'kalın bugidilere sarın ve çok bekletmeyin dogal br perma istiyorum su dalgası tarzı' kuaförünüze bu açıklamayı yapınız.
merhabalar
öncelikle saçlarım kıvırcık ve kabarıyor
en son çözüm olarak brezilya fönüne karar verdim
bir indirim sitesinden brezilya fönü için kupon aldım,ama ürün hakkında korkularım var
bu uygulamada tavsiye edeceğiniz bir marka varsa özel mesaj olarak gönderirseniz sevinirim
birde önce röfle uygulaması yaptırıcam kaç gün aralıklarla yaptırmalıyım brezilya fönü ile
Slm konu başlığını görünce sevindim böyle bir şey yapmanız çok hoş. Gebelikten sonra saçlarım paçoza döndü yarısı röfleli yarısı kendi saçım yani yakında kuaföre gidesim var fakat yanlış bir model yaptırıpta pişman olmak istemiyorum. Size sorum yuvarlak yüzlü ve tombiş yanaklı birine en çok hangi modeller yakışır saçlarım şu an omuzlarımda ve beyaz tenliyim renk olarakta sonbahar kızılı düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Peki çok teşekkür ederim:)sarmısak felan dediniz bir de?:)ayrı bi şampuanı mı var acaba?
tenlerimiz göz rengimiz birbirne benzer oldugu için kendimi örnek göstererek konuşuyorum tatlım bakır bana en çok yakışan tonlardan biri. bakır zewkin oldugunu gösterdiğin tondan da anladım zaten içinde var braz bakır yansımalar kesinlikle alışabilirsen yakışıcagına bilmelisin. fakat bakır kullanımı zor bakım grektiren ve hemen akan br renktir. aklında bulunsun
saç serumlarının fiyatı 50 tl cnm. saçı yumuşatıyor ve ısıdan koruyor mükemmel bir ürün elektriklenmeyide alıyor. kumral tonlar asla turunculuk yapmaz. hatta turunculuk dediğiniz o bakır tonu tek kapatıcak renk kumraldr. boyanızda bir yanlışlk olmalı.
kuaför olarak değişik bir cvp olucak ama esmer dediğinin saçı siyah olur:) (bence) tabi degişiklik istiyorsunuz sizide anlıyorum. madem kuaförün sarı yaptı her renk tutar cnm. esmerlere karamel de yakıştırıyorum. tam olarak ne renk istediğini biliyorsan bnde sana yardımcı olacagım.
selam arkadaşlar... biliyorum sizinde her bayan gibi elbet saçla ilgili sıkıntılarınız vardır... gerek rengini, gerek modelini yaratabilmek zor oluyor.. teninize uygun saç her zaman idealdir... sorularınız olursa ben burdayım şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?