En azından artık bir daha bana güvenip de yapmaz planını
Senin konu ne tam olarak?Cok iyi yapmissin bende yeni ogreniyorum hayir demeyi ama benciller yelken acip hayatlarina devam ederken benim gibiler arkalarindan yasli gozlerle bakiyor
Tenezzül etmeyerek.
Yillarca bunu denedim ama benim gibi birine fayda etmedi
Senin konu ne tam olarak?
Canim zaten dort duvar arasinda dort yasindaki kizimla yapayalniz bi hayat yasiyoruz..ama gel gorki bana zarar vercek bisi buluyorlatMuhabbetlerine hiç katılma , espri yapılınca gülme , ortamlarından uzaklaş. Ölü taklidi yap. Böyle insanlara cevap yetiştirmek zor, ya onlar gibi çingene olucan o zamanda insanın kişiliği bozuluyor. Sevmediğin konular olunca sana direkt yönetirlerse de hoşlanmıyorum bana böyle şeyler demeyin bıçak gibi kes at.
canım sonradan cazgır olamaz hamurunda yoksa yine dönüp dolaşıp aynı şeyleri yaşarsın en iyisi muhattap olmaArkadaslar fikirlerinizi tecrubelerinizi bekliyorum..masumiyet bayragini hala en onde cekenlerden biri olarak cok yipraniyorum..kendimi savunmayi ogrenmem gerek
Canim zaten dort duvar arasinda dort yasindaki kizimla yapayalniz bi hayat yasiyoruz..ama gel gorki bana zarar vercek bisi buluyorlat
Sagol canim cumlemizin..ama bi cok kisinin seytanin kuklasi olduga sahit oluyoruztam olarak o yolu bolsem kendimi uzmeZdim.is hayatina basladiktan sonra en buyuk sorunlarimdan biri oldu .samimiyetsizlik arkadan is cevirip konusma daha bircok sey...aslinda hic takmamak lazim diyorum ama en cok yaralayan sey bir insanin nasil bukadar vicdan yoksunu olabilecegj. Allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?