kredi çektik...

Kızın ailesi var ki yapmış. Olmayan parayı nasıl oldurup yardım yapacak insanlar? Gençler evlenirken oldurulamayan para anne babalar için çocukları evlenmeye kalkar kalkmaz nasıl oldurulacak diyorum ben de. Son kez açıklayacağım bakın kayınvalide konusunu. Sadece kayınvalide değil de kimden yardım beklerseniz bu işler böyle. Birinden maddi yardım beklerseniz sonrasında altınınızı isteyebilirler veya kendi istediklerini aldırabilirler bütçemiz bu diye. Bunlarla muhatap olmaktansa kendim almayı tercih ederim. Hem altınım ben de kalır hem istediğimi almış olurum. Tabi anne babalar evlendirsin, her istediğimizi yapsın, üstüne altınlar da bizde kalsın olsa ne ala. Kim istemez ki? Ama yoksa da yoktur. Çözüme odaklanmak lazım.

5 parmak isi degil o
Secim isi. Neyi secerseniz oyle de yasarsiniz.
Evimi kendim alirsam,esyami kendim alirsam kimse bana ver altinini diyemez
Ekleme yapmıştım ama gormediniz sanırım, benim annemde böyledir herseyini yapar ama karşıdan bir ima geldiğinde kaldırır verir

bak gördün mü,
başka sorum yok hakim bey
şunu şöyle büyük yaz "duydum ki eltime ev almış arabasını çekmişler onların borcunu ödüyorlar."

Ekleme yapmıştım ama gormediniz sanırım, benim annemde böyledir herseyini yapar ama karşıdan bir ima geldiğinde kaldırır verir
Konudaki kaynanaya uzuldum ben. Bir arsasi varmis onu da satamayinca simdi laf yiyecek burda hepimizden. Keske nisandaki altinlari almasaymis tek hatasi o.

Ben zaten para biriktirip üstüme düşenin fazlasını yaptım o nişanlımla kendi aralarındaki mesele.

bak gördün mü,
başka sorum yok hakim bey
şunu şöyle büyük yaz "duydum ki eltime ev almış arabasını çekmişler onların borcunu ödüyorlar."
Bunu da nişanlısının sorun etmesi gerek. Senaryoyu bi de şöyle okuyun. Nişanlınız anne babanız abinize ev alıyor veya yardım ediyor ama size evlenirken yardım edemiyor diye sorun ediyor. Konuda en birbirine maddi sorumlulukları olmayan kayınaile ve gelin aslında. Genel olarak beklentisiz olmak en iyisi. Sonra yaptın yapmadın diye sorun çıkıyor işte.

sizin yaşadığınızın aynısını yaşıyorum suan tıpatıp aynısı ve insan buna kızıyor yapamıcam deseydin o zaman.

Ay bi de alınan ev eltinize alınmıyor. Herkes ne yapıyorsa kendi çocuğuna yapıyor. Evi de kendi çocuklarına alıyorlar, yardım etmiyorlarsa da kendi çocuklarına yardım etmiyorlar yani aslında. Konunun gelinleri ilgilendiren pek bi yani yok

Teşekkür ederim sizinle aynı şeyi düşünüyorum.

like alsın diye öyle yazıyorlar

İkisi çok farklı şeyler. O zaman çocuğunuza nişanda takılan takıları da alamayacaksınız velev ki nişanı kız tarafı yapmışken.

Yazacaktım ama sizin yazınızı görünce fark ettim. +1

Gec evlensinler hayatim. Herkes neden 24 yasina kadar kosa kosa evlenmek istiyor ana baba parasiyla?
Nisandaki takilari da vermeseymis. Dove dove mi almislar? Benden kimse almadi altin. Kimse de baski yapamadi. Niye?
ben ana baba parasıyla evlenmiyorum köpek gibi çalışıyorum!Durumu olmayıp benim karşıma çıkıp illede düğün olsun şöyle yaparız böyle yaparız denmeyecekti o zaman tekrar söylüyorum nişanlımla ailesi arasındaki mevzu ben üstüme düşeni yaptım..

Bencede tek hatası o, sanki herkes düğün yapmak zorunda düğünsüz evlensinler
Hic valla
Paran yoksa evlenme hatta. Dugunu evi halletmek bir gunluk is. Gecim omur boyu. Bir hemsire bir jandarma personeli de kendi evliligini kendi maasiyla yapamiyorsa vay baskalarinin haline

Kadın zaten nişanda takılan takıları almış. Nişanı kız tarafı yaptığı halde. Hala neyini savunuyorsunuz böyle bir kayınvalidenin onu anlamadım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…