Nisan takilarini almasi kvnin tek hatasi zaten. Keske almasaymis.İkisi çok farklı şeyler. O zaman çocuğunuza nişanda takılan takıları da alamayacaksınız velev ki nişanı kız tarafı yapmışken.
Şahane saçmalamışsınız. Ortada evlat ayrımı olması ayrı konu. Birinin altınıns el koyup öbürüne ev almaları ayrı konu ama konu gelinleri ilgilendirmiyor. Şaka mısınz siz ?Ay bi de alınan ev eltinize alınmıyor. Herkes ne yapıyorsa kendi çocuğuna yapıyor. Evi de kendi çocuklarına alıyorlar, yardım etmiyorlarsa da kendi çocuklarına yardım etmiyorlar yani aslında. Konunun gelinleri ilgilendiren pek bi yani yok
Nisan takilarini almasi kvnin tek hatasi zaten. Keske almasaymis.
Ama konunun genelinde bir hatasi yok. Bir arsasi varmis,satar yaparim diye dusunmus kadin. Satamamis ve yapamamis duz mantik. Napsin? Canini verse olacak mi, olmayacak. O halde dert etmek manasiz
O zaman oğlunu evlendirmeye kalkmayacak. Bir söz verilirse tutulur. Tutulmayacaksa verilmezNisan takilarini almasi kvnin tek hatasi zaten. Keske almasaymis.
Ama konunun genelinde bir hatasi yok. Bir arsasi varmis,satar yaparim diye dusunmus kadin. Satamamis ve yapamamis duz mantik. Napsin? Canini verse olacak mi, olmayacak. O halde dert etmek manasiz
Siz konuyu neden bu kadar sahiplendiniz ki ?Ya arkadaşlar konuşuyorsunuz da genç iki tane insan hayata yeni atılmış. Hangi ara düğün masrafı için para biriktirecekler. Gelen giden kendi başınızın çaresine bakın yazıyor. Sanki o ana baba vakti zamanında kendi ana babasının parası ile evlenip onların mallarını kullanmadı. Günümüzde iş bulmak zaten zor ne ara bu çocuklar düğün parası biriktirsin İnsaf biraz
Ayrıca kayınvalide hanım nişanda ki altınların üstüne otururken hiç problem yok değil mi ?
Uzerinize duseni yaparken karsi taraftan beklemeniz yanlis. Kopek gibi calisiyorum da denmez efendim,sadece calisiyorum deseniz anlasilir calistiginiz. Durumu olmayan kvniz bir arsayi satar yaparim diye dusunmus belli ki ve arsayi da satamamis dolayisiyla da yapamamis, bunu soyleyen sizsiniz.ben ana baba parasıyla evlenmiyorum köpek gibi çalışıyorum!Durumu olmayıp benim karşıma çıkıp illede düğün olsun şöyle yaparız böyle yaparız denmeyecekti o zaman tekrar söylüyorum nişanlımla ailesi arasındaki mevzu ben üstüme düşeni yaptım..
Siz niye konu sahbine bu kadar yüklendiniz ki ? Kvye bir madalya vermediğiniz kalmışSiz konuyu neden bu kadar sahiplendiniz ki ?
Ay bi de alınan ev eltinize alınmıyor. Herkes ne yapıyorsa kendi çocuğuna yapıyor. Evi de kendi çocuklarına alıyorlar, yardım etmiyorlarsa da kendi çocuklarına yardım etmiyorlar yani aslında. Konunun gelinleri ilgilendiren pek bi yani yok
Para kazanan bir adam oglu 5 yasinda cocuk degil ki. Kimse cocugunu evlendirmiyor artik herkes kendisi evlenmek istiyor. Konu sahibi kizcagizi kv bulmamistir herhalde,adam kendisi tanismis evlenmek istemistir diye dusunuyorumO zaman oğlunu evlendirmeye kalkmayacak. Bir söz verilirse tutulur. Tutulmayacaksa verilmez
Altını zorla alındıysa polise gitsinler. Hırsızlık deniyor ona. Tamam hanımefendi gelinler birbirini yesin, kayınaileyle sorun yaşasınlar. Oğlanların bu kadar gam keder içinde olduğunu sanmıyorum. İlk fırsatta annemlere gidelim olacak konuları.Şahane saçmalamışsınız. Ortada evlat ayrımı olması ayrı konu. Birinin altınıns el koyup öbürüne ev almaları ayrı konu ama konu gelinleri ilgilendirmiyor. Şaka mısınz siz ?
