İzin alan çocuklar gibi bir de kpden icazet mi alacaksınız? Belki de iyi oldu bu olay. Bahane ederek daha az gidersin. Hiç hoş değil.Ha bir de kv bizden beklentisi şuymuş. Biz tatile gideceksek yola çıkmadan önce şuraya gidiyoruz haberiniz olsun vs vs gibi her şeyde haberleri olacakmış. Bizde söyleyen çift değiliz bir yere gittikten sonra varınca vs söylüyoruz. Ama bunu kabul etmiyorlar. Siz her gideceğiniz tatilde filan önceden kv kp arayıp yola çıkıyoruz Allahaısmarladık mı diyorsunuz
Evet ben hep beni sevsinler diye başta çabaladım. Kırılmasınlar yanlış anlamasınlar vs diye özen gösterdim ama aynı şeyi karşı taraftan görmedim. O zamanda ister istemez uzaklaştım özel konuları paylaşmak istemedim. Ama her önemli gün özel gün vs aradım iki haftada bir ziyarete gittim. Sadece çok samimi her şeyinin içini dışını anlatan biri h olmadım çünkü yapım da öyle. Zırt pırt biz a şehrine gideceğiz. Bir saat önce döndük haberiniz olsun vs diye kp kv aramıyorum niye arayayım ben mi tuhafım hepiniz her gittiğiniz şehir dışına haber mi veriyorsunuzKrizi firsata cevirin. Sizi aileden saymayan insanlarin evine yillik izninizden 1 gun bile harcamayin bundan sonra.
Kocanizda hadi gidelim mi dedi sadece? Portuga benim esim, ailem diyemedi mi? Sanki padisah soyu, egoya bak. Sizin aileden sayılmamak benim icin onurdur deyin bidahakine.
Evet biz iki hafta yıllık izindeyiz birkaç yere de önceden uğrayıp buraya geldik. Burdan sonra da gideceğimiz yerler vardı. Ama geldiğimiz gün 5 gün kalacağız şuraya da gideceğiz demedik diye tüm tatilde burda kalacağız diye beklentiye girmişler. Biz gitmek isteyince de bozulmuşlar ağızlarıyla bunu söyledilerİzin alan çocuklar gibi bir de kpden icazet mi alacaksınız? Belki de iyi oldu bu olay. Bahane ederek daha az gidersin. Hiç hoş değil.
Kocanız arkanızdaysa yüzleşip ne yapacaksınız? Direk çıkın gidin oradan. Kendinizi sevdirmeye çalışmayın boşa ne gerek var? Sizi sevmesi gereken eşiniz onlar sevmese ne olur?Birden üstüme geldi hiç bu tepkiyi sözleri beklemiyordum duyunca birden ağladım çünkü içimde kötü niyet vs yoktu istemeyerekte gelmedim yanlarına.. Eşimde kalk toplan gidelim dedi ben gitmek istemedim yüzleşmek neden böyle konuştuğunu öğrenmek istedim. Olay uzadı uzadı üç saat sürdü
Hayır söylemedik zaten öyle çok uzak değiliz iki üç haftada bir görüşüyoruz. Buraya da yazlığına geldik buradalar yazın diye. Öyle yılda bir görüşmüyoruz. 4 gün kaldık akşamdan yarın öğlen gibi gideceğimizi söyledik daha mı erken söylemeliydik. Ama bir planları yok eylüle kadar buradalar onları hiçbir şekilde planlarından vs engellemedikKaç gün kalacağınızı önceden söylememiş miydiniz?
Uzakta yaşıyorsanız beklentiye girmişlerdir ama bunu söylemenin yolu bu değil.Evet biz iki hafta yıllık izindeyiz birkaç yere de önceden uğrayıp buraya geldik. Burdan sonra da gideceğimiz yerler vardı. Ama geldiğimiz gün 5 gün kalacağız şuraya da gideceğiz demedik diye tüm tatilde burda kalacağız diye beklentiye girmişler. Biz gitmek isteyince de bozulmuşlar ağızlarıyla bunu söylediler
Uzak değiliz şehirde bir saat mesafe ve iki haftada bir gideriz mutlaka yazlıkta bizim eve üç saatUzakta yaşıyorsanız beklentiye girmişlerdir ama bunu söylemenin yolu bu değil.
