Saç Uzatma Yöntemleri kuaför sen naptın ya :(

aslan yelesi yapmış adam resmen..
iyi bir kuaför bulup düzelttirin bence..

Siz mi aliyorsunuz kasinizi

böyle istemiştim ya başını öne eğ deyip kesti aynadan bakıyorum kısa kesme lütfen dediğim gibi olsun diyorum ama aynaya baktığımda yaşadığım şok trafik kazası gibiydi tövbe yarabbim

Kuaförleri anlamak zor zaten. Ucundan al dersin kısacık keserler, kaşlarımı inceltme dersin ip gibi yaparlar.
Kıskançlıktan mı inadına mı yapıyorlar anlamak mümkün değil.
Bu saatten sonra bir şey yapamazsın zaten.Tokalarla köpüklerle şekil vermeye çalışacaksın başka yolu yok.
Benimkini de ramazan ayında kısacık kesmişlerdi de anca anca kendine geldi.

Seni üzmek istemem ama 2 senedir kuaföre gtmyrm kiriklarini bile aldirmiyorm cnku aynı iğrenç saça bnde sahptim kuaforum sayesinde gerçekten berbat hemen sinameki kuruné başla 3 ayda uzatıyor denendi onaylandi

ya yaşamayan bilemez ben zaten çökmüşüm belimdeydi saçlarım şimdi berberde saçı kırpılmış oğlan çocuğu gibiyim offffff kuaföre gidemem defnehan böyle kalsın artık gidemem güvenmiyorum başkasıda olsa güvenmiyorum ya

3lü bioxcin var. Yağlı saclar ıcınde yeşil olanı satılıyor eczanede.

Hemde tek fıyatına göre 3lü daha avantajlı. İşinize yarar belki.

Ben cesaret edemiyorum
Ama kuaforler de mahvediyor
Ne kadar sürede ogrendiniz

İlk yapışımda abartmıştım biraz incecik olmuştu. Sonra fazla inceltmeden kavis vermeyi denedim oldu. Bir kaç denemede oluyor zaten. Ama kaş farıyla düzenlemeyi unutmuyorum çünkü kaşım çok seyrek.

Boncuk beslenme haricinde hiçbir şey sana mucize getirmeyecek
Her gün 2 yumurta ye
Ben öyle yapıyorum
Havuc mutlaka ye
Saçını asla sıcak suyla yıkama
Vitamin hapları faydali mi bilmiyorum ben temkinli yaklaşıyorum vitamin eksikliği olmadan kullanilanlar ticari yalan gibi geliyor ama yanılıyor da olabilirim
Saçın eğer çok yağlı değilse her gün yıkama
Fazla yağ saçı döker ama saç yagindan beslenir
Saçların ömrü vardır
Kimi saç 4 yıl yaşar kimi 8 yıl
Asla saçı 8 yıl yaşayanin uzunluğuna gelemez 4 yıl yaşayan saçın sinirini bilmek gerekir

Şimdi seninle öncelikle bu modeli düzeltecek bi şey üzerine kafa yoralım
Sonra uzatma hakkında sana bir kaç şey daha söylerim
Öncelik Uzama değil modeli düzeltme olmalı

şuan neyaparsam en kısa sürede uzamasına katkı sağlarımın derdindeyim imaj mimaj artık hak getire yani eşarptan boneler yapıp kullanıyorum güzelde oluyo böyle kullanayım,doğal saçımda yine belime gelsin istiyorum,artık boyada yapmıcam bu süreç benim için devrim gibi bişey olsun ne boya ne kuaför istemiyorum

İlk yapışımda abartmıştım biraz incecik olmuştu. Sonra fazla inceltmeden kavis vermeyi denedim oldu. Bir kaç denemede oluyor zaten. Ama kaş farıyla düzenlemeyi unutmuyorum çünkü kaşım çok seyrek.
Özel mesaj atabilir miyim ?
Kasla ilgili bir şey sorcam fotoğrafla

Bi süre sacını toplu gez.

Eger olmaz dersen citcit yaptir. Hic olmazsa kısa görmezsin sacını.

Esinde ne kabaymis. Senin bu halde olman biraz da ondan. Kadının en hassas bölümüdür saç. Esin eger aaa nolcak bebegım kökü sende sabret 1 2 ay sonra düzelir dıye telkin edeydi keske.

Benimde saçım kuru ve Dalgalı zor uzar üç senede anca gögüs hızamda napim da uzasa bilemedim buara 1.5 aydır eda taspinarin at kuyruğu şampuanıni kullanıyorum saçıma iyi geldi dökülmesi azaldı memnunum yani üzülme bu kadar kökü sende uzar nasıl olsa

Hint yağı ve has zeytinyağını karıştırıp sür. once z.yağını biraz ısıt. içine h.yağı oda sicakliğinda eklenecek

Bir de bunu soylesem mi bilmiyorum zararlı bir yöntem olabilir
Ben hormon testi yaptırıyorum düzenli şimdilik bi zararını görmedim ama ileride gorebilirim
Ben doğum Kontrol hapli sprey kullanıyorum

Şikayet et bence. Tanıdık olması ayrı bin cinslik.. O kadar söylemene rağmen özellikle yapmış sanki!!

Dava açabilirsiniz diye biliyorum. Başıma benim de buna benzer bir olay geldiği zaman araştırmıştım. Ama benimki kaştı uğraşmak istemedim. Keşke böyle örnekler çoğalsa da akıllansalar. İki üç ay eğitim gören herkes kendini kuaför sanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…