Sen fikir almiyorsun kendini fikir almak istiyen bile bile devam etmez böyle bir hayatta fikirmi istiyorsun ailenenin yanina dön kocan olacak o adamada de evini ayirirsan cagirsin sen ayirmiyorsada bosanma davasini acsin. Seni kimse burda acimaz kendin sectin bu sacma sapan hayati hemde bilerek yaptin. Ailene dön evini ayrsin aIrmiyorsada bosan... ama sen bunlarin 1 tanesini bile yapmazsin...Cvp yazmama tenezzulunde bulunmamazlik yapmıyorum . Sizler hep beni sucluosunuz. Tm ben hataliyim. Ve bu hatanin neresinden dönsem kar die düşünüyorum. Fikir vermek iyerne hala bole yaşayanlar var falan kırıcı oluo. Var ki yazioruz yani. Herkes şanslı değil hayatta
Son konusuda ayni isin garib tarafi kvdeyle disari cikmak zorunda dgkde kayinbabayla cikmak zorunda niye o mu senin kocan. Cok sacma sapan seyler evligin ne oldugunu bilmiyenler evlenmesin bir zahmet üstelik 1 yil beraber yasicaklarmis sonra ayri eve cikcaklarmis eski konuda oLe yazyor..eeee o bir seneyi babanin evinde gecirseydin ayri evde ciksaydin 1 yil kaldirdim babanin evinde beklerdim... ben acimiyorum fikir istiyor dedim ya dön ailene evibi ayirinca cagir de kocana haaa pardon kayinbabana...Daha ilk cümlede bittim izin mizin diyince kıl düştü konuya
Halbuki her defasında burda 1000 çeşit kadın var şaşırma yadırgama diyorum ama kardeşim ne izni yaw
senin bu tip konularda yaptığın bi yorum var, düzenli seks için bunlar çekilmez diye. bu konuyu okuyunca direk aklımaa sen ve bu yorumun geldi :) gerçi bu kayınperder onada karışıyodur o izin verirse olurDaha ilk cümlede bittim izin mizin diyince kıl düştü konuya
Halbuki her defasında burda 1000 çeşit kadın var şaşırma yadırgama diyorum ama kardeşim ne izni yaw
senin bu tip konularda yaptığın bi yorum var, düzenli seks için bunlar çekilmez diye. bu konuyu okuyunca direk aklımaa sen ve bu yorumun geldi :) gerçi bu kayınperder onada karışıyodur o izin verirse olur
sevgiliyken belli etmiş ama sen nişanlanmışsın.
nişanlıyken daha çok belli etmiş sen evlenmişsin.
göz göre lades olmuş seninki, bu saatten sonra ne yapılır ki ?
Niye kiniyorsun sacma... her konusu ayni 2 aylik evliyim bunaldim bana göre degil. Nişanliykende eltimi hic disari cikarmiyorlar markete bile gidemiyor. Ev acmicaklarida belliydi evlenmesin beklesin madem 1 yil güya 1 yil beraber oturuöcak beklesin babasin evinde banyoya giremiyorum wc giremiyorum ill defa disari cikmis iyi okuyun.ben agdaya giderken yada epilaysona kayinbabama ben agdaya ni gidiyorum diyecem sacma. Izin almak zorundada degilsin kocasi degil. Hadi kv anladim takilsa ona kp ne oluyor.... ikide bir konu acip yarin etmesi sacma. Kendi kendine etti. Ozaman ciksin gitsin ailesinin yanina ev acilimca dönsün nasilsa 1 senein 3 4 ayi ztn gecmistir. Bana hic bir yeni evli kv kpederle ayni evde rahat edemiyorum yazmasin bunlar baştan belli şeyler. Sen yan odada annen baban yatarken sevişebilirmisin? Ardindan cibil cibil banyo yapabilirmisin? Bir arkdasi gelse hep kv kayinbaba evde .. bu evlilik degil.kizlar artik akilarini kulansinlar.dinen bile her kadinin mutfagi ve banyosu ayri olmak zorunda. Belki ben esimle duş alcam evliyim somucta... kendini bile bile ateşe atti.burda ayni konuöari acmaya gerek yok. Cekemiyorum evliligi yazan ozaman caresinede bakacak. Yada susacak.Burada herkes bazen eşime dahi sormuyorum bir yere gideceğimi şuraya şuraya gidiyorum diye yazmış, BDV konularının bir çoğunda da eşim bana sormadan şunu şunu yapıyor diye şikayet başlıkları mevcut. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
KP sizi kızı gibi görmüş ki karışıyor sizi sevmese zaten size karışmaz, yanınıza eltinizi vermeside size olan güven sorunundan kaynaklanıyor. Eski toprak insanlar böyle kuralcı olabiliyor. Normalde KP nizin size karışması saçma fakat onun evinde yaşıyorsanız eğer onun koyduğu kurallara uymanız gerekmekte. Bu durumu eşinizle görüşüp ayrı eve çıkana kadarda yaşamak zorundasınız, nitekim eşinizde babanızın yanında kaldığı için onun kurallarına uymak zorunda.
Ayrıca üye arkadaşlarımıda kınıyorum, resmen yuva yıkmak adına dolduruşa getirmek için yorumlar yazıyorsunuz, günah arkadaşlar günah belkide sizler yüzünden bir çok yuva yıkılıyor. Burada yazılanları konu sahipleri ciddiyetle okuyup kendini sorguluyor. Resmen KP ye karşı doldurmuşsunuz ya gaza gelip rest çekse kavga çıkmasına sebep oluyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?