Kp bana seni aileden zaten saymıyoruz dedi

Zaten yürüme mesafesinde değiliz arabayla bir saat mesafedeyiz yalnız hiç gitmiyorum ama şu saatten sonra bir araya bile gelmek istemiyorum bundan sonra nasıl arayıp konuşacağım nasıl evlerine gideceğim. İçimden gelen tamamen görüşmemek silmek ama arada eşim var. Sanki benim yüzümden arası açılacağını düşünüyorum bunu da istemiyorum. Ama kendi hislerimi de yok saymak istemiyorum ne yapacağım kafayı yiyeceğim şıan

Kıyamam hala açıklama yapmaya kendinizi anlatmaya çalışıyorsunuz.
Siz çok değerlisiniz bu sözleride haketmediniz.
Orada kalmak istemeseniz dahi bu sözleri haketmeyecektiniz! Mecbur değilsiniz onların keyfine göre hareket edecek haliniz yok.

Yaa çok teşekkür ederim bu sözlerinizi okurken bile tekrar ağladım. Kendimi çok saf çok salak hissediyorum 28 yaşında lisans mezunuyum küçükte değilim ama kendimi çocuk gibi hissediyorum kalbim paramparça oldu çok incindim. Olgun davranmadım onların yanında yüzleşmek konuşmak istedim ağladım kendime engel olamadım aşırı pişmanım keşke kapıyı çekip gidecek kadar duygularıma sahip çıkabilseydim kendimi çok salak gibi hissediyorum

Hayır hiç pişman olmayın size o an öyle iyi geldi ve o şekilde davrandınız kendinize şefkat gösterin , cocuk içinize sarılın. Utanılacak hiçbir şey yok ayrıc çogu kadında gece gece eşinin ailesinin evini terkedip gitmeyi tercih etmezdi aksine yapıcı olmuşsunuz. Ben olsam bende sabahı beklerdim ne olursa olsun kocanızım kök ailesi. Tavsiyem sabah olduğunda min diyalogla ve kendinizi onlara açıklamadan vedalaşıp ayrılın . Onların sevgisine sefkatine ihtiyacınız yok aranıza mutlaka mesafe koyun kendinizi hiç sorgulamayın nasıl iyi hissediyorsanız öyle davranın

Gerçekten çok çok teşekkür ederim yazdıklarınız bana çok iyi geldi. Şuan kendimi biraz daha iyi hissediyorum tavsiyenize uyacağım benimde içimden gelen buydu

Açılmaz, aramak falan yok eşin görüşürken selam söylerlerse sen de selam söylersin arada. Ayağını çek gitme.
Gidersen de el gibi az ve öz.
vur kafayı uyu tatiline odaklan onlar düşünsün.

Gerçekten çok çok teşekkür ederim yazdıklarınız bana çok iyi geldi. Şuan kendimi biraz daha iyi hissediyorum tavsiyenize uyacağım benimde içimden gelen buydu
Rica ederim ne demekk , kendinize iyi bakın

Açılmaz, aramak falan yok eşin görüşürken selam söylerlerse sen de selam söylersin arada. Ayağını çek gitme.
Gidersen de el gibi az ve öz.
vur kafayı uyu tatiline odaklan onlar düşünsün.
Ah ne güzel yazmışsınız okurken içimden ahh keşke şunu yapabilsem dedim. Gelsem de kötüyüm gitsem de kötüyüm bunu anladım en azından bana kendimi suçlu hissettirmeye çalıştılar benden kendimi değiştirmemi aşırı samimi olmamı bekliyorlar. Bana aileniz olarak yakın mı olacaksın el gibi uzak mı olacaksın ona karar ver dediler. Bunun sebebi de daha önce dediğim gibi her şeyimizi anlatmamız her yola çıktığımız an söylememizmiş. Ben şu saatten sonra yüzlerini de görmek istemiyorum evlerinde beş dk oturmakta istemiyorum. Bunu yapıp silersem de yine en kötü ben olacağım ben huzursuzluk çıksın hiç istemiyorum ama aksi de davranmak beni kendime saygı duymamı engelliyor. Bu sözleri yutmak iki ay sonra hiçbir şey olmamış gibi naber baba deyip sarılmak istemiyorum. Bugüne kadar olan tüm davranışları sahteymiş demek ki diyorum

Ayy inanmıyorum. Geçen bi üyenin eşide ailesine yalan söylüyordu işe başlıcaz diyelim yoksa ısrar ederler diye
Meğersem böyle pislik insanlar varmış
Kocanda becerksiz tabi sana açıklama yaptırması bile saçma

Söylemek istediklerini çok yanlış ifade etmişler..k.v birşey demedi mi?bi süre görüşmeyin,düşman da olmayın,aile içinde böyle istenmeyen olaylar oluyor maaalesef..sonuçta biraz uzun kalmanızı istiyorlar galiba,onlar da anne baba..belki beklentileri fazla..düzelir..üzmeyin kendinizi

anlattığınız olay, edilen lafın baya altında kalıyor. cidden laf çok ağır. bu insanlar düşünmüyor mu belki ömür boyu yüz yüze bakacağız diye. edilen laf hak edip etmeme meseleside değil yani direkt terbiyesizlik etik ve ahlak dışı. eşinizde umarım ailesine çekmemiştir.

