napalım peki ne diyelim, nişanlıykende konular açmış evlenme demiş herkes. kimseyi dinlememiş evlenmiş şimdi aferinmi diyelim herkesin özendiği hayatımı yaşıyosun diyelim. gaza gelip kavga çıksın, hakkını savunsun evliliğin bu olmadığını öğrensin belki işe yararBurada herkes bazen eşime dahi sormuyorum bir yere gideceğimi şuraya şuraya gidiyorum diye yazmış, BDV konularının bir çoğunda da eşim bana sormadan şunu şunu yapıyor diye şikayet başlıkları mevcut. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
KP sizi kızı gibi görmüş ki karışıyor sizi sevmese zaten size karışmaz, yanınıza eltinizi vermeside size olan güven sorunundan kaynaklanıyor. Eski toprak insanlar böyle kuralcı olabiliyor. Normalde KP nizin size karışması saçma fakat onun evinde yaşıyorsanız eğer onun koyduğu kurallara uymanız gerekmekte. Bu durumu eşinizle görüşüp ayrı eve çıkana kadarda yaşamak zorundasınız, nitekim eşinizde babanızın yanında kaldığı için onun kurallarına uymak zorunda.
Ayrıca üye arkadaşlarımıda kınıyorum, resmen yuva yıkmak adına dolduruşa getirmek için yorumlar yazıyorsunuz, günah arkadaşlar günah belkide sizler yüzünden bir çok yuva yıkılıyor. Burada yazılanları konu sahipleri ciddiyetle okuyup kendini sorguluyor. Resmen KP ye karşı doldurmuşsunuz ya gaza gelip rest çekse kavga çıkmasına sebep oluyorsunuz.
e uyarmışsınız evlenmiş daha ne diye dolduruşa getiriyorsunuz ki ? önce iyi yanlarını göstermeye çalışın ondan sonra eleştirin. KP nin evinde oturuyorsa, uyardıysanız, uyardığınız şeyi yaşamak zorunda. KP sinin kurallarına uymak zorunda onun evinde kalıyor. Ne yapsın şimdi gidip evinde kaldığı KP ye mi saydırsın? KPsi sinirlenip kocasıyla kendisini sokağa atarsa ne yapacaklar? Maddi durumlarını biliyor musunuz? Ben sizin yorumunuza söylemedim, KP kim oluyormuş vs. diyenler için söyledim.napalım peki ne diyelim, nişanlıykende konular açmış evlenme demiş herkes. kimseyi dinlememiş evlenmiş şimdi aferinmi diyelim herkesin özendiği hayatımı yaşıyosun diyelim. gaza gelip kavga çıksın, hakkını savunsun evliliğin bu olmadığını öğrensin belki işe yarar
aynenNe izini ya haber veririm bitti bu konu sahibi cahil kusura bakmayin göz göre göre evlenmis konular hep ayni kocasindada hic iş yok.
bunun iyi bir yanı varmı ben göremiyorum, olmayan şeyi nasıl gösterelim.varsa sen göstere uyarmışsınız evlenmiş daha ne diye dolduruşa getiriyorsunuz ki ? önce iyi yanlarını göstermeye çalışın ondan sonra eleştirin. KP nin evinde oturuyorsa, uyardıysanız, uyardığınız şeyi yaşamak zorunda. KP sinin kurallarına uymak zorunda onun evinde kalıyor. Ne yapsın şimdi gidip evinde kaldığı KP ye mi saydırsın? KPsi sinirlenip kocasıyla kendisini sokağa atarsa ne yapacaklar? Maddi durumlarını biliyor musunuz? Ben sizin yorumunuza söylemedim, KP kim oluyormuş vs. diyenler için söyledim.
Siz uyarınızı yapmışsınız, onu nelerin karşıladığını söylemişsiniz. Fakat kocam benden izin almıyor diye serzenişte bulunup konu açacak bir çok kişi burada "ben kocamdan bile izin almıyorum" gibi bir yorumda bulunup resmen konu sahibini KPsine karşı dolduruyor. Bu durumda yukarıda yazdıklarımın gerçekleşmeme şansı var mı? Lütfen ne yazdıklarımı okuyup öyle cevap veriniz.
