Tam gün saatlerini soranlar olmuş
Ben şu anda 12.30da alıyorum tam gün 16.30
bir kreşe tam gün verip farkı görün bence kış gelirken siz de bebeğiniz de çok git gel yapmamış olursunuz hem.Öğretmenim. İki yıldır doğum iznindeydim. Şimdi tekrar çalışmaya başladım.
Öğlene kadar çalışıyorum sonra oğlumu kreşten alıyorum.
Sorun şu ki diğer öğretmenler öğle arası yaparken dinlenirken yemek yerken benim hiç molam yok. Okuldan çıkıyorum 20 dk araba kullanıp oğlumu alıyorum.
Oğlum iki yaş sendromundan mı yoksa huyu mu bilmiyorum aşırı huysuz ve mızmız. Evde iki dk dinlenmeme bile izin vermiyor. Okulda bu kadar yorulduğumu hissetmiyorum tamam daha dincim bugün diyorum, araba sür çocuğu eve getir derken bi bakıyorum pilim bitmiş. Ayağa kalkmak bile zor oluyor bazen. Öğlen uykusuna da direndiği için o uyusun ben dinleneyim de yapamıyorum. Ekran vermemeye çalışıyorum onu vereceğime kreşte dursaydı daha mantıklı olmaz mıydı diye düşünüyorum.
Bir yandan kreşe tam gün mü versem diyorum bir yandan şimdi çok küçük, ilerde bu yaşlarında daha çok vakit geçiremedim diye pişman olurum diye düşünüyorum. Çok arada kaldım.
Siz olsanız napardınız?
Öğretmenim. İki yıldır doğum iznindeydim. Şimdi tekrar çalışmaya başladım.
Sorun şu ki diğer öğretmenler öğle arası yaparken dinlenirken yemek yerken benim hiç molam yok. Okuldan çıkıyorum 20 dk araba kullanıp oğlumu alıyorum.
Oğlum iki yaş sendromundan mı yoksa huyu mu bilmiyorum aşırı huysuz ve mızmız. Evde iki dk dinlenmeme bile izin vermiyor. Okulda bu kadar yorulduğumu hissetmiyorum tamam daha dincim bugün diyorum, araba sür çocuğu eve getir derken bi bakıyorum pilim bitmiş. Ayağa kalkmak bile zor oluyor bazen. Öğlen uykusuna da direndiği için o uyusun ben dinleneyim de yapamıyorum. Ekran vermemeye çalışıyorum onu vereceğime kreşte dursaydı daha mantıklı olmaz mıydı diye düşünüyorum.
Bir yandan kreşe tam gün mü versem diyorum bir yandan şimdi çok küçük, ilerde bu yaşlarında daha çok vakit geçiremedim diye pişman olurum diye düşünüyorum. Çok arada kaldım.
Siz olsanız napardınız?
Ben suan çalışmıyorum tam 2 yaşında kizimi krese verdim. Yarim gun verdim 2 hafta oldu ama hic bir anlami yok hazirlamak yarim saat almaya gitmeden once hazirlanmak yarim saat derken geriye dinlenemiyorum. 2 hafta sonra tam gune verecegim. Eve gelip uyutmaya calismaktansa orda arkadaslariyla kendi kendine uyumayi öğrenmesi benim icin zaten büyük bir arti. Heleki sizin durumunuzda olsam asla yarim gunu dusunmem. Yani aksam 5 te almayin ama eve gidip dinlenip belki yemeginizi yapip 3 4 gibi alabilirisnizÖğretmenim. İki yıldır doğum iznindeydim. Şimdi tekrar çalışmaya başladım.
Siz olsanız napardınız?
nasıl yani?Herkes tüm gün gitsin kreşe demiş Allah aşkına o bebek daha anne kuzusu annesinin kokusuna ilgisine ihtiyacı olduğu için o mızmızlıgı yapıyor bir bebek annesinden bir saat uzak kalırsa o gün hep huysuzluk yapması normal bir durum çünkü anneisni görmediği zamanların nazını yapar ilgi ister ama tüm gün iki yaşında ki çocuk ne kadar mantıklı bilemiyorum anne ile arasında asla aidiyet olmaz bunu istediğiniz kadar araştırın sonuç hep böyle çıkacaktır
Şu anda emin ol çok özlediği için agresif davranıyor ama saatleri uzattıkça özlem de artacak.Tam gün saatlerini soranlar olmuş
Ben şu anda 12.30da alıyorum tam gün 16.30
Maalesef evde dahi öğle uykusuna o kadar direniyor ki bazı günler öğle uykusunu atlayıp direkt gece uykusuna yatırmak durumunda kalıyorumorada öğle uykusunu yapar,
Eşim hep tam gün onun yarımı yokPeki arada eşine paslayamaz mısın,
Kreşe gitmediği günlerde de çok huysuz.Şu anda emin ol çok özlediği için agresif davranıyor ama saatleri uzattıkça özlem de artacak.
2 yaş daha bebek.
Bir önceki gün öğle uykusu yapmayınca diğer gün daha kolay uyuyor ama uyumazsa da kabul ediyorlarTam gün verseniz kreşte uyur mu? Uyumak istemezse de tam günü kabul ederler mi?
Etkinlik çok sorun olmaz da çocuğun kafası karışıyor.bir gün erken bir gün geç ben oğlumda öyle yaptım problem oldu.Bu da mantıklı ama çocuğun çıkış saati hep farklı olur erkinlikler falan bölünür o zaman
Bu yüzden tam gün vermek istemiyorum. Gece 10da uyusa bile çok az zamanımız oluyor birlikte. Ki kreşte yüzde doksan uykuya direnecek ve eve gelip çok erken yatacak, çocuğu göremeyeceğiz doğru düzgün. Çok yoruluyorum ama yarım günden devam etmeyi düşünüyorum şu an.Akşam 16.00 da alsaniz desek 20.21.00 de uyuyacak, kac saat görmüs olacaksiniz cocugunuzu .
Kreşe gitmediği günlerde de çok huysuz.
Benim oğlanın bebekliği melekmiş gittikçe huyu değişti. Özellikle mızmızlığı bizi çok yoruyor
Ya cidden mızmız olmayan bebek var mı bilmiyorum.Kreşe gitmediği günlerde de çok huysuz.
Benim oğlanın bebekliği melekmiş gittikçe huyu değişti. Özellikle mızmızlığı bizi çok yoruyor
Ben de oğlumu 2,5 yaşında kreşe verdim hergün verirken ağladı ama evde çocuğa artık yetemiyordum ve ben de dinlenemiyordum. Kreşe verince rahatladım. İşten erken gleince bir saat uyur öyle alırdım kreşten. Hem anne mutlu hem çocuk yaşıtlarıyla vakit geçiriyor. Hem de akşam çocukla daha verimli ilgileniyorsunuz çünkğ özlemiş ve dinlenmiş oluyorsunuz.Öğretmenim. İki yıldır doğum iznindeydim. Şimdi tekrar çalışmaya başladım.
Siz olsanız napardınız?
Yorgun bitkin anneyle 5-6 saat mi yoksa enerjik anneyle 3-4 saat mi bilemiyorum. Ayrıca kreşe alışırsa evdekinden daha mutlu olur bence. Oyun etkinlik vsBu yüzden tam gün vermek istemiyorum. Gece 10da uyusa bile çok az zamanımız oluyor birlikte. Ki kreşte yüzde doksan uykuya direnecek ve eve gelip çok erken yatacak, çocuğu göremeyeceğiz doğru düzgün. Çok yoruluyorum ama yarım günden devam etmeyi düşünüyorum şu an.