boyanın markası ne cnm ? loreal(matrx) kullan iki yıkamadan sonra asla akmaz. güzel bir boya kullansaydın ayrıca saçn düzleşince daha parlak olurdu. sana verdiğim marka parlak ve mükemmel bir boya markası
bu başlığı açarken yerimizin verilmemesi için uyarılmıştık sitenin kurallarına aykırı fakat şehir olarak mersinde oldugumu söylebilirim sadece maalesef
selam arkadaşlar... biliyorum sizinde her bayan gibi elbet saçla ilgili sıkıntılarınız vardır... gerek rengini, gerek modelini yaratabilmek zor oluyor.. teninize uygun saç her zaman idealdir... sorularınız olursa ben burdayım şekerler
selam arkadaşlar... biliyorum sizinde her bayan gibi elbet saçla ilgili sıkıntılarınız vardır... gerek rengini, gerek modelini yaratabilmek zor oluyor.. teninize uygun saç her zaman idealdir... sorularınız olursa ben burdayım şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?