Kp bana seni aileden zaten saymıyoruz dedi

Eşin Annesi babasi tayin çıktığında ayrılacağını mi saniyorsun aslında sen benim ne demek istediğimi çok iyi anladın bende seni anladım hiç bu kadar saf biri değilsin.

Doya doya yapın tatilinizi, boğazınıza dizmek istemişler, başarmış olmasınlar. Kendinize gelin bir an önce, canınızı neyle sıktıklarını fark ettiklerinde hiç durmaz oraya oynarlar.

Valla iyi günaydın demişsiniz ben sanırım onu da demezdim.
Benzer bir şeyi ben yaşadım ilk evlendiğim zaman.
Bana da kp el kızını aldık bakalım neler olacak demişti
Durup dururken bir de..
O sözü 15 sene geçti unutmadım ve yediriyorum.
Zamanı geldiğinde bir kere bir şey oldu biz aileyiz dedi yok biz aile değiliz ben el kızıyım sizin ailenizden değilim kendiniz halledersiniz dedim.
Daha yaptıkları bir sürü şey oldu ve ben asla eşim olmadan onlara gitmem, asla aramam, eşimle girer evlerine çıkarım.
Çok mesafeliyim her sorularına cevap vermem mesela ciddi dururum.
Anne, baba demiyorum çünkü ben onların kızı değilim.
Onlarda bana öyle her ağzına geleni söyleyemiyorlar artık eskiden ben çok iyiydim beni kabul etmeleri için çok uğraştım baktım olmadı bende hep terslemeye başlayınca kelimelerini dikkatli seçmeye başladılar.
Size tavsiyem çok mesafeli olun bundan sonra.
Ben eve girince merhaba diyorum çıkarken hoşçakalın arada işime gelen soru olursa cevaplıyorum olmazsa geçiştiriyorum..

Görüşmeye devam eder misiniz bilmiyorum ama ben o lafı burunlarından getirirdim.
Bir iş mi yapılacak “aaa ben nasıl olsa aileden değilim”.

Buna mı ağladınız? eş ailesini aileden sayıp bi de üzülüyorsunuz.
Ben olsam "Ben sizinle aile olduğumu hiç dusunmemiştim zaten" derdim.
Tam olayı yazmamışsınız belki sinir bozucu kısım orasıdır bilemem de bu lafta bir şey yok. Sacma biri sizi aile saymasa nolur kraliyet ailesi değil ya bu, 9 yıllık evliyim eşimin ailesini en başından beri ailem olarak düşünmedim. Aran iyi bile olsa aile öyle kolay olan bir şey değil.

Altın kuralımızdır eş ailesine fikir belirtmeyz . Bir şey söylenecekse herkes kendi ailesine söyler. Ben bilmem eşim bilir modundayız ama eşimde benim bildiğimi bilir aslında kararımız arka planda ortaktır ama görünürde herkes kendi ailesine konuşur böylelikle mesafemizide korumuş oluyoruz tavsiye ederim hayat kurtarıyor eşiniz açıklama yapsın siz niye konuşup yıpranıyorsunuz ki

Bence de bu aile olma durumuna verdiğiniz tepki çok garip. Bu kadar alinmaniz ait hissetmek istemeniz.

Düşünüyorum eşimin ailesi benim ailem değil olmadı da. Bizimki baştan beri sorunlu bir ilişki . Allah korusun başlarına birşey gelse üzülür muyum gerçekten üzülürüm sonuçta bir hukukumuz var zarar görsunler istemem . Bu kadar ama benim için sevdiğim adamın ailesi işte . Gidiyoruz geliyoruz çok duygusal biri değilim belki de büyük bir bağlılık hissetmiyorum . Beni ocak dışı yapsalar bana koymaz ki . En çok kendileri üzülür çünkü ben gidersem torunları gider buyuyune kadar yanlız yollayamam.

Sırf tatile gidiyorsunuz diye verdikleri ültimatoma takılmayın . Bünyenize yazık

Lafa bak ya el kızını aldıkmış. Akraba evliliği yaptırsalarmış oğullarını. Çok meraklı el kızları da sanki. Kraliyet ailesi sanki. Kendilerini ne sanıyorlarsa bu aileler. İyi geçinmeye çalışınca şımarıyor kültürsüz denyolar. Bazı gelinler var ya kv evine sokmuyor kocasını. İyi yapıyorlar valla

Beş kişi falan sormuş ama ben de sorayım. Kocanız bu sırada ne yaptı?

Bu laf bana ancak güç verir. Kp'yi temelli hayatımdan çıkarırım eşimde ağzını açamaz. Gerçi ben ağlamazdım ya da susmazdım. Sizi ailem gibi hiç görmedim zaten. Gelin güvey olmasaydınız keşke diye. Kayınpeder b*k oldu mu kaynanadan beter oluyor genelde.

Dertleri tatile gidiyor olmanız zaten . Biz tatilden dönerken eşimin ailesi aradı kendileri yoktu memlekette vay niye ablangile ugramadiniz diye trip attılar
benim de aklıma bu geldi,
dertleri tatile gitmeniz bence de hani para gidiyor ya :)

tatilinizi tatlı tatlı yapın eşinizle iyi vakit geçirin sakın onu da üzmeyin
bol bol foto çekip koyun sosyal medyaya

ya siz de çok pasif davranmışsınız. Seni aileden saymıyorum diyen birine ben olsam anam babam değilsin, asıl sen benim ailem değilsin derdim. kusura bakmayın da ben bunu hakedicek ne yaptım deyip ağlamak ezik bir davranış olmuş

benim de aklıma bu geldi,
dertleri tatile gitmeniz bence de hani para gidiyor ya :)

tatilinizi tatlı tatlı yapın eşinizle iyi vakit geçirin sakın onu da üzmeyin
bol bol foto çekip koyun sosyal medyaya
Sadece para gitmesi değil bence ya oğullarının onlarsiz mutlu olması , onlara söylemeden kararlar vermesi yani kisaca yetişkin ve birey olmasından müthiş rahatsızlık duyuyorlar.
Sürekli icazet alıp yaşanması lazım . Tüm tatiller onlarla geçirilmeli

Ben sizin ezik olduğunuzu düşünmüyorum,belki de gercek anlamda insanları seviyorsunuz böyle bir olay kalbinizi kırmış haliyle..Bundan sonra mesafe candır lütfen içinize atmayin kendimden biliyorum ki ileride yardim alacak duruma geliniyor..

Kp bunu böyle açık açık söylemekle ayıp etmiş ama görmüyorlar işte. Ne bekliyorsunuz ki? Eliz sonuçta. Oğulları bizi boşar, başkası ile evlenir, ona gelin derler. Oğulları ya da kızları oğullarıdır, kızlarıdır o değişmez ama gelindir damattır değişebilir. Boşversene sen. Akıttığın gözyaşlarına yazık. Bunu böyle kabullen; sen de onları öyle düşün, senin ailen kocan ve varsa çocuklarındır. Tabi kendi annen baban da ailen ama kayın ailesi, kayın ailesidir o kadar, kocanın ailesi. Sen onların çocukları değilsin elsin. Kayınpeder kalmıyorsunuz diye böyle sinirden de söylemiş olabilir, yaşlı mı kendisi? Yaşlılar bazen böyle duygusal ve asabi olabiliyor. Sizin yaptığınız hata hiç muhabbete karışmayacaktınız. Eşiniz tatil planımız var önceden söyledik vs demeliydi. Babasını ikna etmek onun sorunu. İkinci hatanız da bu kadar ağlayıp da kendinizi yıpratmanız, çünkü değimez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…