- Konu Sahibi hayalet_39
-
8 sene önce filan okul açılışı için bir köye gitmiştik komutanlarımızla,o kadar güzel karşılandıkki ve de ağırlandık kazanlarla yemekler hazırlanmıştı.Hediye olarakta yazma vermişlerdi hepimize hala saklarım onu,keşkek yemiştik birde tadını hala unutamam,tertemiz havası vardı koyular kuzular filan çok beğenmiştim o zaman.
Ama büyük şehirde yaşayıpta orada yaşamak nasıl bir duygu olur bilemiyorum,bir kaç gün kalıp yaşamak isterdim açıkcası..
yok zaten köyde yaşamak biraz can sıkıyor ama en büyük dert dedikoducu insanlar.bizim burada çok mesela.çok yüz verince hayatına müdahale ediyorlar
yorumların hepsini okumadım .kendi fikirlerimi beyan edeceğim:)bizim burda kadınlar bağda,bahçede,serada çalışırlarken akşamı ediyor.tavuktur,koyundur vs hayvaları varsa onlarla uğraşıyorlar hiç olmadı örgü,dantel yemekti,bulaşıktı,çamaşırdı,çocuktu derken vallahi kadınlar kendilerine vakit ayıramıyorlar.ben onların yaptığını yapamam,çok zor cidden belkide alışmadığım içindir.yani konu sahibi arkadaşım bunların bir kaçını denesen zaman çabuk geçer diye düşünüyorum :)
Koy'mu,siz koyde yasiyosunuz yaniNasil koy hayati,cok merak etmisimdir... inekleriniz,keciler,kuzular falan varmi:44:yanlis anlamayin lutfen merak ettigim icin soruyorum...
ya koyde gercekten ugrasilacak bisi yok. insanin tek yaptigi sey temizlik ve komsulara gitmek.
bazen dusunuyorum acaba koyde yasamis olsaydim nasil biri olurdum...
bu sozlerim yanlis anlasilmasin ben koyumu cok severim, ve her sene mutlafa koyede giderim..
Köy hayatın negatifleride var zaten çoğu birbirine akraba olmuş ama eğer dışarıdan gelen biriyseniz dışlanma kaçınılmaz onlarla kimin dedikodusunu yapacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?