kredi çektik...

İkisi çok farklı şeyler. O zaman çocuğunuza nişanda takılan takıları da alamayacaksınız velev ki nişanı kız tarafı yapmışken.
Nisan takilarini almasi kvnin tek hatasi zaten. Keske almasaymis.
Ama konunun genelinde bir hatasi yok. Bir arsasi varmis,satar yaparim diye dusunmus kadin. Satamamis ve yapamamis duz mantik. Napsin? Canini verse olacak mi, olmayacak. O halde dert etmek manasiz

Şahane saçmalamışsınız. Ortada evlat ayrımı olması ayrı konu. Birinin altınıns el koyup öbürüne ev almaları ayrı konu ama konu gelinleri ilgilendirmiyor. Şaka mısınz siz ?

e eltisine ev almış ama?
yani bu sürekli böyle mi gidecek?
eltisiyle kocasının eli ayağı yok mu, çalışıp kendilerine ev alamıyorlar mı?

O zaman oğlunu evlendirmeye kalkmayacak. Bir söz verilirse tutulur. Tutulmayacaksa verilmez

Siz konuyu neden bu kadar sahiplendiniz ki ?

Uzerinize duseni yaparken karsi taraftan beklemeniz yanlis. Kopek gibi calisiyorum da denmez efendim,sadece calisiyorum deseniz anlasilir calistiginiz. Durumu olmayan kvniz bir arsayi satar yaparim diye dusunmus belli ki ve arsayi da satamamis dolayisiyla da yapamamis, bunu soyleyen sizsiniz.
Nisanliniz jandarma personeli. Siz hemsiresiniz. Neden her seyi kendiniz yapmadiniz da ailelerinize yuklediniz? Sizin aileniz de yapmasaydi keske siz kendiniz yapsaydiniz simdi ailenize mahcup olmazdiniz. Yanlis olmus

bence de gelinleri ilgilendiren bir tarafı yok,
konu sahibinin eşi desin ki bu ev zaten anne çocuklara alınmadı mı, abim çıksın evden ben de oturucam biraz.
elti de seve seve kabul etsin, zaten onu ilgilendiren bir durum yok.
Doğru diyorsunuz. Konu sahibi bunu dikkate al, sonuçta iki çocuk, o evde ikisinin de eşit hakkı var değil mi

O zaman oğlunu evlendirmeye kalkmayacak. Bir söz verilirse tutulur. Tutulmayacaksa verilmez
Para kazanan bir adam oglu 5 yasinda cocuk degil ki. Kimse cocugunu evlendirmiyor artik herkes kendisi evlenmek istiyor. Konu sahibi kizcagizi kv bulmamistir herhalde,adam kendisi tanismis evlenmek istemistir diye dusunuyorum

Şahane saçmalamışsınız. Ortada evlat ayrımı olması ayrı konu. Birinin altınıns el koyup öbürüne ev almaları ayrı konu ama konu gelinleri ilgilendirmiyor. Şaka mısınz siz ?
Altını zorla alındıysa polise gitsinler. Hırsızlık deniyor ona. Tamam hanımefendi gelinler birbirini yesin, kayınaileyle sorun yaşasınlar. Oğlanların bu kadar gam keder içinde olduğunu sanmıyorum. İlk fırsatta annemlere gidelim olacak konuları.

Son olarak da bugün piyangodan ben çıktım şaka olarak hayırlı olsun

Konu sahibi size Allah sabır versin. Başka tavsiyem yok. Bekarım ama şimdiden ileri çocuklarım için ne yapabilirim diye birikim yapıyorum. Çünkü doğurmakla ş
Zaten yakında konu sahibi konu açacak eltisi ile kendi arasındaki ayrım yüzünden ve eminim ki kv ile ciddi sorunlar yaşayacak çünkü şimdiden gidişat belli...

Valla benim sizinle bir derdim yok. Ama yaptığınız aileni haksızlık ve yazdıklarınız çok saçma. Üzgünüm

hanımefendi o zaman bana çıkıp hava atmayacak ben gösteriş seviyorum şu bu öyle bir düğün yapacamki oğluma herkes cok begenecek demeyecek neyine güvenip bu şekilde konuşabiliyor ben mi dedim gel bana düğün yap diye o kendi oğluyla kendi arasındaki mevzu.Ben anneme babama güvenip çıkmadım meydana.

Valla benim sizinle bir derdim yok. Ama yaptığınız aileni haksızlık ve yazdıklarınız çok saçma. Üzgünü
Valla ben de neyin gerginliğini yaşıyorsunuz oNu anlamadım. Saçmalıksa size göre saçmalık. Herkes aynı fikirde hemfikir olacak diye şart mı var forumda? Benim çocuklarıma da üzülün geçin ne yani şaka mısınız filan yazmalar.

Bir de tamam aileler yardım etmek zorunda değil ama ortada verilmiş bir söz var. Düğün değil başka bir mevzu için hiç ailenizden söz almadınız mi ya da verilen söz yerine getirilmeyince zor durumda kalmadınız mi?

Kaynana ağzını acmasa ama konu sahibi illa yardım edecekler dese onu elestirirdik. Ortada farklı bir durum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…