kp bugün deli etti

Üzülmüyorum üzülemiyorum sizler için. Hatta kendi düşen ağlamaz demek istiyorum.
Nişanlıyken konu açmışsın nişanlım her şey için izin almamı istiyor diye.
Ya adamlar evlenmeden kendilerini belli ediyorlar zaten.
Neyse eminim çok seviyorsunuzdur katlanın artık yapacak bir şey yok.

evet kp izin alma kendini bişey sanmasın eşinden izin al.

Siz olsaniz ne yapardiniz diye sormusun ya BOSANIRDIMMMMMMM nisanliyken bioe ayni sorunlari yasamisin birde üstpne ayni eve tasiniyorsun hic üzülmüyorum sana kendin ettin sen

"Evlenme derim
Perşembenin gelişi Çarşamba'dan belli
Abisi kadar yapmazmış, canıııımmm :)))
Abisiyle hangimiz daha iyi terbiye ederizz diye kapışmazsa dişimi kırarım
Yapma, yakma kendini"
ATTRAENTE nin nişanlım ve izin konuna yaptığı yorum. Geleceği görmek bu olsa gerek.
Üstelik şuan daha kötü durumdasın kp den izin almak zorunda bırakılıyorsun.
Bunlar nasıl aileymiş ya.

sen göz göre göre, bile bile evlenmişsin ne bekliyodun evlenince herşey değişcekmi sanıyodun. adam kendini baştan belli etmiş zaten sende kabul edip evlendiysen, şimdi hiç sorun etmeden, kayınpederin ve kocanın izniyle yaşarsın bu evliliği. yorumum sana sert geldi biliyorum ama nişanlıyken açtığın konudan yaptım bu yorumu. sen daha çok konu açarsın ama sana kimse yardım edemez kendin ettin kendin buldun. evlenemişcem diyemi korktun başka adammı kalmadı

cnm öyle demeyin okadar çok bu şekilde insan varki..örn.eltim kp beraber oturuyor kız hiç bi yere gidemiyor bakkala çıkmak bile onlar için değişiklik..ben alışkın değilim öyle 1 hafta kalıyoruz izinde ben kızı parka götürcem diyorum bahaneler üretiyolar falan başlarda anlamamıştım ama sonra tmm dedim bunlar böyle 1 haftayı evde geçiriyoruz eşim hasret gideriyo geliyoruz zor ve saçma düşünceler işte..

Kayınpeder mi baban mı ben anlamadım?
Eltin de kardeşin sanki.
Hayır da senin kocan varken kayınpederden izin almak nedir?
Kaldı ki kocan bile olsa izin kağıdı mı verecek sana?
Demek ki siz eltiniz falan hep birlikte yaşıyorsunuz.
Kocanla bir yuvan olmadıkça çekersin bu sıkıntıyı.

Ben olsam ne mi yapardım?
Bana ayrı ev açamayacak adamla evlenmezdim.

Oturmasin bu zamanda kim kiminle oturmak zorunda oylr neraber oturanlarin yasagi sey evlilik degilki niye eziyet edeyeyim.kendime sacma

Ozaman bosancan care budur özel hayat denilen ne kadar olabilir evde büyükler varken sifir sen akil ver eltine cekmesin
bi kaç kere konuşurken böyle konulara geldik bende ayy çekilecek gb.değil ben katlanamazdım şimdiye kadar çoktan boşanmıştım falan diye söyledim ama bişey demedi bende üstelemedim napiim...

yani kp evinde de yaşasan izin neden alıyorsun pek anlamadım one ya !!!sen çocukmusun baba ben gidiyorum arkadaşıma bitti.Oda saygıdan peki elti ne alaka onunla neden gitmek zorundasın küçükkken bizi birileri götürdüğü zaman kaybolma diye aile büyüklerinden birilerini yanımıza verirlerdi,elimi tutar karşıdan karşıya geçirirdi yani bize rehber ve gözetici olurdu.Sizinki de bu hesap olmuş....Yapacağın şey çok basit eşiniz ile görüşüp size bukonuda baskı yapmamalarını sağlayacaksınız olacak bitecek

bi kaç kere konuşurken böyle konulara geldik bende ayy çekilecek gb.değil ben katlanamazdım şimdiye kadar çoktan boşanmıştım falan diye söyledim ama bişey demedi bende üstelemedim napiim...
Sen yinede akil ver ne demek ya iki kurus kira ödemek icin su kocalarin yaptigina bak kendileri nasil rahat ediyor ben ona sasiriyorum.sonucta karin o ve hic özelin kalmiyor

sevgiliyken belli etmiş ama sen nişanlanmışsın.
nişanlıyken daha çok belli etmiş sen evlenmişsin.
göz göre lades olmuş seninki, bu saatten sonra ne yapılır ki ?

6 sayfa yorum yazılmış ama konu sahibi kayıplarda hiç bir soruya cevapta yok.
Ayy zaten konuyu okuyunca bi sinir oldum birde konu sahibinin hiç cevap yazma tenezzülünde bulunmamasına.
Ve diyorum ki malesef yıl olmuş 2015 hala daha bu şekilde yaşayanlar var.
Bu kişilikte olanların evlenmesi bana saçma geliyor.
Evlilik benim gözümde 2 kişiliktir. Bir 3. kişinin haberine iznine bilgisine ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.

eltinin gelmesi şartıyla izin mi ? kayın pederin arayışları eve dönün demeleri mi ? nutkum tutuldu şuan

Daha neler duyacaz ..

Ben bekarken Babamdan izin almiyordum sadece ciktigimi haber veriyodum

Suan esimede sadece gidecegim yeri söylüyorum bukadar

Nedir bu izin almalar ve eltiyle vikma sarti ne allah askina.
Basindan mesafe koymuyosunuz izin almalar felan tabii onlarsa bu hakki kendilerinde görüyo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…