kp bugün deli etti

napalım peki ne diyelim, nişanlıykende konular açmış evlenme demiş herkes. kimseyi dinlememiş evlenmiş şimdi aferinmi diyelim herkesin özendiği hayatımı yaşıyosun diyelim. gaza gelip kavga çıksın, hakkını savunsun evliliğin bu olmadığını öğrensin belki işe yarar

e uyarmışsınız evlenmiş daha ne diye dolduruşa getiriyorsunuz ki ? önce iyi yanlarını göstermeye çalışın ondan sonra eleştirin. KP nin evinde oturuyorsa, uyardıysanız, uyardığınız şeyi yaşamak zorunda. KP sinin kurallarına uymak zorunda onun evinde kalıyor. Ne yapsın şimdi gidip evinde kaldığı KP ye mi saydırsın? KPsi sinirlenip kocasıyla kendisini sokağa atarsa ne yapacaklar? Maddi durumlarını biliyor musunuz? Ben sizin yorumunuza söylemedim, KP kim oluyormuş vs. diyenler için söyledim.

Siz uyarınızı yapmışsınız, onu nelerin karşıladığını söylemişsiniz. Fakat kocam benden izin almıyor diye serzenişte bulunup konu açacak bir çok kişi burada "ben kocamdan bile izin almıyorum" gibi bir yorumda bulunup resmen konu sahibini KPsine karşı dolduruyor. Bu durumda yukarıda yazdıklarımın gerçekleşmeme şansı var mı? Lütfen ne yazdıklarımı okuyup öyle cevap veriniz.

bunun iyi bir yanı varmı ben göremiyorum, olmayan şeyi nasıl gösterelim.varsa sen göster
benim yorumuma yazmadığını biliyorumda, kınıyorum falan dediğin için yazdım

Aynen öyle kocandan izin iste hem izin istemekte ne sen kölemisin. Kayınbaba kim ya dış kapının dış mandalı

Sonra da Çekirge hep konu sahiplerine olumsuz yorum yapıyo oluyo
Şimdi ben bu yazılanlara şok oldum desem birisi çıkıp ne var niye öyle diyosun kocasından izin almış çok mu diyecek
Eltimin de yanımda olması şartı ne demek bi de ? Güvenmiyorlar mı tek gidince
Kayınpeder de noter gibi tasdiklemezse bi yere gidilemez mi yani
Pes

Şans mans hikaye tercihin neyse onu yaşıyorsun
Nişanlıyken bile böyleymişsiniz nasıl nerede ne şartlarda yaşayacağında belliymiş, şimdi sürprizmiş gibi davranman anlamsız

Burdan bi kaç yorumla dolduruşa gelip kayınpederine ya da eşine rest çekmez merak etme
Burayı dikkate alsa zaten evlenmezmiş, nişanlıyken açtığı konular ortada

Basta taviz verme yoksa onunu alamazsin esir olursun onlarin yaninda..yapilacak sey acik net belli esin babasiyla konuscak baba benim haberim var ben izin veriyorum sen mudahale etme hic yuzgoz olmayin desinyani hersey esinde biter o adam o yastan sonra duzelmez bakis acisi degismez birde uzaginda olun mumkunse

Konu sahibin ztn yorumlar işine gelmedigi icin cvp vermiyor. Sana fikir verdik ztn nizu dinlemiceksin o yüzden sordugun sorular mantiksiz geliyor bana.... bu bir saldiri degil git ailene desek ailenemi gidecen hayir. Boşan böylr evlilk olurmu desek boşsncan mi hayir. Kocan babasina haddini bildirsin desek agzinimi acacak hayir. Evini ayir desek ayircanmi hayir...seni ztn nisanli döneminde herkes uyardi dinlemedin daha niye bizden fikir istiyorsunki. o yüzden böyle tip konular acman sacma. Haa evi terk ettim aileme döndüm yada evi ayirana kadar
Aileme gidiyorum dersen ac bir konu...

Zaten daha önce verilen fikirleri kullanmamış hep mağduru oyna , ağla kunu sahibi seviyor , kendini acındırmayı , şimdi ne yazsak boş dediğin gibi ,lnsan zaten en büyük kötülüğü hep kendine yaparmış , e konu açmışsın ne diye akıllı davranıpta , başından def etmedin diye adama sorarlar işte, sonuca varması için evi terk edip eşinin ayrı ev açmasında ısrar edecek ama konu sahibi o cesaret yok sende haberin olsun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…