Ben derdini anlatmasim mi yazmisim? Biraz hazircevap olursa herseyi abartmazsa surekli sabaha kadar otururum uyumam kahvaltida yapmam giderim demesi falan normalmi allah askina kendi davranislarininda abartili oldugunu soylemek istedim herkes her konu yazana gak verecek diye bisey yok terbiyesizlik yapana oyle cavo verilir aglayip sizlayacagina verseydi cevap cekilseydi bana gore boyle
Valla ben hala uyumadım o fosur yatıyor ama bütün gece düşündüm taşındım en iyisi dediğiniz gibi mesafe koymak teşekkür ederimYarın ‘x bey, teşekkür ederim istemeden de olsa misafir ettiğiniz için, bir daha sizi zora sokmayacağım, sağlıcakla kalın’ deyip ayrılın.
Duyduklarınızın üstüne edebinizi bozmadan ancak böyle üzerini örter, geleceğe ışık tutarsınız.
Ağlamanız yersiz, eşiniz ağlasın.
Elin adamı yani sizin için baktığınızda, çok da umrunuzda olmasın ama eşin için önemli hadise.
O ne yapar artık gelecekte, bilinmez.
Onun uykuları kaçsın yahu sizinki niye kaçıyor?
Doğru söylüyorsunuz bu kısmı bende düşündüm. Sanırım çocukken annemin hep hesap sorması yüzünden kendimi açıklamaya ifade etmeye alışmışım. Ve karşı taraf beni dinlemediğini görünce kendimi ifade edemediğim için duygu patlaması yaşamış olabilirim. Haklı olduğum şeyi savunmak istedim haksızlığa gelemedim. Karşı tarafta orta yol bulup iletişim kurma amacında değil devamlı suçlayıcı ses tonu ve yaklaşımındaydı. Bilmiyorum belki de o anki ağlama sebebim çocuklukta yaşadığım bir şeylerle ilgilidir maalesef sebebini tam bilmiyorum. Bildiğim tek şey eşimin ailesine değer veriyor oluşumdu. Değer verdiğin kişiden birden düşmanca tavır görünce şok oldum sadece şokunu etkisinde gibiydim. Bu fırsatı da sonuna kadar değerlendircem. Çocuk değilim artık kimsenin bana bu şekilde tavır alıp o sözleri söylemesini duymazlıktan gelmicem. Çünkü yutarsam kendime olan saygımı kaybederim gibi hissediyorumBence es ailesini bir kenara birakin, 20 kusur sene sonra hayatiniza giren bir aileye ihtiyaciniz yok. Ama neden onlar sizi sevsin diye bu zamana kadar cabaladiniz, sizi aileden gormemeleri neden kriz gecirecek kadar tepki vermenize sebep oldu bunlara odaklanin cunku bu kisim sizinle ilgili olan kisim. Bir sey tetiklenmis sizde demek ki cunku tepkinizin asiri oldugunun siz de farkindasiniz.
Ayrica bir daha arayip sormamak, sadece bayramdan bayrama gitmek icin elinize cok guzel bir firsat gecmis ama kullanir misiniz bilmem.
