- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.581
- 298
Valla bende doğmamış çocuğa don biçip şimdiden arsa arazi alıyorum ki bekarım. Ben çok küçük yaştan beri çalışıyorum babam eğitim masraflarımı bile karşılamadı. Çocuğum benim çektiğim sıkıntıyı çekmesin.Şikayet ettiğim yok evlenirkende kendimiz yaptık herşeyi zorlansakta ödedik benim dediğim çocuğum neden benim gibi zorlansin,ailede para varsa destek olmalı olmayan aileyede ağzını actirmam
Ahahahah. Gelinliği almaya giderken elbise Mi diktirdiGecen bir konuda yazdiydim,yukarida 5 yil borc odedik diyen arkadasim uzerine alinmasin olay tamamen benim cevremde geciyor
Butun arkadaslarim yanlarinda kameramanla evlilik teklifi yapiyor. Kac para diye soruyorum 2000 lira diyen oldu. Evlilik teklifine. Bin tane merasim yapiyorlar uzerine.” She said yes”partisi gordu bu gozler. Kiz isteme toreni,bohca toreni,bilmemne partisi. Gelinligini almaya giderken giyecegi elbiseyi diktiren gerizekali bir tanidigim var meselasimdi bu insan borc odedik deyince acimali miyim ben? Yapmasaydin bana ne?
Baby shower yapanlari ve ben oglumun ilk geliniyim diye sünnet yapanlari unutmussunuz tesüf ederim... Komsumuz kizinin(1 yas) doğum günü icin magnetler falan hazirlatmistiGecen bir konuda yazdiydim,yukarida 5 yil borc odedik diyen arkadasim uzerine alinmasin olay tamamen benim cevremde geciyor
Butun arkadaslarim yanlarinda kameramanla evlilik teklifi yapiyor. Kac para diye soruyorum 2000 lira diyen oldu. Evlilik teklifine. Bin tane merasim yapiyorlar uzerine.” She said yes”partisi gordu bu gozler. Kiz isteme toreni,bohca toreni,bilmemne partisi. Gelinligini almaya giderken giyecegi elbiseyi diktiren gerizekali bir tanidigim var meselasimdi bu insan borc odedik deyince acimali miyim ben? Yapmasaydin bana ne?
Ahahahah. Gelinliği almaya giderken elbise Mi diktirdieee o zaman bunun da partisi olmasın mı?
Daha kimsenin buzdolabinda eltisinin kiz kardesinin gorumcesinin bebeginin 1 yas dogum gunu magnetini gormedim. Hepsi çöpBaby shower yapanlari ve ben oglumun ilk geliniyim diye sünnet yapanlari unutmussunuz tesüf ederim... Komsumuz kizinin(1 yas) doğum günü icin magnetler falan hazirlatmisti
İlk defa böyle diyen birine katılmıyorum konu sahibinin esi olacak kisi zaten konu sahibi ne dese yapmış kredi cekip parasini yollamis ben takdir ettim. Konu sahibi ne dese okey diyevek bir izlenim aldım benKonu sahibi onu bunu bırakta sen böyle bir aileye gelin olduktan sonra başına gelecekleri biraz düşün derim. Çünkü sorunla başlayan evlilik sorunsuz devam etmiyor. Bir insanın sadece kendisi ile değil ailesi ile de evleniyorsun bunu unutma...
