Saç Kesim Şekilleri Kuaförüm. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
merhabalar
öncelikle saçlarım kıvırcık ve kabarıyor
en son çözüm olarak brezilya fönüne karar verdim
bir indirim sitesinden brezilya fönü için kupon aldım,ama ürün hakkında korkularım var
bu uygulamada tavsiye edeceğiniz bir marka varsa özel mesaj olarak gönderirseniz sevinirim

birde önce röfle uygulaması yaptırıcam kaç gün aralıklarla yaptırmalıyım brezilya fönü ile

Slm konu başlığını görünce sevindim böyle bir şey yapmanız çok hoş. Gebelikten sonra saçlarım paçoza döndü yarısı röfleli yarısı kendi saçım yani yakında kuaföre gidesim var fakat yanlış bir model yaptırıpta pişman olmak istemiyorum. Size sorum yuvarlak yüzlü ve tombiş yanaklı birine en çok hangi modeller yakışır saçlarım şu an omuzlarımda ve beyaz tenliyim renk olarakta sonbahar kızılı düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

brezilya fönü çok güzel bir seçim. markası tabiki önemli schwarzkopf tek önercegim marka. en etkili olan ilaç bence schwarzkopftan geliyor. röflenizi yaptırdıktan hemen sonra bile yapabilirsiniz. çünkü yakan kıran değil aksine saçı onaran bir bakımdır brezilya fönü. simdiden hayırlı olsun.

sonbahar kızılı , ve diger kızıllar en az sarı kadar saça zarar veren bir renk tarzıdır. kullanımı zor, çabuk akan tonlardır ve 15 güne bir boya ister. baharat tonları kahveli tonlar daha ideal renklerdir bu benim fikrim tabiki. yüzünüz yuvarlak ve yanaklarınız topluysa saçlarınızı düz kestirip, sadece yüzünüzün daha dar bir görünüme kavuşması için uzun kakül bırakmanızı öneririm.

Peki çok teşekkür ederim:)sarmısak felan dediniz bir de?:)ayrı bi şampuanı mı var acaba?

sarımsak saçların seyren oldugu için yeni saç çıkarması açısından önerdim. isterseniz rendeliyip şampuanınıza koyun, istersenz özel sarımsaklı şampuanlar var eczanelrde, onlardan kullanın. saça yararı çok. koku kalmaması için 2 kere normal şampuanınızlada saçınızı sonradan yıkayınz

Ya ben sarimsagi yutuyorum ayni etkiyi saglarmi acep?bide bende beyaza yakin bugday tenliyim sacim suan siyah degisiklik istiyorum ne onerirsin? Bole havali bisey olsun ama :)) hadisenin yada caglanin sarisi yakisirmi dersin? Birde su sildirme olayi nasil oluyor maliyeti nedir?senin bildigin yapabilecek bi yer warmi ay ne cok konustum simdiden saol cnm :)

açtığınız bu konu için sizi tebrik ederim... sizi çok sıkmadan derdimi söylemek istiyorum:2: 100 msj hakkım dolmadan resim yükleyemedim ama bnm albümümden saçlarımın şekline ve eski rengine bakabilirsiniz. fotolar 5 ay öncesine ait.ama size fikir olur sanırım. saçlarım hızlı uzar bnm ve resimlerdeki boyalı kısım çok as kalmıştı boyattığım zaman. şimdi saçlarım aynı boy sayılır , kestirmiştim. kart okuyucum bozuldu yenileri yükleyemedim. ben 3 aylık evliyim ve 2 ay önce saçlarımı kuaförde igora nın 8.77 ve 9.77 renklerini karıştırarak boyattırdım. açıcı kullanmamalarını istedim çünkü zemin doğal saçımdı. uçlarında çok az açıcı izi kalmıştı bi kaç yıl önceden. saçlarım şu an 2 parmak uzadı, dipleri koyu duruyor bu da hoşuma gitmiyor. aslında uzadıkça sararan dipten koyu olan bi saç tipim var. ana saçım rengarenk yani :) şimdi saçlarımın kendi renginde uzamasını istiyorum. ne yapmalıyım. yardımcı olursanız çok mutlu olurum. benden bıkmadan size son bi soru, kocacığıma bi süpriz olsun diye bi değişiklik istiyorum şeklinde sizce bana en çok hangi model yakışır. (saçlarım çabuk söner o yüzden katlı sewmem) şimdiden çok teşekkürrr ederimm