Tatlım hala kalbim paramparça oldu diyorsun, deme. Sadece kendi anne babanıza yansın içiniz başkasına değil. Bunlar hep tecrübesizlik, biz seni aileden görmüyoruz dediğinde değilim zaten diye yapıştıracaksınız cevabı. Eşim vasıtasıyla hayatımda varsınız, olur da boşanırsak yoksunuz siz zaten diyeceksiniz. Beni sevsinler iyi olayım kırmayayım saygıda kusur etmeyeyim... Buraları az biraz okusaydınız bunun her ailede işe yaramadığını görürdünüz. Atar gider yapan gelinler saygı görüyor çekiniyorlar onlardan.Yaa çok teşekkür ederim bu sözlerinizi okurken bile tekrar ağladım. Kendimi çok saf çok salak hissediyorum 28 yaşında lisans mezunuyum küçükte değilim ama kendimi çocuk gibi hissediyorum kalbim paramparça oldu çok incindim. Olgun davranmadım onların yanında yüzleşmek konuşmak istedim ağladım kendime engel olamadım aşırı pişmanım keşke kapıyı çekip gidecek kadar duygularıma sahip çıkabilseydim kendimi çok salak gibi hissediyorum
yav bacim niye agliyorsun. aglama aglat :))Evet kp yüzüme açık açık seni aileden saymıyoruz zaten dedi. Bende ona benden ne bekliyorsunuz ne yapıyorum da saymıyorsunuz ben bunu hak edecek ne yaptım filan deyip ağlamaya başladım çünkü böyle bir şey duymayı asla beklemiyordum sinirden ağlama krizi tuttu. Şuanda sinirden uyuyamadım yattıkça aynı sözler aklıma gelip duruyor şuan onların yanındayız ziyarete gelmiştik. Yarın sabahtan gideceğiz ama ben bundan sonra ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum artık içimden ne konuşmak ne görüşmek geliyor ama içimden geleni yaparsam yine ben kötü olacağım
size yillanmis gelin tavsiyesi, esinize sakin vicdan yapmayin. o kendi anne babasi, kendi nasil istiyorsa oyle halletsin. ogullarina bu kadar duskunlerse, sizin bi hareketinizle aralari bozulmaz zaten. ben olsam esimin ne dedigine bile bakmaz, kalkip kendim ceker giderdim. esim de muhtemelen anne babasina cemkirecegi icin herkesin huzuru kacardi.Valla ben hala uyumadım o fosur yatıyor ama bütün gece düşündüm taşındım en iyisi dediğiniz gibi mesafe koymak teşekkür ederim
Bence herkes nefes alsa haber vermek zorunda değil. Herkes kendini ezdirmek istemiyor. Konu sahibi yazdı ayrıca önceden haber verdiklerinde oraya gitmeyin sakınn!! Diye diretiyorlarmış. Böyle yapan birine son dk haber vermek gerek bence de.Eşiniz polis yada askermi diyecektim çünkü ailelerde ya para mevzu oluyor yada ben ilk okuduğumda düşündüm eşin görevden zar zor geliyor bir yıllık izni var ailesi gormek istiyor oda tatile gidiyor. He gitmesinde sorun yok belki annesi sevdiği yemekleri sıraladı siz söylemediniz . Kadın- adam hayal kurdu birden şok oldular.Ben sizin üslubumuzu hiç beğenmedim işin açığı hep kendi tarafınızdan bakıyorsunuz.
Bazıları çok sinsidir hiç bisey anlatmaz kaynimgil öyle bizde nefes alsak anlatırız eşimle.
Ben karşı tarafı da dinlemek isterdim.
Ay ben ettim valla.Benimki de bana "Sen benim muhatabım değilsin demisti. " gö.ümün kenarı.
Ben de senelerdir küsüm ne bayram ne kandil aramam. Evime gelirse sofra kurarım. Laf atarsa bana suratına bakmadan iki kelime ile cevap veririm.
Kötü müyüm elbette kötüyüm.
Ama artık hakediyorum bari içim rahat.
Eşiniz de sadece size kalk toparlan gidelim dedi babasına dönüp iki kelime etmedi dimi.
Edemezler ağızlarını.... Neyse sabah sabah küfür etmek istemiyorum.
Ben haber versin demedim herseyi. bir anne baba olarak önceden plan yapacaklarını iki taraflı baktığımı düşündümBence herkes nefes alsa haber vermek zorunda değil. Herkes kendini ezdirmek istemiyor. Konu sahibi yazdı ayrıca önceden haber verdiklerinde oraya gitmeyin sakınn!! Diye diretiyorlarmış. Böyle yapan birine son dk haber vermek gerek bence de.
Eşin ne yaptı ne dedi bu duruma?Allah aşkına elin adamının iki çelimsiz lafını kafana takma.Saysa ne olurmuş saymasa ne olurmuşEvet kp yüzüme açık açık seni aileden saymıyoruz zaten dedi. Bende ona benden ne bekliyorsunuz ne yapıyorum da saymıyorsunuz ben bunu hak edecek ne yaptım filan deyip ağlamaya başladım çünkü böyle bir şey duymayı asla beklemiyordum sinirden ağlama krizi tuttu. Şuanda sinirden uyuyamadım yattıkça aynı sözler aklıma gelip duruyor şuan onların yanındayız ziyarete gelmiştik. Yarın sabahtan gideceğiz ama ben bundan sonra ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum artık içimden ne konuşmak ne görüşmek geliyor ama içimden geleni yaparsam yine ben kötü olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?