- Konu Sahibi hayalet_39
-
köylerde internet kullanılıyor mu ya??:44:
ya koyde gercekten ugrasilacak bisi yok. insanin tek yaptigi sey temizlik ve komsulara gitmek.
bazen dusunuyorum acaba koyde yasamis olsaydim nasil biri olurdum...
bu sozlerim yanlis anlasilmasin ben koyumu cok severim, ve her sene mutlafa koyede giderim..
köyde çıkıp dolaşabiliyor mu kadınlar? eğer öyleyse bence köyün tadını çıkarmaya bak doğal ortam falan. detoks gibi olurhem internet varsa televizyon da vardır dizilere takılırsın
köyde çıkıp dolaşabiliyor mu kadınlar? eğer öyleyse bence köyün tadını çıkarmaya bak doğal ortam falan. detoks gibi olurhem internet varsa televizyon da vardır dizilere takılırsın
yaa koyde kadinlarin disari ciktigi yokki. dukkanlara gitsen laf olur. ustelik hayat intle tv ilede gecmez. allah koydeki bayanlara sabir versin..
ama soyle bisi var ben koyde yasayacak olsaydim eger, hani bos durmamak adina inekte sagardim, tavuklarim, ordeklerim ve kedi kopekte beslerdim. boyle tam bi ciftlik hayati yasardim.
aslinda kulaga nefa gelmiyo, sehirlerin o stresli yogun kalabaligi pufff.. koyde kalacaksan dedigim gibi ciftligin olacak ozaman gel keyfim gel...
aynen aynen ben de öyle yapardım ama işte şu dediğin gibi köylerdeki dedikoducu cahil tipler yok mu bezdirir insanı. kadınların işi zor orda
:) böyle bi konu görebileceğimi hiç ummuyodumben 2 senedir köydeyim.şehirde yaşarken oyalanacak çok şey buluyordum ama şimdi köye geldim canım sıkılıyor.burada dedikodudan başka birşey yapmıyorlar.siz nasıl oyalanıyorsunuz?bana bir fikir verirseniz çok sevinirim :86:
köylerde internet kullanılıyor mu ya??:44:
Çok mu küçük yaşadığınız köy?
Genç nüfus ne oranda
eşin öğretmen falan mı canım, neden 2 sene önce köye taşındınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?