kredi çektik...

Demek ki kaynana tarafında kredi çekecek birileri var. Illa nisanlina güvenmelerine gerek yokmus.
Bak kredi çekebiliyorlarmış. Klima alıyormuş abiye alıyormuş.
Ya yapacaksan yap yapmayacaksan yapacağım deme degil mi. Ben sizi haklı gördüm.
Peki nişanınıza takılan altınları aldılar size takılanları aldılar mı? Bazı aileler oğluna sey diyor çünkü, "Zamanında biz götürdük başkasına onlar geri getirdi" ya da iste borcumuz var düğün yaptık o bizim hakkımız diyerek oğlanın altınlarını alıyor.Dogru orası tartışılır bana gore yanlış sen evladına bisey yapmış olmuyorsun ki..

Şikayet ettiğim yok evlenirkende kendimiz yaptık herşeyi zorlansakta ödedik benim dediğim çocuğum neden benim gibi zorlansin,ailede para varsa destek olmalı olmayan aileyede ağzını actirmam
Valla bende doğmamış çocuğa don biçip şimdiden arsa arazi alıyorum ki bekarım. Ben çok küçük yaştan beri çalışıyorum babam eğitim masraflarımı bile karşılamadı. Çocuğum benim çektiğim sıkıntıyı çekmesin.

Her istediğini yapacak bir anne modeli değilim. Hayatı öğrensin ama dinazor çağından başlamasına da gerek yok.

Ahahahah. Gelinliği almaya giderken elbise Mi diktirdi eee o zaman bunun da partisi olmasın mı?

Baby shower yapanlari ve ben oglumun ilk geliniyim diye sünnet yapanlari unutmussunuz tesüf ederim... Komsumuz kizinin(1 yas) doğum günü icin magnetler falan hazirlatmisti

En doğrusunu yapmışsınız. İçinizin soğukluğu ömür boyu devam edecek. Nişanlınız iyi biriymiş ki sizi dinlemiş. Mutluluklar dilerim.

Ahahahah. Gelinliği almaya giderken elbise Mi diktirdi eee o zaman bunun da partisi olmasın mı?
3 senedir borc oduyorlar. Ne diyeyim simdi ben buna? Guluyorum. Tamam varsa paran yap gorgusuzlugunu de olmayanla yapinca iste boyle oluyor

Baby shower yapanlari ve ben oglumun ilk geliniyim diye sünnet yapanlari unutmussunuz tesüf ederim... Komsumuz kizinin(1 yas) doğum günü icin magnetler falan hazirlatmisti
Daha kimsenin buzdolabinda eltisinin kiz kardesinin gorumcesinin bebeginin 1 yas dogum gunu magnetini gormedim. Hepsi çöp

İlk defa böyle diyen birine katılmıyorum konu sahibinin esi olacak kisi zaten konu sahibi ne dese yapmış kredi cekip parasini yollamis ben takdir ettim. Konu sahibi ne dese okey diyevek bir izlenim aldım ben

Al sana oğlunun aracı cok iyi yapmışsın bence. Bazen cok konusuyorlar kabarıyorlar boyle ama sonları hep yalnızlık oluyor

Bir insan evladının eğitimine harcasın, meslek sahibi etsin. Evlat da bir zahmet akıllı olsun, düğününü, malını mülkünü kendi çalışıp edinsin.

Kadın erkek ayırmıyorum. En lüksünden düğün, balayı, mobilya -hatta ev isteyenler var kirada oturamazmış hanım kız- isteyip ailelerini zora sokan gençleri anlamıyorum anlamayacağım.
Hayallerimden vazgeçmem bana ne diyorsan seve seve kendin öde borcunu.
Insanlar kim bilir ne yoklukla bir arsa iki tarla edinmiş. Onlar da ölünce evlatlarına kalacak zaten.
Senin uçsuz bucaksız hayallerin için neden zorluk çekiyor?

Daha kimsenin buzdolabinda eltisinin kiz kardesinin gorumcesinin bebeginin 1 yas dogum gunu magnetini gormedim. Hepsi çöp
Bizim buzdolabinda var hem kuzenimin cocugunun sünnet töreninden kalma,hem komsumuzun dogum günü magneti,hem bilmem kimin doğum günü magneti

Şimdiki evlenenlerle karıştırmayın beni evlenirken adam gibi para biriktirmemis eşim düğün içinde acele ettiler birsuru borcun içine daldık dükkan borcu da dahil,her borcu kendimiz ödedik,simdikiler gibi şaşalı eşya düğün yapılmadı o şimdi yapılanları gördükçe çok ucuza gitmişim hiç birsey istememisim diyorum,ama anlatilmiyor.

İlk defa böyle diyen birine katılmıyorum konu sahibinin esi olacak kisi zaten konu sahibi ne dese yapmış kredi cekip parasini yollamis ben takdir ettim. Konu sahibi ne dese okey diyevek bir izlenim aldım ben
İnanın o evlendikten sonra belli oluyor. Böyle konu çok var kk da. Çevremde de çok maalesef. İnsanlar evlenince değişiyor.değişmese de aileler sürekli sorun çıkarınca birbirlerinden soğuyorlar

İnanın o evlendikten sonra belli oluyor. Böyle konu çok var kk da. Çevremde de çok maalesef. İnsanlar evlenince değişiyor
Nişanlım ne desem yapar saolsun neden sonuç olarak anlatırım mantıklı sebeplere dayandırırım oda fikrini söyler ortak karar veririz o konuda şanslı olduğumu düşünüyorum ileride ne olur bilemem karpuz değilki kesip bakayım

Allah geçim versin. Tavsiyem eşinizin ailesinden uzak durun böyleleri ancak Huzur bozar

Kaynana senin altınlarına göz dikmiş evlenmeden önce bu konuyu açıklağa kavuştur oğluyla birlik olup çingene gibi altınlarını gasp etmesinler ne olursa olsun altın yeni evlenenindir parası ve birikimi olmayanda gelinin altınlarına göz koyup evlenmesin

Gec evlensinler o zaman.ailem de kendi calısarak borclarını ödemiş kendim de öyle yaptım hepimiz de iyiyiz şükür.aileme yada karsı tarafın ailesine ben evlencem bana koltuk takımı alan demem demedim de 1 yıl bekledim yapabilceğimi yapıp evlendim herkesle aramız çiçek gibi

krediyi nişanlım çekti ve bu saatten sonra kimse alamaz bu konuyu nişanlım halletti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…