kotu niyetli cazgir kisilerle nasil basedebilirim

Size dunden beri yasadiklarimi anlatayim..23 nisan kutlamarina goturmustum kizimi eve geldik saat dort gibi arabayi kapimin onune park ettim ben iceri girdikten yarim saat sonra mahallenin sokakta yasayan cocullari tabi hepsi ayni aile bireyleri aracimin lastiklerini patlaymislar hemde hepsini..sorun cocullar degil anneleri komsum olaya sahit oldugu halde hala inkar ediyorlar...bide benle bi kavga bi kavga basedemiyorum

Öyle cazgır insan olunmaz doğulur o yüzden en güzeli uzak durmak

Yaşça benden baya büyüktü..ya iş yerinde tek aradığım huzur, huzursuzum diye şehir merkezinden ayrılıp ilçeye taşındım hatta. Burda da gayet iyi hoştu herşey bir senedir ama yaşım küçük aralarında hep bi iş iteleme modundalar, terslediğim adam benden 20 yaş büyük.
Ama benden başka daha 1 kişi kalmadı 4 kişinin yerine...yani kendimi hiç haksız bulmuyorum ama yine de üzgünüm hayır dediğim için. Ne pis kırılgan bir vicdanım varsa artık

Ayy çok kötü olmuş polis bişey yapmaz mı ya? Ben olsam polise haber verirdim (gerçi eşim polis olduğundan da böyle düşünüyor olabilirim ) ama hiçbişey yapamasa bile polis görünmesi bile bazen caydırıcı oluyor, iki tutanak falan tutar bikaç kişiye sorarlar hiç değilse tırsmış olur komşularınız

Lanet olsun içimde ki hayvan sevgisine diyesim geldi

Bende aynen oyle yaptim hatalarini gormek yerine olaya sahit olan komsumuda yalanladilar.bende polisi cagirdim ve utanmadan bana yukleniyorlar polis cagirdm diye

Niye patlatmislar lastikleri? Onlarin sorunu neymis ki?

Kesinlikle polise haber verirdim en azından kendinizi ezdirmicenizi bilsinler lastikler çok pahalı değilmi ya yazık olmuş

Samimi olmamadan gıcık kapmış olabilirler, işin gücün varsa maddi durumunu iyiyse buna bile gıcık olmuş olabilirler, bazı insanlar çok sinsi ve kıskanç !
Cogu okuma yazma bilmez ben uni mezunu oldugum icin birde benim hayatima kariscak kimse yok daha rahatim onlara gore buyuzden gicik oluyorlar

Cogu okuma yazma bilmez ben uni mezunu oldugum icin birde benim hayatima kariscak kimse yok daha rahatim onlara gore buyuzden gicik oluyorlar

Şuan bende öyle anlıyorum çünkü bir insan durduk yere ne diye malına zarar versin ! Ortada kıskançlık yok ise. Biran önce o mah. taşının kızına dikkat et böyle insanlardan her şeyi beklerim.

Şuan bende öyle anlıyorum çünkü bir insan durduk yere ne diye malına zarar versin ! Ortada kıskançlık yok ise. Biran önce o mah. taşının kızına dikkat et böyle insanlardan her şeyi beklerim.

Bunlarin cocuklari yuzunden cocumu balkona dahi cikarmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…