Boşwer bacım ya dış kapının mandalı olan insanlar için üzülmeye hiç değmez. Ver cwbını deyim yerindeyse lafı gediğine oturt muhattap olmaOmrum okumakla gecti zaten...millet kotu kocayla yasayinca filozof olur bende komsular sayesinde olacam
Cogu okuma yazma bilmez ben uni mezunu oldugum icin birde benim hayatima kariscak kimse yok daha rahatim onlara gore buyuzden gicik oluyorlar
Calismiyorum ama bu insanlarla bes yildir ayni sokakta oturunca insanlara hicccc guvenim kalmadi..Bir kadın kadınla uğraşıyorsa kıskançlıktandır ya üni mezunudur,ya yabancı dili vardır, yada daha alımlı güzeldir,yada parasal olarak daha rahattır ne kadar az konuşursan muhatap almazsan o kadar kudururlar ama yinede uğraşırlar iş hayatında huzur hayaldir ,çelik gibi sağlam sinirlerin olacak onlarla baş etmek için çok duygusal ve kırılgan
olmak kayıp ettirir bir bakmışsın patron onları tutmuş çünkü bu tipler yalanda
konuşur çoğu kazananda böyle kötü niyetli kişiler , dikkatli olmakta fayda var aslada iş arkadaşlarına güvenme ,
nerde yasiyorsunuz ?Nasil bir komsuluk o oyle?Mahalle ortami mi yoksa site filan mi?
nerde yasiyorsunuz ?Nasil bir komsuluk o oyle?Mahalle ortami mi yoksa site filan mi?
Antalyada yasiyorum..burasi karisik memleket her turlusu var.nerde yasiyorsunuz ?Nasil bir komsuluk o oyle?Mahalle ortami mi yoksa site filan mi?
Masumluktan vazgec.
Bu dunyada hakedene yeri geldiginde bi guzel dayakta atarim ben.
Siddete karsi felanda degilim.
Masumluk sana ne kzandirdi su yasa kadar?
Bu hayatta sokup alicaksin herseyi.
Herkes hizaya gelicek! Samar oglani degilsin sen! Pisirik degilsin!
" ehh yetti be, bundan snra bambaska bi zanaa var karsinizda, aklinizi basiniza alin" diyceksin.
Hakettikleri boylesi aslinda...ama bizim genlerde
mevcut degil
Sizin genler neymis? Farki ben yaratirim! Alisigin disina cikarim!
Ne yani " genlerde var " dyip hep ezilmekmi dogru olan?
Sizin genler neymis? Farki ben yaratirim! Alisigin disina cikarim!
Ne yani " genlerde var " dyip hep ezilmekmi dogru olan?
Kendimi ezdirmemeyi gecde olsa ogrendim..ama benim esimde ailemde ezil ama sesiz kal derler
Arkadaslar fikirlerinizi tecrubelerinizi bekliyorum..masumiyet bayragini hala en onde cekenlerden biri olarak cok yipraniyorum..kendimi savunmayi ogrenmem gerek
Kimseyle bi diyalogum yok zaten..buna ragmrn saygisizlar zarar verecek birsey buluyorlar o zaman istesemde muhatap,oluyorumOnlar acımasızsa sende olcaksın. 1 lafa karsılık tek kelime kavgaya gerek yok. Korkmadigini belli et.
Incinir susim dedigim herkes beni incitti. Simdi oyle degil ama lafimi esirgemiyorum..
Gerildigini hissettikce daha cok ustune geliyorlar yapma.
Ve yanindakileri iyi seç.
Fayda gorduklerini gormedim..hatta onlarin pasif,olmasi benim gibi arkada duranlari oklarin hedefi yapiyorNe gibi bi fayda gormusler bundan sorsana bi onlara?
Canim ben yillarca aynen senin dedigin gibi davrandim bu sefer beni zayif gorerek her turlu kotulugu yapmayi kendilerine hak bildilerBen böyle insanlara karşı ılımlı davranma taraftarıyım.bu tür insanların düşmanlığını kazanmak akıllıca değil.eğer uzak durmak mümkün değilse mesafeyi koruyarak tersleşmeden kendi çizginde hayatını sürdürmeye çalışmak lazım.
Fayda gorduklerini gormedim..hatta onlarin pasif,olmasi benim gibi arkada duranlari oklarin hedefi yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?