köye gitme isteği

ne iş yapyıor ki 25 gün göreceksin, 25 gün göreceğin adamla neden evleniyorsun o halde ?

Eşim konyalıydı ben başka şehirliydim, ben İstanbul da eşimde doğuda çalışıyordu , ayda bir kere de olsa iki ayda bir kere de olsa hafta sonu 2 günlüğüne gelirdi. Mesela Bir ay yanıma geliyorsa diğer ay konyaya giderdi, ben de o ay eşimi bi günde olsa görmek için o ay konyaya giderdim biz böyle denge kuruyorduk

bizim malesef öyle bi durumumuz yok 4 ayda 1 kez 25 2 şer kezde 12 günlük izine geliyor
Ailesinin olduğu şehire gitme şansım yok

Doğru düşünüyosun. Seni en iyi ben anlıyorum çünkü ben de yaşadım. istanbulda nişan yaptıktan sonra eşim de memleketine dönmüştü ailesiyle birlikte. o da istanbulda görev yapıyor ama iznini orda geçirdi. haftasonu gelir belki diye bekledim ama çağırmadım, sadece takip ettim. hayır gelmedi.. göreve başlayacağı gün geldi. Ve ben hemen ayrılmaya kalktım. çünkü ailesinden uzak ve izin günlerinde orada olacak kaygısı sardı beni. ki nitekim 10 yıldır evliyim.. bu sorunu aşamıyoruz. eşim gitmek istemese de aile çok baskı yapıyor.. onun izin dönemi benim de izin dönemim ve dolayısıyla başbaşa bişey yapma imkanı yok düşünsene.. maalesef hala da arada sorundur bu konu. Ama ailesiyle olan ilişkimde sürekli sorun yaşadığım ve bazı konularda onları haksız gördüğünden üsteleyemiyor... ama ne kadar üstelemese ya da üstüme gelmese de izin dönemleri hep bir stres yaşadığına eminim
Şimdi senin nişanlın da başta nasılsa hep öyle devam edecek emin ol. o yüzden şimdiden al önlemini derim. bu sıkıntı aşılmıyor çünkü..

Bence fazlasıyla haksızsınız. Daha evlenmeden adamın başını yemeye baslamissiniz. 25 gün diye tutturmuşsunuz ama çok isteseydiniz evliyken ayrı kalmazdiniz. Siz kendi ailenizin yanında yaşıyorsunuz, söylemek kolay geliyor.25 gün diye mizmizlanacaginiza evlenip kocanizla yasamanin yollarını arayın, ailesine de huzur verin

Böyle kabul ediyorsanız evlenin yoksa her tatil bayram seyran haram olur misal ben:)çok ciddi birşey bu bu insanlar ömürleri boyunca çiftçilik yapacak ve sizin eşiniz de gidecek. Siz de onla giderseniz ayrı sorun girmezseniz ayrı sorun. Yani olaya 1 sene diye bakmayın tüm izinler bayramlar diye bakın. Kafadan yarısı orda gececek

sabrediyorum bence canım bekliyorum beklemeyede razıyım ama dediğim gibi izninin tümünü orda geçirme düşüncesi üzüyor beni
geldi mi senin eşin canım
Beklemeyi bilirim canım haber alamamayı sabahlara kadar telefonun basında beklemeyi sabretmeyi bir de ben İstanbul da bi başımaydm kimsem yoktu senin yine ailem yanında şuan 4 yıla yaklaştı evliyim sonra bende doğuya gitmiştim evlennce

Allah yardımcınız olsun
Biz birlikte yaşıyor olsak ben zaten giderim sorun etmem ama benim onu gördüğüm zaman kısıtlı zaten onunda tümünü orda geçirmek istemiyorum
Ailesiylede çok şükür sorunumuz yok inşallah ilerde de olmaz
İnşallah sizin yaşadığınız sorunları yaşamayız

aynı şeyleri bende yaşıyorum çok zor Allah sabir versin inşallah bizde kavuşuruz

Neyi istemiyorum ben pardon? Yalvarıyorum ben hergün evlenince benide yanında götür diye götürmek istemiyor
Ailesine huzur mu vermiyorum ben? Ailesinin yanına gitmeyi bende istiyorum ama 25 gün değil 15 gün 20 gün. 5 günü de eşimle birlikte geçirmek istiyorum çok mu?

öpüyorum zaten çok şükür onu verene o 1 yılda evli olucaz yani evliyken 1 yıl ayrı kalıcaz sadece izinlerinde görüşücez 25 günün en azından 5 gününü yalnız geçirelim kalan zamanında birlikte köye gidelim diyorum

Yok gideyim hiç sorun değil. Sadece biraz da kendimize zaman ayırabilelim istiyorum ben. Normal zamanda yanımda olsa hiç sorun etmem 25 günün 25inide ailesiyle geçirmek için giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…