kp bugün deli etti

Bir kadın neden kocasından izin almak zorundadır? Kocanız sahibiniz değildir. İzin almanıza gerek yok. Kayınpeder konusuna ise hiç girmiyorum. Ha keşke ağda uzun sürdü baba deseydiniz. Bazen utandırmak gerek böylelerini.

Cvp yazmama tenezzulunde bulunmamazlik yapmıyorum . Sizler hep beni sucluosunuz. Tm ben hataliyim. Ve bu hatanin neresinden dönsem kar die düşünüyorum. Fikir vermek iyerne hala bole yaşayanlar var falan kırıcı oluo. Var ki yazioruz yani. Herkes şanslı değil hayatta

Sen fikir almiyorsun kendini fikir almak istiyen bile bile devam etmez böyle bir hayatta fikirmi istiyorsun ailenenin yanina dön kocan olacak o adamada de evini ayirirsan cagirsin sen ayirmiyorsada bosanma davasini acsin. Seni kimse burda acimaz kendin sectin bu sacma sapan hayati hemde bilerek yaptin. Ailene dön evini ayrsin aIrmiyorsada bosan... ama sen bunlarin 1 tanesini bile yapmazsin...

Daha ilk cümlede bittim izin mizin diyince kıl düştü konuya

Halbuki her defasında burda 1000 çeşit kadın var şaşırma yadırgama diyorum ama kardeşim ne izni yaw

Halbuki her defasında burda 1000 çeşit kadın var şaşırma yadırgama diyorum ama kardeşim ne izni yaw
Son konusuda ayni isin garib tarafi kvdeyle disari cikmak zorunda dgkde kayinbabayla cikmak zorunda niye o mu senin kocan. Cok sacma sapan seyler evligin ne oldugunu bilmiyenler evlenmesin bir zahmet üstelik 1 yil beraber yasicaklarmis sonra ayri eve cikcaklarmis eski konuda oLe yazyor..eeee o bir seneyi babanin evinde gecirseydin ayri evde ciksaydin 1 yil kaldirdim babanin evinde beklerdim... ben acimiyorum fikir istiyor dedim ya dön ailene evibi ayirinca cagir de kocana haaa pardon kayinbabana...

Tek caren bu ailenin yanina dön evini syirinca cagirirsin benide ayirmiyorsada bir an once boşan senin yasadigin sey evlilik değil cünki. Senin kayinbaban agda salonunada gidince kacta dönecegini sana söylüyor mu. Ne igrenc bir esin var kusura bakma benim esime benim annemde müdahale edemez babamda. O kendi esinle ilgilensin seninle degil. Ne zaman kalacana yatacagina oturcagina haa ne zaman cocuk yapcaginada karar vermelerini istiyorsan ömür boyu cek ne diyelim..

1 yil sonra aYri evmis yalan bunlar yalan ozaman deseydin nisanlina ben 1 yil babamin evinde beklerim sorun degil diye nedi bu acelen. O yüzden burda sana böyle yorum atanlara hic kizma sen fikir isteniyorsun kendini acindirmak istiyorsun.

BugBugun olanlardan ders cikarip. Kp le araya mesafe koy yerini bilsin.Ne o öyle çocuk gibi esinizi aramakla doğru etmiş siniz.

Eşinin ayrı ev açmaması boşanma sebebi hakim 1 çırpıda boşar

4 yil biriyle cikip ayrilmisin ve su anki esinle 7 ay icine olup bitmis hersey eski konuna su anki tanistigim.kisi ahim sahim degil yazmisin birde ama iste kafaniz uyusuyor.. sen varya evlenmek icin evlenmisin
Baska bir konunda esinden 5 yas buyuk olan abisinin hanimi yani eltin markete dahi yanliz.gidemiyormus diye yazdin... sen ztn.bu aileyi biliyordun yani inan sinir oldum sana baska birsey degil. Yasin 15 mi ya senin...

senin bu tip konularda yaptığın bi yorum var, düzenli seks için bunlar çekilmez diye. bu konuyu okuyunca direk aklımaa sen ve bu yorumun geldi :) gerçi bu kayınperder onada karışıyodur o izin verirse olur

senin bu tip konularda yaptığın bi yorum var, düzenli seks için bunlar çekilmez diye. bu konuyu okuyunca direk aklımaa sen ve bu yorumun geldi :) gerçi bu kayınperder onada karışıyodur o izin verirse olur

Evet benimle özdeşleşen bir söz oldu utanç verici ama öyle yani

Evlilik bu değil, bu olsa bunca insan deli mi neden evlenelim

yorum yapmayın böylelerine sonuna kadar hak ediyorlar bile bile evlenmeseymiş bir ev bile açamayan adamlarla bile istiye evlenmesinler o zaman

Ayrı eve çıkma durumunuz var mı ?