Kv haklı demiyorum ki! ama başkasına güvenip yola çıkmanın doğru olmadığı gerçeğini söylüyorum.Siz niye konu sahbine bu kadar yüklendiniz ki ? Kvye bir madalya vermediğiniz kalmış
O zaman oğlunu evlendirmeye kalkmayacak. Bir söz verilirse tutulur. Tutulmayacaksa verilmez
Zaten yakında konu sahibi konu açacak eltisi ile kendi arasındaki ayrım yüzünden ve eminim ki kv ile ciddi sorunlar yaşayacak çünkü şimdiden gidişat belli...Altını zorla alındıysa polise gitsinler. Hırsızlık deniyor ona. Tamam hanımefendi gelinler birbirini yesin, kayınaileyle sorun yaşasınlar. Oğlanların bu kadar gam keder içinde olduğunu sanmıyorum. İlk fırsatta annemlere gidelim olacak konuları.
Son olarak da bugün piyangodan ben çıktım şaka olarak hayırlı olsun
nerede yazmis konu sahibi eltisine ev alindigini?e eltisine ev almış ama?
yani bu sürekli böyle mi gidecek?
eltisiyle kocasının eli ayağı yok mu, çalışıp kendilerine ev alamıyorlar mı?
hanımefendi o zaman bana çıkıp hava atmayacak ben gösteriş seviyorum şu bu öyle bir düğün yapacamki oğluma herkes cok begenecek demeyecek neyine güvenip bu şekilde konuşabiliyor ben mi dedim gel bana düğün yap diye o kendi oğluyla kendi arasındaki mevzu.Ben anneme babama güvenip çıkmadım meydana.Kızın ailesi var ki yapmış. Olmayan parayı nasıl oldurup yardım yapacak insanlar? Gençler evlenirken oldurulamayan para anne babalar için çocukları evlenmeye kalkar kalkmaz nasıl oldurulacak diyorum ben de. Son kez açıklayacağım bakın kayınvalide konusunu. Sadece kayınvalide değil de kimden yardım beklerseniz bu işler böyle. Birinden maddi yardım beklerseniz sonrasında altınınızı isteyebilirler veya kendi istediklerini aldırabilirler bütçemiz bu diye. Bunlarla muhatap olmaktansa kendim almayı tercih ederim. Hem altınım ben de kalır hem istediğimi almış olurum. Tabi anne babalar evlendirsin, her istediğimizi yapsın, üstüne altınlar da bizde kalsın olsa ne ala. Kim istemez ki? Ama yoksa da yoktur. Çözüme odaklanmak lazım.
Ben bekarım ve ailem hayatta değil. Mal varlığım çok fazla ama konu ben değilim. Ortada bir haksızlık var. O yüzden savundumçok gerginsiniz aynı şeyleri mi yaşadınız? Beklenti sıfır olursa hayal kırıklığı da olmaz.
Valla ben de neyin gerginliğini yaşıyorsunuz oNu anlamadım. Saçmalıksa size göre saçmalık. Herkes aynı fikirde hemfikir olacak diye şart mı var forumda? Benim çocuklarıma da üzülün geçin ne yani şaka mısınız filan yazmalar.Valla benim sizinle bir derdim yok. Ama yaptığınız aileni haksızlık ve yazdıklarınız çok saçma. Üzgünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?