Kv de işte bizden beklentilerini söyledi ben aşırı ısrar ettim niye aileden görmüyorsunuz benden ne bekliyorsunuz ne yapmam lazımdı da böyle konuşuyor sende mi öyle düşünüyorsun anne dedim o da işte uzaksınız hiçbir şeyinizi söylemiyorsunuz o an vs deyip durdu

Yok eşim onlar gibi değil çok şükür bambaşka zaten o yüzden anlaşmazlık çıkıyor onların beklentisi aşırı yüksek ve eşim karşılamıyor asker zaten stresli işi var düzenli hayatımız yok. Onlar da evet demek ki düşünmüyorlar nasıl yüz yüze bakarız diye ben de düşünmek istemiyorum şu saatten sonra kimsenin beklentisini de karşılamak istemiyorum. Gerçekten çok çok ağır geldi hayatımda ilk defa böyle ağır laf işittim ve hak edilir mi edilmez mi bilmiyorum ama içimde kötü niyet olmadığı için çok üzdü bilmiyorum kafam Allak bullak 12 den beri büyük ihtimalle sabaha kadar da uyumadan bekleyip gidicem

Ay sizde cok drama queensiniz ya dediyse dedi bende sizi ailem olarak gormuyorum zaten diyip kenara cekilseydiniz ne abarttiniz. Ayrica gitmeden bir gece once soylemeniz ayip insanlar sok olmustur uygun bir dille daha onceden soyleseydiniz daha dogru olurdu insanlarda boyle tepki vermezdi

siz eşinizle mutlu olduktan sonra inanın kimsenin bi önemi yok yeterki bu yolu siz birlikte yürüyün. birbirinize olan düşkünlüğünüzü sürdürün. siz bu yolda ilerlerken yolunuza eşlik etmek isteyen eder zaten size. bu anne baba da olsa böyle. önemli olan sizsiniz sizin hayatınız. eşiniz zaten stresli bir iş sahibi. dert gördüğünüz yerden kaçmanız lazım sizin hemen.

burası bir derdim var bölümü değil mi. diyememiş demekki, sebep kişilik yapısı olabilir sizin deyiminizle drama queen'de olabilir. o zaman herkes herkese ağzına geleni söylesin. hoş mu sizce bu yaşananlar karşılığında söylenen laf

İşte ailedir eşimin anası babası diye birçok şeye göz yumuyorum takmıyorum ama bu son olaydaki sözler yenir yutulur gibi değil

Ben derdini anlatmasim mi yazmisim? Biraz hazircevap olursa herseyi abartmazsa surekli sabaha kadar otururum uyumam kahvaltida yapmam giderim demesi falan normalmi allah askina kendi davranislarininda abartili oldugunu soylemek istedim herkes her konu yazana gak verecek diye bisey yok terbiyesizlik yapana oyle cavo verilir aglayip sizlayacagina verseydi cevap cekilseydi bana gore boyle

Zaten söyleyemediğim için pişman oldum. Öyle herkesi azarlayan laf sokan biri değilim. Kırılmasınlar olay çıkmasın aramız bozulmasın diye çoğu şeyi alttan alıp duymazdan geliyorum ama bu lafları çok ağır geldi 12 den beri ağlıyorum içime oturdu. Derdimi paylaşmak drama yapmak mı oluyor. Ben eşime dünden de söyle dedim. Ama söylememiş büyük ihtimalle gitmeyelim diye bu tepki verecekleri için önceden söyleyip günü berbat etmek istemedi. Ayrıca ne olursa olsun bu konunun muhatabı ben değilim kendi oğulları ben bu lafı hak mı ediyorum yapılan şey bana çok ayıptı

Yarın ‘x bey, teşekkür ederim istemeden de olsa misafir ettiğiniz için, bir daha sizi zora sokmayacağım, sağlıcakla kalın’ deyip ayrılın.
Duyduklarınızın üstüne edebinizi bozmadan ancak böyle üzerini örter, geleceğe ışık tutarsınız.
Ağlamanız yersiz, eşiniz ağlasın.
Elin adamı yani sizin için baktığınızda, çok da umrunuzda olmasın ama eşin için önemli hadise.
O ne yapar artık gelecekte, bilinmez.
Onun uykuları kaçsın yahu sizinki niye kaçıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…