Peki eşinizle konuşup babasını dizginlemesini isteme durumunuz var mı ?

Nişanlıyken herşeyden izin bekleyen adamla evlendiğimiz için bu konuda birşey diyemiyorum. Pek değişmez ama en azından izin koparabildiğiniz kadar koparın ve çıkın dışarıya , arkadaşlarınıza v.s. Rahatlarsınız.

Çalışma durumunuz var mı ?

İnşaallah yakın zamanda birşeyler düzelir ne diyeyim.

Kp.nizden izin almaniza gerek yok ,esinizden izin alin, kp ve kv.deyide disari cikacaginizdan haberdar edin yeter.

Daha babasının sözünden çıkamayan adamla evlenmişsin
ayrı eve çıkmanız bir 10 yıl sürer

Burada herkes bazen eşime dahi sormuyorum bir yere gideceğimi şuraya şuraya gidiyorum diye yazmış, BDV konularının bir çoğunda da eşim bana sormadan şunu şunu yapıyor diye şikayet başlıkları mevcut. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

KP sizi kızı gibi görmüş ki karışıyor sizi sevmese zaten size karışmaz, yanınıza eltinizi vermeside size olan güven sorunundan kaynaklanıyor. Eski toprak insanlar böyle kuralcı olabiliyor. Normalde KP nizin size karışması saçma fakat onun evinde yaşıyorsanız eğer onun koyduğu kurallara uymanız gerekmekte. Bu durumu eşinizle görüşüp ayrı eve çıkana kadarda yaşamak zorundasınız, nitekim eşinizde babanızın yanında kaldığı için onun kurallarına uymak zorunda.

Ayrıca üye arkadaşlarımıda kınıyorum, resmen yuva yıkmak adına dolduruşa getirmek için yorumlar yazıyorsunuz, günah arkadaşlar günah belkide sizler yüzünden bir çok yuva yıkılıyor. Burada yazılanları konu sahipleri ciddiyetle okuyup kendini sorguluyor. Resmen KP ye karşı doldurmuşsunuz ya gaza gelip rest çekse kavga çıkmasına sebep oluyorsunuz.

Eski konularına baktım kocan olacak ceyar daha evlenmeden eyyyyy esra binicem ustune vurucam kırbacı demiş..sende ,senden gelen tokat guldur çiçeğim demişsin..bin kere uyarmışız kafanın dikine gitmişsin..neyse vuslat mahşere kaldı artık o ozgur hayatını kendi ellerinle vermişsin..akli melekelerine değinmeyeceğim zira normal olsaydı zaten ........

Son düzenleme:
Niye kiniyorsun sacma... her konusu ayni 2 aylik evliyim bunaldim bana göre degil. Nişanliykende eltimi hic disari cikarmiyorlar markete bile gidemiyor. Ev acmicaklarida belliydi evlenmesin beklesin madem 1 yil güya 1 yil beraber oturuöcak beklesin babasin evinde banyoya giremiyorum wc giremiyorum ill defa disari cikmis iyi okuyun.ben agdaya giderken yada epilaysona kayinbabama ben agdaya ni gidiyorum diyecem sacma. Izin almak zorundada degilsin kocasi degil. Hadi kv anladim takilsa ona kp ne oluyor.... ikide bir konu acip yarin etmesi sacma. Kendi kendine etti. Ozaman ciksin gitsin ailesinin yanina ev acilimca dönsün nasilsa 1 senein 3 4 ayi ztn gecmistir. Bana hic bir yeni evli kv kpederle ayni evde rahat edemiyorum yazmasin bunlar baştan belli şeyler. Sen yan odada annen baban yatarken sevişebilirmisin? Ardindan cibil cibil banyo yapabilirmisin? Bir arkdasi gelse hep kv kayinbaba evde .. bu evlilik degil.kizlar artik akilarini kulansinlar.dinen bile her kadinin mutfagi ve banyosu ayri olmak zorunda. Belki ben esimle duş alcam evliyim somucta... kendini bile bile ateşe atti.burda ayni konuöari acmaya gerek yok. Cekemiyorum evliligi yazan ozaman caresinede bakacak. Yada susacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…