Belki bu olumsuzluklar birer işarettir. Bacaklarını yağlayıp bu aileden kaçman gerekiyordur.sen bunu bir düşün
Al sana oğlunun aracıValla dükkan borcuna girdik eşya borcuna girdik bir TL destek olmadılar al sana bin TL diyen olmadı ,
kuru kuruya derken merak etmeyin yatirim yapıyorum ben eşim istese çocukların üstüne bile yaparım mali mülkü parayi,
Ha evlenirkrnde gram yardım etmeyen insan gelmiş kaynanalik tasladı oğlumun evi havalarında davrandı böyle yapan insanlada ben uğraşmadım çıkardım hayatımdan ,en son benim parasını verdiğim araca oğlumun aracı karisma demiş sattirdim aracı gördü gününü,evimede adım atamaz küsüm çünkü
Bizim buzdolabinda varDaha kimsenin buzdolabinda eltisinin kiz kardesinin gorumcesinin bebeginin 1 yas dogum gunu magnetini gormedim. Hepsi çöp
Şimdiki evlenenlerle karıştırmayın beni evlenirken adam gibi para biriktirmemis eşim düğün içinde acele ettiler birsuru borcun içine daldık dükkan borcu da dahil,her borcu kendimiz ödedik,simdikiler gibi şaşalı eşya düğün yapılmadı o şimdi yapılanları gördükçe çok ucuza gitmişim hiç birsey istememisim diyorum,ama anlatilmiyor.Gecen bir konuda yazdiydim,yukarida 5 yil borc odedik diyen arkadasim uzerine alinmasin olay tamamen benim cevremde geciyor
İnanın o evlendikten sonra belli oluyor. Böyle konu çok var kk da. Çevremde de çok maalesef. İnsanlar evlenince değişiyor.değişmese de aileler sürekli sorun çıkarınca birbirlerinden soğuyorlarİlk defa böyle diyen birine katılmıyorum konu sahibinin esi olacak kisi zaten konu sahibi ne dese yapmış kredi cekip parasini yollamis ben takdir ettim. Konu sahibi ne dese okey diyevek bir izlenim aldım ben
Aynen yanlizlik oldu sonuAl sana oğlunun aracıcok iyi yapmışsın bence. Bazen cok konusuyorlar kabarıyorlar boyle ama sonları hep yalnızlık oluyor
Nişanlım ne desem yapar saolsun neden sonuç olarak anlatırım mantıklı sebeplere dayandırırım oda fikrini söyler ortak karar veririz o konuda şanslı olduğumu düşünüyorum ileride ne olur bilemem karpuz değilki kesip bakayımİnanın o evlendikten sonra belli oluyor. Böyle konu çok var kk da. Çevremde de çok maalesef. İnsanlar evlenince değişiyor
Allah geçim versin. Tavsiyem eşinizin ailesinden uzak durun böyleleri ancak Huzur bozarNişanlım ne desem yapar saolsun neden sonuç olarak anlatırım mantıklı sebeplere dayandırırım oda fikrini söyler ortak karar veririz o konuda şanslı olduğumu düşünüyorum ileride ne olur bilemem karpuz değilki kesip bakayım
Gec evlensinler o zaman.ailem de kendi calısarak borclarını ödemiş kendim de öyle yaptım hepimiz de iyiyiz şükür.aileme yada karsı tarafın ailesine ben evlencem bana koltuk takımı alan demem demedim de 1 yıl bekledim yapabilceğimi yapıp evlendim herkesle aramız çiçek gibiYa arkadaşlar konuşuyorsunuz da genç iki tane insan hayata yeni atılmış. Hangi ara düğün masrafı için para biriktirecekler. Gelen giden kendi başınızın çaresine bakın yazıyor. Sanki o ana baba vakti zamanında kendi ana babasının parası ile evlenip onların mallarını kullanmadı. Günümüzde iş bulmak zaten zor ne ara bu çocuklar düğün parası biriktirsin İnsaf biraz
Ayrıca kayınvalide hanım nişanda ki altınların üstüne otururken hiç problem yok değil mi ?
krediyi nişanlım çekti ve bu saatten sonra kimse alamaz bu konuyu nişanlım halletti.Kaynana senin altınlarına göz dikmiş evlenmeden önce bu konuyu açıklağa kavuştur oğluyla birlik olup çingene gibi altınlarını gasp etmesinler ne olursa olsun altın yeni evlenenindir parası ve birikimi olmayanda gelinin altınlarına göz koyup evlenmesin
Onlar kombi dolap vs eşyaların elektronik beynine zarar veriyormuş duymadiniz mi ben tutmuyorum ayrı bir yerde duruyorBizim buzdolabinda varhem kuzenimin cocugunun sünnet töreninden kalma,hem komsumuzun dogum günü magneti,hem bilmem kimin doğum günü magneti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?