Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş saati

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Olabilirsiniz.

Ben olsam krese tam gun verirdim. Tam gun kayitli diye tam gun kalmak zorunda degil. Dinlenip alirsiniz cocugunuzu. Daha kaliteli vakit gecirirsiniz.

Yanlış tercih yapıp mühendis oldum kamuya girmeye çalışıyorum kaderimiz buymuş keşke öğretmen olsaydım
Yok, böyle tatil yapacağım diye öğretmen olandan hayır gelmez. Olmadığınız isabet olmuş, siz kamuya girene kadar (olursa tabii) ev hanımlığına devam…

Yok, böyle tatil yapacağım diye öğretmen olandan hayır gelmez. Olmadığınız isabet olmuş, siz kamuya girene kadar (olursa tabii) ev hanımlığına devam…
İdealizmle bu mesleği seçenler tabi ki var, ancak çalışma koşullarını ve tatilleri de tercih kriteri olarak gören öğretmenler de var. Oranlarını bilemem, siz daha iyi bilirsiniz. Ama sosyal medyada büyük bir çoğunluğun maaşlar konusunda memnun olmadığını görüyorum. Daha fazla para kazanacağım diye öğretmen olandan da hayır gelmez dediğiniz gibi. Neyse ben ev hanımlığına devam.

Kazanmak isteselerdi mühendis olurlardı ama öğretmenliğe yine de devam ediyorlar

Kazanmak isteselerdi mühendis olurlardı ama öğretmenliğe yine de devam ediyorlar
Mühendis olup fazla para kazanma seçeneğini ellerinin tersiyle itip öğretmen oldular yani peki

Mühendis olup fazla para kazanma seçeneğini ellerinin tersiyle itip öğretmen oldular yani peki
Hofff para için öğretmen olandan hayır gelmez yazmadınız mı az önce. Paraya tamah etselerdi sınava girip mühendis olurlardı her yerde var artık mühendislik fakültesi. Üste çıkmak için kasmayın açıklama yapmak sıkıyor

Sizin argümanlarınız pek mantıklı gelmiyor üzgünüm. Böyle düşünürsek her yerde de eğitim fakültesi var bu öğretmenler paraya tamah etmediği için mi öğretmen oldular sizce? Ben mühendis olabilecekken eğitim aşkı yüzünden öğretmenliği seçen kimse görmedim. Neyse en azından yakınımdaki öğretmenlere olan saygımdan bu bahsi kapatmak istiyorum. İyi akşamlar dilerim.

Herkesin yıllık izni var benim yok desin bir de hiç 8-18 çalışmamış, yılda 14 gün izin yapmamış kadar piremses
benim bir kuzenim var, yesil pasaportlu ve bekar haliyle her yaz mutlaka birkac ulke gezer.
hep sey der "iste sen anlamiyorsun, siz (ozel sektor) istediginiz bileti alip tatil ayarlayabiliyorsunuz en ucuz zamanlarda ama biz ille herkesin tatile ciktigi donemde gidiyoruz, biletler - otelle cok pahali oluyor"

`