- 18 Mart 2016
- 399
- 297
- 23
- 34
- Konu Sahibi zziinneett
-
Allah raz olsunBence haklısınız ama eşinle kavga çıkarmak yanlış madem eşin ödeme yapmış guzel Bır dille konuşup halledın. Zaten hakkı olanı istiyor napaın kadın . Üstüne güdüyorsunuz hepınız . Oğlu onun sonuçta nolcak yapsa üstüne . Kı bedavadan degıl Ada'm zaten çalışmış ödemış borç
Mrb kizlar gecen yil evlendim oturduğumuz ev kayinbabamin uüstüne evlenirken az bi borcu kalmisti simdi bitti hep derdi oğlum bu ev senin ben de dedim artik söyle tapuyu üstüne yapsin ama yok adam sürekli bi bahane uyduruyo acele etmeyin yok bekleyin bilmem ne Esimde pasif kaliyo ttmm diyo bende cildiriyorum eşime bagirip kiziyorum korkaksin pisiriksin diye ssürekli kavga ediyoruz dun ordaydik babam babasina sordu laf arasında ipotek kalkti dimi diye yok kalkmadi odicez az daha bilmem ne fln diye YALAN söyledi yazik KV de bey kalkti ya fln dedi o da sus sen fln dedi gözgore gore yalan söyledi ve Esimyine sustu sabah ise gitti ssizce isten gelince kavga cikartip burnundan getirmemi hak etmiomu ben kp le bu konuyu konuşmamooğluna bbunu yapan banami verecek bu arada ttelden yaziyorum yanlis harfler için oözürdilerim bana bi akil verin kizlar bi arkadasin tavsiyesi üzerine ekliyorum biliyorum bi ise yaramicak bombalamaya devam etceksiniz evin bes yil kredisini Esim ödedi son bes ayi kp ödedi Esim dogudayken kp üstüne aldi islemleri o yaptigi için eşime iade etmiyo
Son açıklamanızdan sonra evin size ait olmasını istemenizin yanlış olmadığını düşünüyorum ama bu durumda kesinlikle baskıcı olmayın eşinizi kendinizden soğutmayın onu ezerken ev tapu derken saygınız biter eşiniz babasıyla Nasıl konuşacağını bilir zamana Bırakın izleyici olun sadece zaten aile ödemenin büyük çoğunluğunu eşinizin yaptığını biliyordur iki kızkardeş bu konuda bir talepte bulunmaz diye düşünüyorum ayrıca siz kendi ailenize tembihte bulunun sizin aile içi meselelerinize karışmasınlar ortalık bir karışırsa herşey eskisi gibi olmaz yani kısacası bu panik havanızdan kurtulun kimse sizi kapının önüne koymuyor bu kadar ısrarlı ve aceleci tavrınızı kayınpederiniz sezmişse kıllanmış olabilir son olarakta şüpheci tavırlarınızdan uzaklaşmaya çalışıp ailenize güvenin hayırlısı neyse o olur inş
Ben koni sahibini haksız bulmadim.Kp normal değil ki adam kalkmadı etmedi diye yalan söyleyerek konu sahibinin ailesini kandırmaya çalışıyo belli ki gelinin hiç hakkı olsun istemiyor. Oğlum aldı bende dursun ben ölünce kardeşleri bölüşsun geline gitmesin derdin de
Selda 1989 o evde eşinin hakki yokmuş tabi talep etmezsiniz benim derdim başka hickimse anlamadiki beni ne kadar acimasizca yorum yapiyosunuz kaynana bile eşinin koluna vurdu kotu kotu vakti yalan soyluyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?