sagol canım cesaret verdin valla ben bi ara bakayım tarcınlara bakırlara bu arada o gosterdigim resimdeki sac rengi tam olarak nedir

brezilya fönü çok güzel bir seçim. markası tabiki önemli schwarzkopf tek önercegim marka. en etkili olan ilaç bence schwarzkopftan geliyor. röflenizi yaptırdıktan hemen sonra bile yapabilirsiniz. çünkü yakan kıran değil aksine saçı onaran bir bakımdır brezilya fönü. simdiden hayırlı olsun.[/QUOTE]

Teşekkürler cevabınız için :)

canım peki siyahsaçı tam açık kumral yapcak için hangi boyayı tavsiye edersin evde kendim boyucam istedgim kumralda çagla şikelinki gbi böle içnde hafif grilik gi oluyor bakır gbi günşete parlamaya tam kumral

Canım çikolata kahve istiyorum 1 hafta sonra boyamak istiyorum. İçinde kızıllık olmasını istiyorum hangi markanın boyasını tavsiye edersin cnm? Birde evde en doğru şekilde nasıl boyayabilirim?
Birde sıcak çikolatada mı kızıllık var canım çikolata kahvede mi?

Son düzenleme:
Mrab benim saçlarım siyah ve hiç boya yok.elimi arkaya attığım zaman saçlarım elime kolaylıkla geliyo.belime yaakın yani.uzun...defrezee yaptırmak istiyorum.yanar mı sence??? bu arada saçlarım kıvırcık

merhaba, benim saçlarım küllü bi renge boyandı alttında kalan turunculuk gitsin dıye ,grimsi oldu ama hoş oldu ben cok sevdim bu rengi.kuaforum bana bonacur un rnek koruyucu sampuanını önerdi silver olanı.eger o grılık gıtsın ıstemıyorsan bu sampuan ı kullan dedi soguk renkler içinmiş. netten biraz baktım araştırdım, daha da gri yapmasından korktum olabılır mı böyle bir şey çünkü acıklamasında bu tarz syler yazıyor

benim saçlarım çok uzun ve baya gürdü, fakat yaklaşık 6 senedir saçlarımı düzleştirdiğim için saçlarım çok yıprandı uçları hemen kırılıyo ve yanıyo. 1 buçuk ay önce saçlarımı kestirdim mecbur kalmadıkça saçlarımı düzleştirmiyorum ve badem yağı, bepantene amp., evigen amp. karıştırıp kullanıyorum yaklaşık 3 cm uzadı ama saç uçlarımın yine çok çabuk kırılıyo. saçlarımın güçlenmesi, kırılmaması ve uzaması için ne kullanabilirim?? şimdiden tşkler..

merhabalar bende birşey sormak istiyorum 5-6 ay önce saçımı kızıla sonra beğenmeyip siyaha boyadım şimdi ise altlarda hafif kızıllık var ama saçım siyah ve bir türlü akmıyor acaba saç acıcı kullansam nasıl bir renk çıkar ortaya çok merak ediyorum yardım edebilirmisiniz acaba?

Merhaba
benim de sorunum kaşlarım da bir türlü adam gibi alacak adam bulamadım ve artık kendim almaya karar verdim tavsiyeliriniz nelerdir

merhaba;

doğumdan sonra boyaya alerjim başladı. en son saçımı platin yaptırırken ölüyordum.nefesim kesildi, tüm vücudum kıpkırmızı oldu, yüzüm gözüm şişti. gözümdeki şişlik 1 hafta da anca geçti. şimdi kuaföre gidip kızıla dönmek istiyorum platinden ama korkuyorum. benim durumumdaki gibi boyaya hassasiyeti olanlara nasıl bi boya uyguluyosunuz? ne yapmam lazım önerebilcğiniz bir boya markası var mı?

cevabınız için şimdiden çok teşekkürler...

Son düzenleme:
Canım merhaba:
Kumralım saçlarım koyu kahve balyaj yaptırmayı düşünüyorum ne renk olabilir? Kuaförüm bal köpüğü dedi ama karar veremiyorum,yaza yaptırıcam zaten.Bir de benim saçlarım geç uzuyor çabuk uzatmak için neler yapmalıyım? çam terebentin yağını duydum uzatıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…