- 24 Haziran 2011
- 23.545
- 49.182
- 798
- Konu Sahibi zziinneett
-
Benim bir arkadaş evlenirken kp i arsasını sattı 60 bin ev peşinatı için verdi.
Ne iyi kp maşallah dediğimde bana ''Yapcak tabi, yapmak zorunda.'' dediğinde böyle kaldım.
Bazı kadınların kukusu altından da bu havaları ondan heralde, diye çok düşünmüşlüğüm var..
Benim kuzenime de kayinpederi daire almisti. Ne iyi insanlarmis sagolsunlar falan dedim. "Mecbuuuur alacaaaaak" dedi.
Sonra bu kuzenim evliyken baska herife kacti. Herifin evi barki olmayinca pisman olup geri dondu. Kocasi ve ailesi de kabul ettiler.
Bu da burada dursun
İnsanlık herkeste yok be canım.
İnsanlardaki bu panik, bu garantileme çabası da bu yüzden.
Konu sahibi ipotekten falan bahsetmis. Muhtemelen evin ilk sahibi ev kredisini odeyemedi, k.pedere devir oldu, k.peder krediyi kendisi cektigi icin mecbur tapuda onun uzerine oldu, en mantikli tahmin bu.
Ya bankadan kredi çekince banka eve ipotek koyar borç kalkincada kalkar miktar hesabi bilmiyorum bes yillik kredinin son bes ayi kp tarafından ödendi gerisini Esim ödedi zamanında Esim dogudayken islemleri kp yaptigi için kendi üstüne almis evi ben diyorumki geri kalan evlerden kuruş istemiyorum eğer hepsi paylastirilsin miras gelsin desem ilerisi içinbi evden daha cok paragegelecek paragöz olsam daha fazlasi daha fazlasi derim kp enayi yerine koyduğundan zoruna gidiyo bi de yalan söylemesi çileden cikardi
Ya bankadan kredi çekince banka eve ipotek koyar borç kalkincada kalkar miktar hesabi bilmiyorum bes yillik kredinin son bes ayi kp tarafından ödendi gerisini Esim ödedi zamanında Esim dogudayken islemleri kp yaptigi için kendi üstüne almis evi ben diyorumki geri kalan evlerden kuruş istemiyorum eğer hepsi paylastirilsin miras gelsin desem ilerisi içinbi evden daha cok paragegelecek paragöz olsam daha fazlasi daha fazlasi derim kp enayi yerine koyduğundan zoruna gidiyo bi de yalan söylemesi çileden cikardi
Ya ben gerçekten ne diycegimi bilmiyorum bu kadar hakareti haketmiyorum ben herşey benim hepsi benim desem ok haklisiniz kp edimi enayi yerine koyup yalan soyluyo diyorum yalan soyluyo demek kp te hakaretmikendi karisi tiksindi ondan ya
Angela haklisin eksik yazdim basta ama nasil eklicegimi bilmiyorum yeni üye sayilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?