Key kuaför nasıl ?KESİM KONUSUNDA İZMİRDE OTURANLAR BİR KUAFÖR TAVSİYE EDİCEM BANA TEŞEKKÜR EDİCEKSİNİZ.
KESİMDE TEK GEÇERİM.KİMİ GÖNDERSEM VAZGEÇEMİYOR.
BORNOVA Stadyumun ordaki Tansaş var Şimdi Migros oldu önünden özkanlara doğru düm düz yürüyün Fatih Sultan Mehmet Caddesinde solda MELİH KARAHAN KUaFÖR var orda gidip bir saç kestirin.Melih Beye yanlız gidip başkasına kestirpde kuşa dönmesyin .mükemmelll 10 yıldır saçımı ona kestiririm hatta çok arkadaşımda oraya gider çoook güzel keser.fiyatlaraıda uygun sanırım kesim şuan 25-30 tl
sanada tavsiyem arkadaşım lavanta suyu uzatıyor dene derim.
duydum ama çok ucuk fiyatları izmir fiyasının en az 4-5 katıKey kuaför nasıl ?
Duydunuz mu hiç
Ay inanmıyorum cidden
saçım belime kadar katlıydı bende biraz değişiklik yapmak istedim kuaförün yolunu tuttum orta boy kat istedim hem kırıklarım gider hem saçlarım ferahlar sağlıklı olur diye ne bileyim şimdi kendimi kelaynak gibi hissediyorum yaa berbat yaptıeşim çok kızdı hiç beğenmedi ben bu kafayla ne yapıcam kızlar nasıl uzar cabucak yaa şöyle sööylim ilkokulda bitlendiğimde babam saçımı böyle kesmişti ağlıycam sinirden aynalara bakamıyorum artık yaaa o kuaförde tanıdıktı nasıl yaptı bunu anlamadım (
Ya değil mi hani şampuan olur bir şey olur verilir deduydum ama çok ucuk fiyatları izmir fiyasının en az 4-5 katı
mesela 1 kesim 150 tl gerisini siz düşünün.ben Melih Karahanın kesimini hiçbirşeye değişmem.MElih daha önceleri İbrahim İbrahimde çalşıyordu born çok ünlüdür.fakat osnra ibrahim ibrahimi satın aldı turgutluda taaaaa oraya giderdim kesime :))) ama şimdi born tekrar kendisi açtı..süper süperrrrr
Bende saçlarımı kestırmeyı planlıyorum ama bır yandanda canım ıstemıyor
Şuan belimin aşağısında eşim sureklı küt yap deyip duruyor. 2 sene öncede kestırmıştım 2 senede uzadı ama hanı şu tam omuzları azcık geçtiği boy varya ayyyy en nefret ettiğim
Bide kapalı olduğum için saçımı toplayabılmem lazım :))
Offff kafam 1 milyon..
şampuan ve bakımda da nashi bakım kürleri süper biraz pahalı amaaa degerrrr.melihten pişman olmazsın.dene mutlakaYa değil mi hani şampuan olur bir şey olur verilir de
Kesim altı üstü 150 çok fazla
Teşekkür ederim tavsiyeniz için mutlaka gidicem =)
canım tokalarla toplu kullanmaya calıs yada alt tarafını biraz daha kestir küt gibi dursun geçmiş olsun
Beklıyorummmm Hemen at beklı bu hata sonu bi delilik yaparımUfkunu açacak bi model göstereyim sana.
Bunu uzun saçlarını sinüzit yüzünden kestirmiş biri yazdı.
Aynı problemleri ben de yaşarım dedim ama kuaförüm çok güzel bir model yaptı. Çokta kullanışlı. Özelden atayım.
Ya kesilir mi bele kadar saçBende saçlarımı kestırmeyı planlıyorum ama bır yandanda canım ıstemıyor
Şuan belimin aşağısında eşim sureklı küt yap deyip duruyor. 2 sene öncede kestırmıştım 2 senede uzadı ama hanı şu tam omuzları azcık geçtiği boy varya ayyyy en nefret ettiğim
Bide kapalı olduğum için saçımı toplayabılmem lazım :))
Offff kafam 1 milyon..
Kapalı olduğum ıçın çok kırılıyorYa kesilir mi bele kadar saç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?