- 11 Aralık 2018
- 42.509
- 264.120
- 598
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
Niye evlendiniz ki? Annenizin dizinin dibinde otursaydınız keşke.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz evliliğinizi kaç kişi yasıyorsunuz ??Annem öyle diyor kredi çekersen cıngar çıkarırım diye kapattı telefonu en son
Mal paylaşılıyor ama borçtan emin değilim. Sadece boşanmayi da kastetmedim. Eşi bir issiz kalsa kredi borcu nolur , konu sahibi çalışıyor mu zorluk çekerler mi. Bunları bilmediğim için genel olarak düşündüm.Boşanma durumunda mal da borç da paylaşılıyor diye biliyorum sadece kadının üstüne kalmaz yani
ne hakla buna karışabiliyor ama? sanki anneniz ödeyecek kredi taksitlerini anneniz de bir tuhaf. eşinizin adamlığına laf edecek siz de bunu sorgulayacaksınız öyle mi? iki kuruş para için eşinizin adamlığını sorgulatmayın kimseye. annenize gereken cevabı verin.Annem öyle diyor kredi çekersen cıngar çıkarırım diye kapattı telefonu en son
Asıl araba için eldeki altını bozmak mantıksız. Altın uzun vadede her zaman kazandırır.Araba için kredi çekmek çok mantıksız değil mi. Bir dünya da faiz ödeyeceksiniz. Hiç bulaşmayın bence
Altınlarını o zaman kullanırlar çok zor durumda kalırlarsa. Eşi işsiz kalırsa ve bundan kaynaklı borçları olursa yine de eşinden sakınacak mı birikimi o zaman? Eşimize olan tüm desteğimiz işi olduğu sürece değildir herhalde. Bence konu sahibi de aslında bir sıkıntı duymuyordu kredi çekmek konusunda ama annesini evliliğinden dışarıda bırakmayı öğrenmesi lazım.Mal paylaşılıyor ama borçtan emin değilim. Sadece boşanmayi da kastetmedim. Eşi bir issiz kalsa kredi borcu nolur , konu sahibi çalışıyor mu zorluk çekerler mi. Bunları bilmediğim için genel olarak düşündüm.
Araba da uzun vadede kazandırıyor. Faize bulaşmaktansa.Asıl araba için eldeki altını bozmak mantıksız. Altın uzun vadede her zaman kazandırır.
Ben lisedeyken ailecek maddi olarak zor durumlar yaşadık, ve bu kredi altın konularında babam annemin iyiliğini cok suistimal etti o yüzden bizim de başımıza aynı şeylerin gelmesinden korkuyo, tam annemle evliligime karismamasi konusunu cözmustüm bu durum ciktiAltınlarını o zaman kullanırlar çok zor durumda kalırlarsa. Eşi işsiz kalırsa ve bundan kaynaklı borçları olursa yine de eşinden sakınacak mı birikimi o zaman? Eşimize olan tüm desteğimiz işi olduğu sürece değildir herhalde. Bence konu sahibi de aslında bir sıkıntı duymuyordu kredi çekmek konusunda ama annesini evliliğinden dışarıda bırakmayı öğrenmesi lazım.
Tamam işte kredi çektiklerinde hem arabaları olacak hem altınları yanlarına kalacak.Araba da uzun vadede kazandırıyor. Faize bulaşmaktansa.
Tercih meselesi. Elde para varken borca girmek faiz ödemek bana daima mantıksız gelmiştir.Tamam işte kredi çektiklerinde hem arabaları olacak hem altınları yanlarına kalacak.
Malesef borca girmeyince mal mülk edinmek çok zor.
Sizin eşinize karşı böyle bir şüpheniz var mı peki? Olsa da olmasa da gerçi araba elinizde kalacak bir mal olacak bence ödese de ödemese de kardasınız ama...Ben lisedeyken ailecek maddi olarak zor durumlar yaşadık, ve bu kredi altın konularında babam annemin iyiliğini cok suistimal etti o yüzden bizim de başımıza aynı şeylerin gelmesinden korkuyo, tam annemle evliligime karismamasi konusunu cözmustüm bu durum cikti
Tabiki evlenince bir aile oluyorsunuz, senin paran benim param olmuyor olmamalı. Buna hemfikirim. Fakat konu sahibinin maddi durumlarını, gelir- gider durumunu bilmiyoruz. Kendi durumuna bakmadan kredi çekip odeyemeyip sürünen bir sürü insan var. Sadece mevcut durumlarına bakıp ona göre hareket etmeleri gerektiğini söylüyorum.Altınlarını o zaman kullanırlar çok zor durumda kalırlarsa. Eşi işsiz kalırsa ve bundan kaynaklı borçları olursa yine de eşinden sakınacak mı birikimi o zaman? Eşimize olan tüm desteğimiz işi olduğu sürece değildir herhalde. Bence konu sahibi de aslında bir sıkıntı duymuyordu kredi çekmek konusunda ama annesini evliliğinden dışarıda bırakmayı öğrenmesi lazım.
Aynen dediğiniz gibi tercih meselesi.Tercih meselesi. Elde para varken borca girmek faiz ödemek bana daima mantıksız gelmiştir.
Annem öyle diyor kredi çekersen cıngar çıkarırım diye kapattı telefonu en son
Erkeğimizin ayakları yıkamaktır. Çünkü geleneksel rollerin bir de diğer tarafı var.Ben hala herşeyi erkek yapar evi o geçindirir onun görevi, borç olacaksa erkek çeksin gibi gibi mantıkları anlayamıyorum. Evlilik nedir o halde ?
Kendi üzerine çeksin yada babası annesi üzerine ben asla boyle şeyi üzerime almazdim zaten altınlarını vermişsin yapacağını yapmissinMerhaba ablalarım. Konularımı az çok bilenler biliyor. Bir konuda düşüncelerinizi almak istiyorum. Biz eşimle 1.5 senelik evliyiz. Ve araba almaya karar verdik. Altınlarımızı bozdurduk bi 5-10 milyar eksiğimiz var sadece. Eşim senin üstüne kredi çekelim altınlar altın hesabında dursun orda değerlensin. Ben aylık 2.500 ödeyeyim krediye diyor. Ben kredi ve bankalardan nefret ettiğim için önce soğuk baktım sonra tamam olabilir dedim. Eşim simdi arabaya bakmaya gitti. Annemle konuşurken de böyle böyle ben kredi çekicem dedim. Yalan söyleyemem zaten üstümde kredi vs birşey olsa ablam görebilir zaten. Annem sakın kredi çekme kendi üstüne o kadar borcun altına girme eşin ödeyecek olsa bile diyor. Eşim de sen bana güven diyor. Ne yapsam bilemedim.![]()