köye gitme isteği

evlendikten sonra 25 gün izninin 25inide köyde geçiremem bunu bilerek evlen benimle dedim. Biraz anlayış bekliyorum senden annem babam onlar benim yetişemiyolar yardım ediyorum diyo.

Ne kadar bencilce bir yaklasim. Bu koyde ne var yahu. Sen de git beraber keyfine bak, dogal beslen, dogayla ic ice ol. Ne guzel.

Bir evlenin de sonra ne kadar gideceginize karar verirsiniz. Kendine cok guvenme boyle ultimatom vermeye kalkarsan sececegi taraf sen olmayacaksin.

benim ailemin olduğu şehirde ev aldık. 1 yıl ayrı kalıcaz ben 1 yıl onların olduğu şehirde kalıcam yani
onun düşünceside 25 gün iznin 25inide köyde geçirmek

benimlede vakit geçirmek istiyor istemiyor değil ağlaya ağlaya ayrılıyoruz ama onlara kıyamıyor

Anne baba ve tarla işi deyince akan sular durur.
Ben de köyde büyüdüm ondan diyorum. Zor o işler öyle 2 kişiyle halledilemez üstelik yaşlılardır mutlaka.
Yani yardım etmek istemesi normal ama size 2 gün ayırması da çok az bence.
En azından 1 haftayı size ayırmalı.

O zaman gereksiz bir gün için gidip gelme

Ama belki ana babasını alıp getirmesi gerekir kendileri beceremez

Ne bileyim giyim kuşam hediye vs

Burada konu vardı Kv köyden poşetle erzak getşrmiş kız istemeye diye

Bir sebebi vardır

Tek gün işin huzursuzluğa gerek yok lakin sonrası için dediğin kabul olmazsa o iş yaş

ben gitmek istemiyor değilim nerden cıkardınız istemediğimi sadece diyorum ki evlendiğimiz zaman ben zaten onu 25 gün görücem o 25 günüde ailesinin yanında geçirmek istemem. Tamam gidelim ama 10 gün gidelim 15 gün gidelim bende yardım edeyim
Taraf seçmesini isteyen de yok ayrıca ailesinden uzaklaştırmaya falan çalışmıyorum. Evlendikten sonra benim yanımda kalacak olsa amenna gidelim ama zaten ayrı kalıcaz

haklısınız zordur bilemiyorum
yardım etsin zaten gerekirse evlenince bende ederim elimden geldiğince ne kadar anlamasam da
ama ben 25 günün 25inide orda geçirmeye razı değilim

yok öyle bi durumda yok kendileri gelebiliyorlar
giyim kuşam hediye biz onları alıcaz zaten onları halledip gideyim diyor
ben zaten 1 gününde değilim ama bunları düşünmesi benim zoruma gidiyor

haklısınız zordur bilemiyorum
yardım etsin zaten gerekirse evlenince bende ederim elimden geldiğince ne kadar anlamasam da
ama ben 25 günün 25inide orda geçirmeye razı değilim
O doğal hakkınız zaten. Köy ortamı tarla vs işleri çıkarınca boğar insanı özellikle şehirden gelen insanı. Alan kısıtlı, gidecek gelecek yer sıkıntısı. Yani 25 gün izin değil işkence olur bence. Bunu iyi düşünüp, danışıp öyle karar verin.

Evlendikten sonra her zaman mi sadece 25 gun goreceksin. Sadece bir yil demissin. Bir yil katlanamiyor musun ya da katlanma bosver sen bunlari aynen nisanlina soyle. Karari o versin.

bu adam nereden geliyor sorması ayıp

ilk başta sınırını koymazsan tüm izinleri köyle tarla kazarak geçirirsin gibi geliyor

Hakkariden geliyor
senede 50 gün izni var onuda anne babasının işlerine göre ayarlıyor
Evlendikten sonra yanında olacak olsam tamam bende gideyim yardım edeyim ama biz zaten ayrı olucaz onu gördüğüm sadece izin günlerinide anne babasıyla geçirmek istemiyorum

benim ailemin olduğu şehirde ev aldık. 1 yıl ayrı kalıcaz ben 1 yıl onların olduğu şehirde kalıcam yani
onun düşünceside 25 gün iznin 25inide köyde geçirmek

köy tarla işleri olunca sanmam ki o günlerde köyde durmayın. yani illa ki 25 gün ordasınızdır. 1 yıl daha sabredersiniz .sonra zaten hep berabersiniz, köyde geçen süreleri düşünmezsiniz. 1 yıl daha sıkın dişinizi madem seviyorsunuz.

tek kardeş mi bu arada ?

Evlendikten sonra her zaman mi sadece 25 gun goreceksin. Sadece bir yil demissin. Bir yil katlanamiyor musun ya da katlanma bosver sen bunlari aynen nisanlina soyle. Karari o versin.

1 yıldan sonra batıya gelecek ama ben o 1 yılda onu gördüğüm zamanların hepsini ailesiyle geçirmek istemiyorum
tamam gidelim ama 25 günün 15 günü gidelim mesela
oda sanırım beni yanlış anlıyor

benimlede vakit geçirmek istiyor istemiyor değil ağlaya ağlaya ayrılıyoruz ama onlara kıyamıyor

evlenince de kıyaıyorum diyecek, 1 yıl bekleyip 25 günü anne babasıyla köyde tarla takım bakımıyla geçireceksiniz
bu arada neden ve ne kadar kalacaksınız?
biraraya geldikten sonra evlenseniz ya.

düğünü uzatma şansımız yok malesef
4 kardeşi daha var, bitanesi yanlarında ama hiç biri düşünmüyor

evlenince de kıyaıyorum diyecek, 1 yıl bekleyip 25 günü anne babasıyla köyde tarla takım bakımıyla geçireceksiniz
bu arada neden ve ne kadar kalacaksınız?
biraraya geldikten sonra evlenseniz ya.

bende yardım etmek isterim tabiki anne babasıdır saygım sonsuz ama eşimide görmek isterim onların yanında ne kadar rahat edebiliriz
1 yıl ayrı kalıcaz o doğuda görevli düğünüde uzatma şansımız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…