Haklısın bende gerizekalılık neden sebebini öğrenmeye iletişim kurup sorunu çözmeye onları anlamaya çalışıyorsam. Keşke o laftan sonra kalkıp gitseydim ama o olgunluğu gösteremedim. Duygularım ağır bastı çok pişmanım bundan sonra nasıl davranmalıyımKocanız arkanızdaysa yüzleşip ne yapacaksınız? Direk çıkın gidin oradan. Kendinizi sevdirmeye çalışmayın boşa ne gerek var? Sizi sevmesi gereken eşiniz onlar sevmese ne olur?
1 TL farkla içeceklerini de büyütmek isterler miymiş bi sorun bakalım.Ha bir de kv bizden beklentisi şuymuş. Biz tatile gideceksek yola çıkmadan önce şuraya gidiyoruz haberiniz olsun vs vs gibi her şeyde haberleri olacakmış. Bizde söyleyen çift değiliz bir yere gittikten sonra varınca vs söylüyoruz. Ama bunu kabul etmiyorlar. Siz her gideceğiniz tatilde filan önceden kv kp arayıp yola çıkıyoruz Allahaısmarladık mı diyorsunuz
Hayır söylemedik zaten öyle çok uzak değiliz iki üç haftada bir görüşüyoruz. Buraya da yazlığına geldik buradalar yazın diye. Öyle yılda bir görüşmüyoruz. 4 gün kaldık akşamdan yarın öğlen gibi gideceğimizi söyledik daha mı erken söylemeliydik. Ama bir planları yok eylüle kadar buradalar onları hiçbir şekilde planlarından vs engellemedik
Bundan sonra ederi kadar değer verin insanlara. Çünkü bazı insanlara ağzınızla kuş tutsanız da yaranamazsınız. Ben olsam görüşmem bundan sonra. Ne de olsa eşiniz arkanızda. Hiç üzmeyin kendinizi.Haklısın bende gerizekalılık neden sebebini öğrenmeye iletişim kurup sorunu çözmeye onları anlamaya çalışıyorsam. Keşke o laftan sonra kalkıp gitseydim ama o olgunluğu gösteremedim. Duygularım ağır bastı çok pişmanım bundan sonra nasıl davranmalıyım
Evet eşim yanımda ama ben hiç böyle olsun istemezdim. Ufak tefek kırgınlıklarım olsa da hiç yansıtmadım görmezdim geldim. Benim yüzümden ailesiyle arası bozulsun istemedim istemiyorum da hala ama artık ne yüzünü görmek ne baba demek ne arayıp sormak içimden gelir. O yüzden belki de arada kalmış gibi hissediyorumBundan sonra ederi kadar değer verin insanlara. Çünkü bazı insanlara ağzınızla kuş tutsanız da yaranamazsınız. Ben olsam görüşmem bundan sonra. Ne de olsa eşiniz arkanızda. Hiç üzmeyin kendinizi.
Ben şuan sadece şey düşünüyorum. Demek ki bugüne kadar bana olan yaklaşımları tavırları hepsi sahteymiş hepsi yalanmış. Bu o anlama gelmiyor muKavgada edilmez ettikleri laflar.
Şimdi artık yaklaşımlarını biliyorsunuz ona göre mesafe koyacaksınız.
Kendinizi sevdirmeye çalışmayın ama kavga da etmeyin.
Neden beni aile olarak kabul etmiyorlar diye düşünmeyin, sonuçta oğulları olmasa sizi hiç tanımayacaklardı.
