Saç Uzatma Yöntemleri kuaför sen naptın ya :(

Bioblas sarmaşık özlü sampuan kullan
Uzatıyor. Faydasını gördüm kendimde.

Benzer durum üniversitedeyken ev arkadaşımın başına gelmişti. Kuaför las ile göz arasında kızın saçlarını kirpti resmen. Üstteki saçları dikili kalıyordu düşünün artık durumu arkadaşım saçına kaynak yaparak durumu kurtardı. Uzun bir süre kullandı ek saçları. İsterseniz dusunebilirsiniz. Geçmiş olsun

KESİM KONUSUNDA İZMİRDE OTURANLAR BİR KUAFÖR TAVSİYE EDİCEM BANA TEŞEKKÜR EDİCEKSİNİZ.
KESİMDE TEK GEÇERİM.KİMİ GÖNDERSEM VAZGEÇEMİYOR.

BORNOVA Stadyumun ordaki Tansaş var Şimdi Migros oldu önünden özkanlara doğru düm düz yürüyün Fatih Sultan Mehmet Caddesinde solda MELİH KARAHAN KUaFÖR var orda gidip bir saç kestirin.Melih Beye yanlız gidip başkasına kestirpde kuşa dönmesyin .mükemmelll 10 yıldır saçımı ona kestiririm hatta çok arkadaşımda oraya gider çoook güzel keser.fiyatlaraıda uygun sanırım kesim şuan 25-30 tl

sanada tavsiyem arkadaşım lavanta suyu uzatıyor dene derim.

Kuaförlerden çok korkuyorum ya ne zaman kestirsem

azcık uçlardan alın desem saçımı küt kıvamına çevirdiler o yüzden 2 yıldır kestirmiyorum saçım belime indi

Nette saç şeklinde tokalar var saçının bi kısmını kaldırıyorsun arasına yerleştiriyorsun sonra saçının diğer kısmınıda salıyorsun oldu sana uzun saç :))

Key kuaför nasıl ?
Duydunuz mu hiç

Key kuaför nasıl ?
Duydunuz mu hiç
duydum ama çok ucuk fiyatları izmir fiyasının en az 4-5 katı
mesela 1 kesim 150 tl gerisini siz düşünün.ben Melih Karahanın kesimini hiçbirşeye değişmem.MElih daha önceleri İbrahim İbrahimde çalşıyordu born çok ünlüdür.fakat osnra ibrahim ibrahimi satın aldı turgutluda taaaaa oraya giderdim kesime :))) ama şimdi born tekrar kendisi açtı..süper süperrrrr

İnanmıyorum ya.Beline kadar saçtan bu hale mi getirdi.Insan biraz orta yolu bulur.Bende korkarak kestiriyorum hep.Ellerinin ayarı hiç yok.Ama seninki aşırı olmuş.

Bugün kestirdiyseniz çabuk uzar, ay koç burcunda çünkü. Eğer özelden ulaşırsanız en çok uzamasını sağlayacak günler hakkında yardımcı olabilirim. Çoğu insan saçma buluyor ama ben deneyimleyip fayda gördüm.

Eczaneye git bir karışım hazırlıyorlar hızlı uzaması için sürekli topla bence tel Tokalarla geriye doğru tuttur çok fena olmuş çünkü.

oncelikle geçmiş olsun
baharatcıdan zencefil al küçüklü büyüklü ( küçük parça bulursan daha iyi ) duşa gırmeden önce saçlarını ıslatacak kadar su koy kaynasın ve demlenmeye bırak , dustan cıkış sacının suyunu aldıktan sonra cezvedeki zencefili süz ve saçlarını o ılıyan suyla tekrar ıslat biraz eymece masaj yap saç köklerine sonra havluya sar ve istediğin islemi yap kokuda yapmaz merak etme , haftada 3 kez yapmaya calış 1 ay yap sonra 15 gun ara ver
hiç uzamayan saçlarım uzadı bu formulle denenmiş bir formuldür,

Ya değil mi hani şampuan olur bir şey olur verilir de
Kesim altı üstü 150 çok fazla
Teşekkür ederim tavsiyeniz için mutlaka gidicem =)

Ufkunu açacak bi model göstereyim sana.
Bunu uzun saçlarını sinüzit yüzünden kestirmiş biri yazdı.

Aynı problemleri ben de yaşarım dedim ama kuaförüm çok güzel bir model yaptı. Çokta kullanışlı. Özelden atayım.

Ya değil mi hani şampuan olur bir şey olur verilir de
Kesim altı üstü 150 çok fazla
Teşekkür ederim tavsiyeniz için mutlaka gidicem =)
şampuan ve bakımda da nashi bakım kürleri süper biraz pahalı amaaa degerrrr.melihten pişman olmazsın.dene mutlaka

Beklıyorummmm Hemen at beklı bu hata sonu bi delilik yaparım

Ya kesilir mi bele kadar saç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…