Kredi meselesi

Sizin evliliğinizde nasıl bilmiyorum ama benim eşim aldığı herseyi söyler telefon aldı mesela doğum günümde birsey olur telefon aldım sana bak ama sen şunu yapıyorsun der
Ama çocuk olayında da böyle bişey demez. Eğer diyecek diyorsaniz da o adamdan çocuk yapmayın bence.

Eşiniz ne yapıyor parayı? Çarçur edip dağıtıyorsa haklısınız ama evine harcıyorsa bence gündem oluşturmayın
Ben çocuklarımın babası tarafından dolandırıldım mesela. Birikim yapıyorum iş kurdum diye alemlerde yemiş. Pişmanım tüm maaşımı ortaya koyduğuma. Ama ev araba arsa alsaydık en azından ortak olurduk. Çocuklarımın rızkı boşuna gitmezdi

İlerde doğum olacak ve belli bir süre çalışamayacağım bu durumda eşimden para istemek yerine birikimlerimle kişisel ihtiyaçlarımı gidermek isterim bu yuzfeb
Eşten para isteyince noluyorki
Yada şunu alacağım deyince
O sizin eşiniz çalışmadığınızda ihtiyaçlarınızı karşılar banane demez sanırım.

Çok geçmiş olsun…
Çarçur etmez hep eve harcar sağolsun ama ne bileyim işte

İlerde doğum olacak ve belli bir süre çalışamayacağım bu durumda eşimden para istemek yerine birikimlerimle kişisel ihtiyaçlarımı gidermek isterim bu yuzfeb
Garantiye almak dediğiniz şey bu mu? Eşinizin kartını kullanırsınız olur biter. Ben öyle yapmıştım.

Evet zaten çocuk olaylarına henüz erken belki çok ayrıntılı düşünüyorum ama böyle şeylere gelemiyorum kırılıyorum duymamak icin de acaba dedim
Evet her alinanin başa kakilmasi insanı tabi rahatsız eder üzer ama boyle de düşünmeyin. Dünyanın en zor islerinden biri hamilelik doğum. Eşiniz o surede size harcadıklarıni bebeğine de harciyor olacak. Eğer dokunacaksa bir zahmet çocuk yapmasın

Tabii ki bencillik olur. Zaten çoğunu o ödüyor.

Garantiye almak dediğiniz şey bu mu? Eşinizin kartını kullanırsınız olur biter. Ben öyle yapmıştım.
Bende hep kartı bulunur ama limiti dusuk 1000 TL falandı mesela arkadaşlarımın çoğu çalışmıyor ve her giderimi kendim karşılamaya çalıştığım icin beni aptal buluyorlar

Bunu diyecek potansiyele sahipse ev alma işine girmeden direkt boşanın.

Cok ilginc, adam zaten barinma ve beslenmeyi karsiliyor, siz yarin obur gun cocugum olur da sen calismazken ben baktim saba diye basima kakarsa diye ince hesaplar yapiyorsunuz. Adam calisirken bile size bakiyor farkinda misiniz?

Evlilik bu degil.

Cok ilginc, adam zaten barinma ve beslenmeyi karsiliyor, siz yarin obur gun cocugum olur da sen calismazken ben baktim saba diye basima kakarsa diye ince hesaplar yapiyorsunuz. Adam calisirken bile size bakiyor farkinda misiniz?

Evlilik bu degil.
Kimse kimseye bakmıyor benim maaşım belli bazen yeri gelir onun parası olmaz ben öderim kirayı söylemek istediğim şey böyle birsey degil

Eğer eşiniz bu tıyniyette bi adamsa zaten ne çocuğu? Yarın gidin mahkemeye boşayın.
Çok küçük hesaplar yapıyorsunuz. Evli değil ticari hükümlerle hesaplarla bağlı gibi düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…