O kadar haklısınız ki şuan farklı açıdan bakmamıı sağladınız. Hiç böyle düşünmemiştim demek ki eşimde bu yüzden şaşırmamış. Çünkü ben hayatımın şokunu yaşadım zaten o şokunu etkisiyle saçmaladım. Zaten gece boyu uyumadım sonunda toparlanıyoruz. Burda söylenenleri çok düşündüm şimdi de ona göre davranacağım tavsiyenin için çok teşekkür ederim
Son durum : sabah hiç bu konuyu açmadan günaydın deyip başka bir kelime etmedim hemen toparlandık. Eşimde kapıda annesine söylenmesi gereken her şeyi söylemiş. Bu saatten sonra min görüşme o da aylar sonra içimin soğuması geçerse bu sefer tam anlamıyla el gibi gider el dönerim. Zaten max 1-2 yıla da tayinimiz çıkar
Doya doya yapın tatilinizi, boğazınıza dizmek istemişler, başarmış olmasınlar. Kendinize gelin bir an önce, canınızı neyle sıktıklarını fark ettiklerinde hiç durmaz oraya oynarlar.Ha bir de kv bizden beklentisi şuymuş. Biz tatile gideceksek yola çıkmadan önce şuraya gidiyoruz haberiniz olsun vs vs gibi her şeyde haberleri olacakmış. Bizde söyleyen çift değiliz bir yere gittikten sonra varınca vs söylüyoruz. Ama bunu kabul etmiyorlar. Siz her gideceğiniz tatilde filan önceden kv kp arayıp yola çıkıyoruz Allahaısmarladık mı diyorsunuz
Valla iyi günaydın demişsiniz ben sanırım onu da demezdim.Son durum : sabah hiç bu konuyu açmadan günaydın deyip başka bir kelime etmedim hemen toparlandık. Eşimde kapıda annesine söylenmesi gereken her şeyi söylemiş. Bu saatten sonra min görüşme o da aylar sonra içimin soğuması geçerse bu sefer tam anlamıyla el gibi gider el dönerim. Zaten max 1-2 yıla da tayinimiz çıkar
Lafa bak ya el kızını aldıkmış. Akraba evliliği yaptırsalarmış oğullarını. Çok meraklı el kızları da sanki. Kraliyet ailesi sanki. Kendilerini ne sanıyorlarsa bu aileler. İyi geçinmeye çalışınca şımarıyor kültürsüz denyolar. Bazı gelinler var ya kv evine sokmuyor kocasını. İyi yapıyorlar vallaValla iyi günaydın demişsiniz ben sanırım onu da demezdim.
Benzer bir şeyi ben yaşadım ilk evlendiğim zaman.
Bana da kp el kızını aldık bakalım neler olacak demişti
Durup dururken bir de..
O sözü 15 sene geçti unutmadım ve yediriyorum.
Zamanı geldiğinde bir kere bir şey oldu biz aileyiz dedi yok biz aile değiliz ben el kızıyım sizin ailenizden değilim kendiniz halledersiniz dedim.
Daha yaptıkları bir sürü şey oldu ve ben asla eşim olmadan onlara gitmem, asla aramam, eşimle girer evlerine çıkarım.
Çok mesafeliyim her sorularına cevap vermem mesela ciddi dururum.
Anne, baba demiyorum çünkü ben onların kızı değilim.
Onlarda bana öyle her ağzına geleni söyleyemiyorlar artık eskiden ben çok iyiydim beni kabul etmeleri için çok uğraştım baktım olmadı bende hep terslemeye başlayınca kelimelerini dikkatli seçmeye başladılar.
Size tavsiyem çok mesafeli olun bundan sonra.
Ben eve girince merhaba diyorum çıkarken hoşçakalın arada işime gelen soru olursa cevaplıyorum olmazsa geçiştiriyorum..
