köye gitme isteği

Bu kadar kabul ediyorken neden sözlü olduğunuz 2 günün hesabını yapıyorsunuz su an?
Bence ilk yıl geldiği 25 günde de o da sizi özler, sizinle başbaşa olmak ister en azından 1 hafta..
Zaten 1 yılın sonunda kendi ailenizin yanına evinizde olacaksınız.
Huzur verin.
Yada böyle beklemeli evlilik yapmayın. Yeri yurdu belli olsun öyle evlenin

1 yıl sadece doğu görevi olduğu icin
ev aldık onun kredisini ödüyor orda ayrı bi ev açmakta 1 sene icin cok fazla zorlar
mecburen 1 yıl ayrı geçecek

neden yok ki?
düğünden sonra ayrı kalmanız çok sorun yaratır, etrafımda çok gördüm örneğini,
bence ne olursa olsun nişanlının tayininden sonra evlenin.
zaten bu şekilde, birlikte yaşayamadıktan sonra evlenmenizin bir anlamı olmayacak ki, sadece kağıt üzerinde evli olacaksınız ve herkesin size karışma hakkı doğacak...

Evlenince zaten hep yanında olacak takma bu kadar.

özlüyorum çünkü
bekleme şansımız yok malesef

Kardeşleri özlüyoruz diye arayınca dert ediyorsunuz kendinize ama... demekki özlemek sizin için yeterli ve geçerli bir sebep değil.

özlüyoruz diye aramalarını dert etmiyorum sürekli gel gel diye çağırıyorlar birlikteyken huzur vermiyorlar
ama o kardeşlerinin yada ailesinin yanındayken o aramadan ben aramıyorum mesela hem işi vardır hemde oturuyorlarsa birlikte zaman geçirsinler diye

Ama koylu bir memur. Neticede bu adam koylu ve izinlerinde koyde olacak kabullenin. Sehirli degil bu adam ki,sonradan degismez,adamin kokeni o

tamam bende zaten gitmem demiyorum
ben evlendikten sonra eşimi 25 gün görücem bu 25 günün hepsini köyde geçirmek istemem diyorum
15 gün gidelim 20 gün gidelim mesela bende yardım edeyim
ama 5 gün de olsa yalnız da kalalım
çünkü hiç yalnız kalamıcaz

Yapacak bir sey yok ama, ailesi onun geldigi yer ve bu kaliptan cikamaz. Bu adam bu yasa gelene kadar tum izinlerinde koydedir,evlendikten sonra onu o kaliptan cikaramazsiniz, tatillere goturemezsiniz,o adam eninde sonunda kosa kosa koye gider ciftcilik hayvancilik yapar 25 gun. Ben de buna gore davranin isinize gelmiyorsa adama simdiden rest cekmenizin faydasi olmaz diyorum. He he der gecer,daha evli bile degilsiniz

Eğer evlenince 25 günüde köyde gecircekseniz eğer bu konuda haklısınız ama şöyle bişey de var bazen evdeki hesap çarşıya uymaz emin olun iznin tamamını köyde geçirmez sonuçta sizin ailenize de gidilecek çoluk çocuk olunca da değişir her şey, benim eşimde evlenmeden önce öyle diyodu ama dediği gibi olmadı çalışıyorsanız eğer senelik iznin tamamını köyde hiç gecirmezsiniz..

e hem birlikte olamıyoruz hem birlikte iken çağırıyorlar diyorsunuz. Ben çok anlayamadım galiba.
Ama anladığımı söyleyeyim, bu aile yapısında siz mutlu olmazsınız.
Bazı şeyleri kabullenmeniz gerekir, bu adam ailesine yardım için köye gidecek. 25 gün iznin 1 haftası belki sizin olacak.
(Bana göre buna ses etmeyin zira sizin ailenizin yanında yaşayacaksınız)
Sözlü iseniz de henüz sözlüsünüz. Evlilik sonrası isteklerinizi belirtin, onu da iyi dinleyin. Adam 25 ye 25 diye diretiyorsa değişmez bunu bilerek evlenin. Yada vazgeçin.
Biraz taraflı anlatıyorsunuz bence, gaza gelip niye onlar niye ben değil kıyaslarına giriyorsunuz. Size dert olan da bu gibi geliyor.

Benim ailem zaten bizimle aynı şehirde olacak
Bakalım zaman ne gösterecek

1 gün görüşüyoruz o 1 günde arıyorlar
Ben diyorum ki 25 gün iznin 1 haftasını benimle geçirsin kalanında zaten bende giderim onunla köye. Köye gitmek istemiyorum demiyorum ki ben sadece birazda birlikte zaman geçirmek isterim diyorum (yalnız)
Kıyaslama falan yapmıyorum ben onlar ailesi bende eşi olacağım ben bunun ayrımına varabiliyorum taraflı da anlatmıyorum kendimi onun yerinede koymaya çalışıyorum ailesi tabii ki görmek isteyecek en doğal hakkı. Hiç gitme desem neyse ama ben zaten birlikte gitmeye razıyım ailesini de seviyorum sorunumuz yok sadece tüm izini orda geçirmek biraz fazla geliyor

Nişanlınoz sizle aynı şehirde mi çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…