Aynen öyle kocandan izin iste hem izin istemekte ne sen kölemisin. Kayınbaba kim ya dış kapının dış mandalıMrb kk üyeleri .
Bugün ilk defa evlendim evleneli eşimden arkadaşımla buluşmak için izin aldim eltim de gelmesi şartıyla . Neyse kayinbabam 1 saatte gidin gelin yok 2 saat en fazla süreniz var falan dedi. Bizde 12 de çıktık epilasyon için 2 de epilasyon merkezinden çıktık . Arkadaşımın yanına gittik derken saat 3 oldu ario gelin yemek falan yemeden çabuk die . Artık bende eşimi aradım da babana bişey söyle yemek bile yemeden gelin dio bize dedim de öyle duruldu. Eve geldik Bidaha benden izin istemeyin evden kocalarinizla cikip kocalarinizla girin dio. Siz olsanız naparsiniz ya . Deli oldum ne yapacam şaşırdım
Mrb kk üyeleri .
Bugün ilk defa evlendim evleneli eşimden arkadaşımla buluşmak için izin aldim eltim de gelmesi şartıyla . Neyse kayinbabam 1 saatte gidin gelin yok 2 saat en fazla süreniz var falan dedi. Bizde 12 de çıktık epilasyon için 2 de epilasyon merkezinden çıktık . Arkadaşımın yanına gittik derken saat 3 oldu ario gelin yemek falan yemeden çabuk die . Artık bende eşimi aradım da babana bişey söyle yemek bile yemeden gelin dio bize dedim de öyle duruldu. Eve geldik Bidaha benden izin istemeyin evden kocalarinizla cikip kocalarinizla girin dio. Siz olsanız naparsiniz ya . Deli oldum ne yapacam şaşırdım
Şans mans hikaye tercihin neyse onu yaşıyorsunCvp yazmama tenezzulunde bulunmamazlik yapmıyorum . Sizler hep beni sucluosunuz. Tm ben hataliyim. Ve bu hatanin neresinden dönsem kar die düşünüyorum. Fikir vermek iyerne hala bole yaşayanlar var falan kırıcı oluo. Var ki yazioruz yani. Herkes şanslı değil hayatta
Burdan bi kaç yorumla dolduruşa gelip kayınpederine ya da eşine rest çekmez merak etmee uyarmışsınız evlenmiş daha ne diye dolduruşa getiriyorsunuz ki ? önce iyi yanlarını göstermeye çalışın ondan sonra eleştirin. KP nin evinde oturuyorsa, uyardıysanız, uyardığınız şeyi yaşamak zorunda. KP sinin kurallarına uymak zorunda onun evinde kalıyor. Ne yapsın şimdi gidip evinde kaldığı KP ye mi saydırsın? KPsi sinirlenip kocasıyla kendisini sokağa atarsa ne yapacaklar? Maddi durumlarını biliyor musunuz? Ben sizin yorumunuza söylemedim, KP kim oluyormuş vs. diyenler için söyledim.
Siz uyarınızı yapmışsınız, onu nelerin karşıladığını söylemişsiniz. Fakat kocam benden izin almıyor diye serzenişte bulunup konu açacak bir çok kişi burada "ben kocamdan bile izin almıyorum" gibi bir yorumda bulunup resmen konu sahibini KPsine karşı dolduruyor. Bu durumda yukarıda yazdıklarımın gerçekleşmeme şansı var mı? Lütfen ne yazdıklarımı okuyup öyle cevap veriniz.
napalım peki ne diyelim, nişanlıykende konular açmış evlenme demiş herkes. kimseyi dinlememiş evlenmiş şimdi aferinmi diyelim herkesin özendiği hayatımı yaşıyosun diyelim. gaza gelip kavga çıksın, hakkını savunsun evliliğin bu olmadığını öğrensin belki işe yarar
Duymak istediklerini yazmadikta ondancevapta yazmıyo kayınpeder nete girmene izin vermiyomu
dün akşamda girmiş, demek okuyup çıktı sadeceDuymak istediklerini yazmadikta ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?