Kusura bakmayın sinirden ağlamadan elim ayağım titriyor çıktım bahçeye uyku tutmadı burda yazdım. Kısaca onlar bizden tüm yıllık izinde burda kalırız diye beklenti içine girmişler. Bizde gideceğiz deyince ben kötü oldum burda kalmak istemiyor eziyet çekiyormuşum vs vs. Asla somurtkan biri değilim her gün güleryüzlü davranıyorum. Ne iş yapılsa yemek bulaşık vs hemen kalkarım. Hiç hayır demiyorum ilk defa fazla durmayalım planımız var gibi yumuşakça söyledim tabi bunu ama bu yüzden üç saat kavga edildi
benim de aklıma bu geldi,Dertleri tatile gidiyor olmanız zaten . Biz tatilden dönerken eşimin ailesi aradı kendileri yoktu memlekette vay niye ablangile ugramadiniz diye trip attılar
ya siz de çok pasif davranmışsınız. Seni aileden saymıyorum diyen birine ben olsam anam babam değilsin, asıl sen benim ailem değilsin derdim. kusura bakmayın da ben bunu hakedicek ne yaptım deyip ağlamak ezik bir davranış olmuşEvet kp yüzüme açık açık seni aileden saymıyoruz zaten dedi. Bende ona benden ne bekliyorsunuz ne yapıyorum da saymıyorsunuz ben bunu hak edecek ne yaptım filan deyip ağlamaya başladım çünkü böyle bir şey duymayı asla beklemiyordum sinirden ağlama krizi tuttu. Şuanda sinirden uyuyamadım yattıkça aynı sözler aklıma gelip duruyor şuan onların yanındayız ziyarete gelmiştik. Yarın sabahtan gideceğiz ama ben bundan sonra ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum artık içimden ne konuşmak ne görüşmek geliyor ama içimden geleni yaparsam yine ben kötü olacağım
Sadece para gitmesi değil bence ya oğullarının onlarsiz mutlu olması , onlara söylemeden kararlar vermesi yani kisaca yetişkin ve birey olmasından müthiş rahatsızlık duyuyorlar.benim de aklıma bu geldi,
dertleri tatile gitmeniz bence de hani para gidiyor ya :)
tatilinizi tatlı tatlı yapın eşinizle iyi vakit geçirin sakın onu da üzmeyin
bol bol foto çekip koyun sosyal medyaya
Kp bunu böyle açık açık söylemekle ayıp etmiş ama görmüyorlar işte. Ne bekliyorsunuz ki? Eliz sonuçta. Oğulları bizi boşar, başkası ile evlenir, ona gelin derler. Oğulları ya da kızları oğullarıdır, kızlarıdır o değişmez ama gelindir damattır değişebilir. Boşversene sen. Akıttığın gözyaşlarına yazık. Bunu böyle kabullen; sen de onları öyle düşün, senin ailen kocan ve varsa çocuklarındır. Tabi kendi annen baban da ailen ama kayın ailesi, kayın ailesidir o kadar, kocanın ailesi. Sen onların çocukları değilsin elsin. Kayınpeder kalmıyorsunuz diye böyle sinirden de söylemiş olabilir, yaşlı mı kendisi? Yaşlılar bazen böyle duygusal ve asabi olabiliyor. Sizin yaptığınız hata hiç muhabbete karışmayacaktınız. Eşiniz tatil planımız var önceden söyledik vs demeliydi. Babasını ikna etmek onun sorunu. İkinci hatanız da bu kadar ağlayıp da kendinizi yıpratmanız, çünkü değimez.Şöyle ki biz ziyaretten önce tatil planı yapmıştık ve ona göre buraya 5 gün ayırdık. Akşamdan da yarın gideceğimizi söyledik. Zaten kavga bundan dolayı çıktı. Otel gibi bir gün önceden demişiz vs. Bizde önceden yaptığımız programın ekran görüntüsünü açıp gösterdik. Bu seferde birkaç gün daha kalın dediler. Bende başka planlarımızı olacağını işlerimiz var gibisine getirdim. Kp de başladı senin için burda kalmak eziyet 10 dk fazla kalsan zehir olur sana. Biz seni zaten aileden görmüyoruz"" x hanım"" demeye başladı. Ama bunu hak edecek hiçbir şey yapmadım. Tek dediğim buradaki günümüzün bu kadar olduğuydu. Bu yüzden demediklerini bırakmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?