Aile olmak “iyi gelin olmakla hakedilen” birşey değil, tamamen kendi iç dünyaları ve huylarıyla ilgili bir durum. Kimisi bağrına basar kimisi en ufak olayda iter.
Oturup gittiğiniz şehri tabi ki rapor etmeyin, ne kadar az bilgi o kadar az karışma imkanı.
Bundan sonra önce tatilinizin keyfini uzun sğre çıkarın, uğrayacaksanız dönüşte uğrarsınız. Bağırırsak kalırlar diye bir imkan kesinlikle vermeyin.
Evet ben hep beni sevsinler diye başta çabaladım. Kırılmasınlar yanlış anlamasınlar vs diye özen gösterdim ama aynı şeyi karşı taraftan görmedim. O zamanda ister istemez uzaklaştım özel konuları paylaşmak istemedim. Ama her önemli gün özel gün vs aradım iki haftada bir ziyarete gittim. Sadece çok samimi her şeyinin içini dışını anlatan biri h olmadım çünkü yapım da öyle. Zırt pırt biz a şehrine gideceğiz. Bir saat önce döndük haberiniz olsun vs diye kp kv aramıyorum niye arayayım ben mi tuhafım hepiniz her gittiğiniz şehir dışına haber mi veriyorsunuz
Ben zırt pırt arasam her şeyimi anlatsam her gideceğimiz şeyi önceden söylesem aileden sayılacakmışım işte hak edememişim bugüne kadar olan davranışları yüzüme gülmeleri de yalanmış. Resmen kalbim paramparçaKavgada edilmez ettikleri laflar.
Şimdi artık yaklaşımlarını biliyorsunuz ona göre mesafe koyacaksınız.
Kendinizi sevdirmeye çalışmayın ama kavga da etmeyin.
Neden beni aile olarak kabul etmiyorlar diye düşünmeyin, sonuçta oğulları olmasa sizi hiç tanımayacaklardı.
Aile olmak “iyi gelin olmakla hakedilen” birşey değil, tamamen kendi iç dünyaları ve huylarıyla ilgili bir durum. Kimisi bağrına basar kimisi en ufak olayda iter.
Oturup gittiğiniz şehri tabi ki rapor etmeyin, ne kadar az bilgi o kadar az karışma imkanı.
Bundan sonra önce tatilinizin keyfini uzun sğre çıkarın, uğrayacaksanız dönüşte uğrarsınız. Bağırırsak kalırlar diye bir imkan kesinlikle vermeyin.
Birkaç kere söyledik gitmeyin ne gerek var bu ay oraya gidilmez vs dediler. Hatta bugün o konuda yüzleştik biz gitmenizi istememiştik o gün dediler. Bizde o eski olaydan dolayı önceden hiç söylemiyoruz. Yani mesela bir hafta öncesinden elbette haberleri oluyor mesela x şehrine gideceğiz 6 günlüğüne gidiyoruz. Yola çıkıp arabaya bindiğimiz an hemen arayıp tekrar söylemiyoruz. Zaten bir hafta önceden biliyorlar gideceğimiz yere varınca da biz geldik şurdayız diyoruz bu davranışımız yanlış mıYani ben sehir disina giderken birilerine soylerim. Basimiza bi is gelirse haberleri olsun diye, hesap verme amaciyla degil. Karsi taraf hesap bekliyosa cok bekler, oyle bi dunya yok
Birkaç kere söyledik gitmeyin ne gerek var bu ay oraya gidilmez vs dediler. Hatta bugün o konuda yüzleştik biz gitmenizi istememiştik o gün dediler. Bizde o eski olaydan dolayı önceden hiç söylemiyoruz. Yani mesela bir hafta öncesinden elbette haberleri oluyor mesela x şehrine gideceğiz 6 günlüğüne gidiyoruz. Yola çıkıp arabaya bindiğimiz an hemen arayıp tekrar söylemiyoruz. Zaten bir hafta önceden biliyorlar gideceğimiz yere varınca da biz geldik şurdayız diyoruz bu davranışımız yanlış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?